Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Marta a WY na obedience się szykujecie w sobotę? :razz:

No taaak... Ale to nic, dostosujcie do siebie, a ja coś wybiorę, w sumie to dwie takie intensywne rzeczy dzień po dniu to chyba za dużo.

Posted

Wika ma tyle energii, że jeszcze jej zostanie ;-)

Tak, tylko potem jest tak pobudzona, że ledwo stoi na nogach, a zamiast spać, zrywa się na każdy szelest. Wolę ją zmęczyć czymś mniej nakręcającym :-) Raz w tygodniu taki intensywny trening przy innych psach wystarczy.

W każdym razie ja w sobotę idę na obedience, jeśli agility będzie w niedzielę to nie wiem czy się wybiorę... więc mną się nie przejmujcie przy podejmowaniu decyzji :-)

Posted

DRODZY AGILITOWCY!
Trening agility-sobota 20.01. godz. 12:00 ale...
wszystko zależy od pogody;/ jak bedzie ładna to bedzie trening a jak brzydka to nie bo wtedy "ABC" byłoby raczej zamknięte:( Ale mam nadzieje ze bedzie ładna i wszyscy przyjdziecie;]

Posted

Jak na dzień dzisiejszy to ja w ten weekend nie mogę;/ Jak coś sie zmieni to napisze;] Ale wy jak najbardziej spotkajcie się;] Wogóle to treningi mogłyby być regularnie...;]

Posted

No widzicie, bo jak ja się nie wezme, to już nikt, nic nie zrobi :evil_lol: żart

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
To jeszcze za strefówki wymiarowe się weź :eviltong:

Na poważnie to mnie w sobotę na 100% nie będzie bo jestem w głogowie na wystawie.:shake:

Posted

[quote name='Taura']No widzicie, bo jak ja się nie wezme, to już nikt, nic nie zrobi :evil_lol: żart
Dobra pośmialim się teraz na poważnie: w sobote trening! i bez dyskusji! :cool3:

Bo jak ty się nie weżmiesz?;> A kto ustalił ostatni trening i zadzwonił? To że się nie odbył to nie moja sprawa...Przeciwności pogodowe;] Ale załatwic załatwiłam;] <też się posmaialm> A o której w sobote?

Posted

I co ? było skakanko?:razz:

Pewnie że było :-) W silnej trzyosobowej grupie. W śniegu trochę ciężko się skakało, w ogóle było dość chaotycznie, Dino był zakochany, Wika kompletnie rozkojarzona i w innym świecie, tylko Daisy ratowała honor grupy :-) Ale trening się odbył :evil_lol: