Marta i Wika Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Taura napisał(a):Mi sobota nie bardzo pasuje :shake: Niedziela też może być. Quote
AniaP Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Taura']25.02.2007 KA Fort organizuje pierwsze w tym sezonie zawody. Ktoś się wybiera? 1. ja śpię snem zimowym :oops: , a Asti zapuszcza sadełko :razz: , 2. brak kasy, :sad: 3. do Warszawy trochę daleko, a więc i drożej, a patrz pkt 2, :cool1: 4. do Warszawy trochę daleko i nie chce mi się spędzić za kółkiem po ciemku w te i nazad tyle godzin. :shake: [quote name='Taura'] My byśmy chętnie nawet pociągiem A na telepanie się pociągiem, to już w ogóle nie mam ochoty, zresztą psiut nigdy nie podróżował PKP. :shake: [quote name='Taura'] Sprawdzałam opłaty w PKP (o ile dobrze sprawdziłam bo troche się w tym szukaniu zagubiłam) Poznań Główny - Warszawa Centralna 312km Czas podrózy 4:38 min. koszt: bilet normalny- 46zł. kl. II A czym dalej z Warszawy do Pruszkowa? Czy to już tylko jakiś autobus podmiejski czy jak? :roll: [quote name='Oliwia'] ALe trzeba by już dzwonic...Szczerze to ja nie znam nawet numeru;/ www.abc.poznan.pl - zaraz na głównej stronie są aż trzy nr-y tel. :eviltong: Quote
AniaP Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Taura napisał(a):Aniu. Szczerze? To ot tak puściłam propozycję jakby ktoś miał ochotę i chęci. Oj łobuzie :evil_lol: , a ja całkiem poważnie przyjęłam :oops: , że: Taura napisał(a): My byśmy chętnie nawet pociągiem, ale osoba towarzysząca potrzebna! ;-) Tym bardziej, że nawet: Taura napisał(a): Sprawdzałam opłaty w PKP :hmmmm: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Na początku także się nieźle napaliłam na te zawody, ale doszłam do wniosku, że nie uciułam tyle kasy przez półtora miesiąca :P Bo jeszcze trzeba wrócić, cos jeść, jakis autobus , te sprawy... Za dużo wydatków :eviltong: A jeszcze musze zapłacić składkę w ZKwP za ten rok:razz: I mam zamiar potem gdzieś jechać :lol: Ach te plany :p Quote
AniaP Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Taura']P.S Aniu, a Wy, jeśli można spytac, macie już jakieś zaplanoweane zawody na 2007? :razz: A ja już kiedyś na innym forum tak sobie marzyłam :evil_lol: , że: 02.05.2007 - Bydgoszcz, było 19-20.05.2007 a teraz widzę, że będzie 14-15.04.2007 :-o - Wrocław (ale czy aż dwa dni, to nie wiem ), 17.06.2007 - Szczecin (było coś takiego planowane, a teraz nie widzę? :hmmmm: ), 4-5.08.2007 - Legnica (nad tymi to się jeszcze pewnie będę zastanawiać ) 01.09.2007 - Bydgoszcz/Myślęcinek [quote name='Paskuda_Bandzior']A jeszcze musze zapłacić składkę w ZKwP za ten rok:razz: [quote name='Taura'] też musze zapłacić za ZKwP za ten rok :placz: Oj dziewczyny, dobrze, że mi przypomniałyście, bo zupełnie zapomniałam, że jeszcze na to trza mieć kasę. :madgo: Quote
Marta i Wika Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Taura'] Co z niedziela?! Ja mogłabym jutro zadzwonić, ale pytanie czy jest sens, żebym tam sama nie była... kto by się wybrał? Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Aniu i jak ? Jedyneczki już? :razz: Quote
AniaP Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Aniu i jak ? Jedyneczki już? :razz: No już by mi trochę głupio było znowu wystartować w zerówkach. :oops: Co prawda od "Czekolady" w ogóle nie biegamy, więc pewnie powtórzymy historię z ub. roku i sezon zaczniemy od zaliczenie detek :cool3: , ale... do maja jest jeszcze trochę czasu :evil_lol: , więc mam nadzieję, że do tego czasu zdąrzymy sobie coś nie coś przypomnieć :diabloti: i nie damy plamy na całego. :eviltong: Quote
Oliwia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Marta i Wika napisał(a):Ja mogłabym jutro zadzwonić, ale pytanie czy jest sens, żebym tam sama nie była... kto by się wybrał? Ja bym mogła się zjawić:) Ale czy ktoś jeszcze? Napiszcie czy możecie czy nie...bo jak tylko my dwie to bez sensu jest dzwonić! Quote
Marta i Wika Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Taura'] Tak nawiasem mówic. Patrze dzisiaj w książeczke zdrowia mojego psa a tam widnieje w miejscu na umowną date urodzenia zapisek: 16.07.1996 Mój pies ma ponad 10 lat!! :crazyeye: W marcu szczepienie więc zobaczymy co powie na kolejne starty vet. :lol: No to gratulacje kondycji :-) Skacze jak młodziak. Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tak nawiasem mówic. Patrze dzisiaj w książeczke zdrowia mojego psa a tam widnieje w miejscu na umowną date urodzenia zapisek: 16.07.1996 Mój pies ma ponad 10 lat!! :crazyeye: W marcu szczepienie więc zobaczymy co powie na kolejne starty vet. :lol: O kurde :crazyeye: Ale się trzyma! Gratulacje! No już by mi trochę głupio było znowu wystartować w zerówkach. :oops: Co prawda od "Czekolady" w ogóle nie biegamy, więc pewnie powtórzymy historię z ub. roku i sezon zaczniemy od zaliczenie detek :cool3: , ale... do maja jest jeszcze trochę czasu :evil_lol: , więc mam nadzieję, że do tego czasu zdąrzymy sobie coś nie coś przypomnieć :diabloti: i nie damy plamy na całego. :eviltong: Dasz radę Aniu :multi: Jakies treningi przed staratami i będziecie śmigac równo :D Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dziewuchy spotkałyście się? Co powiecie teraz na sobotę na trening? Bo ja jestem baaardzo chętna żeby pohopsać:cool3: Moge nawet zadzwonić do p.Piotra tylko wyraźcie chęci :placz: Quote
Marta i Wika Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Dziewuchy spotkałyście się? :shake: :placz: Co powiecie teraz na sobotę na trening? Bo ja jestem baaardzo chętna żeby pohopsać:cool3: A może w niedzielę? Bo w sobotę to ja myślałam żeby się wybrać na obedience :roll: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ja nie wiem czy w niedzielę będę w Poznaniu.... Bo miałam już w piątek wyjechać, ale jeśli się spotkamy to pojadę w sobotę po treningu :) Quote
Oliwia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 My bardzo chętnie ale w niedziele! Przydałby się trening... Quote
Oliwia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Szczerze to jest strasznie... Już drugi tydzień próbujemy się spotkać i nic :( Weżmy się w garść podajcie mi numer do pana Piotra, mogę zadzwonić czy coś.Co byście powiedziały na niedziele za tydzień? Albo sobotę? Jak Wam pasuje...ALe tak żebyście były na 100%...Nie może tak być! Musimy zacząć działać! Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No i ja wybyłam ;( Nie ma mnie w domu, nie ma ze mną mojego psa, ale jest inny psi potencjał z którym chciałabym spróbować:evil_lol: Nie wiem co z tym tygodniem - dam Wam znać w najbliższych dniach czy bym się zjawiła. Quote
Dinusia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 A no fajnie by bylo sie spotkac, bo my chetnie slalom pocwiczymy, tylko kurcze dizisaj padalo i mokro na dworze, a jak mokro to latwo sie przewrocic na trawie i w bloto :/ wiec jeszcze zobaczymy jaka bedzie pogoda za tydzien... Quote
Oliwia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Dinusia napisał(a):A no fajnie by bylo sie spotkac, bo my chetnie slalom pocwiczymy, tylko kurcze dizisaj padalo i mokro na dworze, a jak mokro to latwo sie przewrocic na trawie i w bloto :/ wiec jeszcze zobaczymy jaka bedzie pogoda za tydzien... Oj Dinusia nie przesadzaj! Jak sie raz przewrócisz to nic CI się nie stanie;p A zrsezta odpowiednie buciki i już załatwione;] Quote
Oliwia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Taura napisał(a):Zgadzam się w 100%. Sezon tuż, tuż. Śniegu ani widu, ani słychu (i dobrze). Trzeba kopnąć się w zadek i na torek, a nie na kanapie z pilotem w ręku :diabloti: Oj dziewczyny żeby tak zaniedbywać psy spragnione agility :mad: My byśmy się raczej zjawili :lol: Tymbardziej że weterynarz dał Dinowi "przepustke" na zawody :multi: ;) Oliwia numer do pana piotra jest na stronie ABC. Link znajdziesz w linkowni. ;) W takim razie jutro zadzwonie;] Ty już raz dzwoniłaś więc mam się po prostu zapytać czy grupa agility może przyjść w niedziele tak? Czy może wolicie sobote? Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jeśli w ogóle już będe mogła dojechać to na pewno w sobotę. Ale nie obiecuję... Oj Dinusia nie przesadzaj! Jak sie raz przewrócisz to nic CI się nie stanie;p W Tulchach nie jeden upadek zaliczyłam i żyję :D Quote
Dinusia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No dobra, my na dzien dzisiejszy mozemy sie zjawic w weekend :) jak cos sie zmieni to dam znac :P Paula, a jedziesz autobusem? bo my jeszcze nie wiemy czy bedzie nas mial kto zawiezc :P Quote
Oliwia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Oj oj Marta i Wika wolą niedziele a PAula woli sobote... Nie dałoby się jakos tego pogodzić?;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jeśli będzie w niedzielę to mnie na 100 % nie ma, a w sobotę nie obiecuję, więc się mną tak nie sugerujcie, bo jak sie dopasujecie, a potem sie okaże że mnie nie będzie to głupio się zrobi... Marta a WY na obedience się szykujecie w sobotę? :razz: Quote
Recommended Posts