Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Taura widzę, że działasz :) To jeszcze by trzeba jakoś delikatnie spytać Magdę czy możemy hopeczki i tunel :oops:
Ale jak w tym tyg. rodzi to nie wiem czy to wypada....
Bo mogłabym napisać pw.... ale sama nie wiem ;-)

Ale czy jak już to mogłoby się to odbyć w niedzielę?

Posted

Taura napisał(a):
Mi też bardziej w niedziele pasuje, ale nie wiem czy wtedy ABC jest otwarte.

No, przecież to właśnie w weekendy przede wszystkim odbywają się zajęcia, więc na pewno będzie otwarte. :p

Posted

No no widzę że coś się dzieje... Przestałyśmy tu zaglądać i już ktoś pisze... My też jestesmy chętne na trening:) i do pracy(jesli trzeba cos zrobic czy cos:P) Tyle tylko że mam rękę w gipsie ale mam nadzieje że to nie bedzie przeszkoda:) My mozemy o kazdej z tych godzin takze na nas nie patrzcie:)

Posted

Mi niedziela nawet chyba bardziej od soboty. Ale decyzję ostateczną muszę znać do dzisiaj do popołudnia.... Czy jutro czy w niedzielę. Chyba, że chcecie za tydz. (ale czy można w ABC) dzień przed wigilią.
Nadal nie dostałam odp na pytanie w sprawie przeszkód.:cool1: Magda ma pewnie inne sprawy na głowie i nie zagląda do internetu.
A bez przeszkód tp raczej treningu nie zrobimy.
Co do dojazdu to boję się trochę z Bandziorem taki kawał wlec się autobusem. Czy ktoś jedzie może autem z poznania?

A jak autobusem to skąd i o jakiej godzienie on mniej więcej odjeżdża. I ile kosztują bilety? Jak daleko jest z przystanku do ABC?

Posted

No a ja mam zonka :-(
Nie mam nikogo kto by mnie zawiózł, a jak powiedziałam, że chce jechać autobusem to mam powiedziała, że chyba mam z głową.:eviltong:
Bandzior jest dość dużym i groźnie wyglądającym psem i często mam problemy w autobusach a na takiej podmiejskiej linii to już w ogóle.
Postaram się być. BARDZO mi zależy bo w sumie to ja zaczęłam ten temat, ale nie spodziewałam się, że będę miec takie problemy z dojazdem.
Jakby jechał ktos autem z poznania to ja mogę do miasta podjechać :cool3:

Posted

Paula, wystarczy, ze dojedziesz na rataje i bysmy razem pojechaly do Tulcow... a przystanek jest naprzeciwko ABC wiec spoko... :P ja sama autobusem nie bede jechac... :/ wiec nie iwem czy bedziemy no chyba, ze jednak bedzie mial kto nas zawiezc... jeszcze sie taty zapytam.. mysle, ze lepiej bedzie w niedziele sie spotkac.. bedzie wiecej czasu na myslenie jak dojechac itd.

Posted

Sprawdzałam w necie i są autobusy tylko co jadą w dni robocze :/

Czy ktoś już jechał tym autobusem do Tulec? Ile kosztuje bilet dla ludzia, a ile dla psa? Co ile odjeżdża autobus i ile jedzie do Tulec?

Ja nadal nie wiem :-(

Czy te dane z wakacji (wygrzebałam w wątku) są aktualne? I o której / co ile odjeżdża ten autobus?

TERAZ PRZEZ PÓŁ GODZINY BĘDĘ JESZCZE MIAŁA DOSTĘP DO INTERNETU, A POTEM DO JUTRA JUŻ CHYBA NIE. BARDZO PROSIŁABYM O NIFORMACJE SMS-EM O KTÓREJ OSTATECZNIE JUTRO I CO Z TYM AUTOBUSEM, TZN O KTÓREJ ODJEŻDŻA I ILE JEDZIE.
MÓJ NR 0-665-735-342
BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA INFO.
NIE OBIECUJĘ, ŻE BĘDĘ ALE SIĘ POSTARAM.

Sprawdziłam jeszce raz rozkład i na 13 nijak autobus mi nie pasuje.
Moglibyśmy się spotkać tak ok 10.40 ? Albo o 13. Jedna z tych godzin by mi pasowała.
Bo w Tulcach można być albo o 10.20, albo o 12.50. http://www.kleszczewo.pl/?a=2070
A powrotny jest o 12.05 albo 14.25.
http://www.kleszczewo.pl/?a=2071
A jazda z psem w jedną stronę wyniesie mnie 5.80 zł.

DINUSIA ODEZWIJ SIE DO MNIE NA KOM, BO JA NIE MAM TWOJEGO NUMERU.

Posted

[quote name='Taura']Jutro tj. niedziela 17.12.2006 grupa agilitowa spotyka się o 10:45

Pozdrawiam! ;)

A ile czasu bedziemy gdzies tak cwiczyc? Godzinke? Półtorej?

Posted

Dinusia napisał(a):
Taura, a masz nr do Martyny? fajnie by bylo gdyby przyszla z Ozzy'm ;)

Napisałam do niej, niestety jest poza Poznaniem :-(

Taura napisał(a):
Już mam wydrukowane ćwiczenia na zmiene ręki i wysyłanie psa do właściwej przeszkody zasięgniete z pewnej zaprzyjaźnionej stronki :lol:

:multi: Ale fajnie! Zwłaszcza z tym wysyłaniem - okaże się, czy nasze różne ćwiczenia na pracę na odległość odniosły jakikolwiek skutek!