Paskuda_Bandzior Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 O Taura widzę, że działasz :) To jeszcze by trzeba jakoś delikatnie spytać Magdę czy możemy hopeczki i tunel :oops: Ale jak w tym tyg. rodzi to nie wiem czy to wypada.... Bo mogłabym napisać pw.... ale sama nie wiem ;-) Ale czy jak już to mogłoby się to odbyć w niedzielę? Quote
AniaP Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Taura napisał(a):Mi też bardziej w niedziele pasuje, ale nie wiem czy wtedy ABC jest otwarte. No, przecież to właśnie w weekendy przede wszystkim odbywają się zajęcia, więc na pewno będzie otwarte. :p Quote
Oliwia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 No no widzę że coś się dzieje... Przestałyśmy tu zaglądać i już ktoś pisze... My też jestesmy chętne na trening:) i do pracy(jesli trzeba cos zrobic czy cos:P) Tyle tylko że mam rękę w gipsie ale mam nadzieje że to nie bedzie przeszkoda:) My mozemy o kazdej z tych godzin takze na nas nie patrzcie:) Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Jak w sobotę to jak już to na 10. rano ale i tak nie obiecuję :-( Wysłałam pw do Magdy ale jeszce nie mam odpowiedzi. Quote
Dinusia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Paula, a jak bedziesz jechac? moze bysmy razem pojechaly autobusem z rataj? Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Mi niedziela nawet chyba bardziej od soboty. Ale decyzję ostateczną muszę znać do dzisiaj do popołudnia.... Czy jutro czy w niedzielę. Chyba, że chcecie za tydz. (ale czy można w ABC) dzień przed wigilią. Nadal nie dostałam odp na pytanie w sprawie przeszkód.:cool1: Magda ma pewnie inne sprawy na głowie i nie zagląda do internetu. A bez przeszkód tp raczej treningu nie zrobimy. Co do dojazdu to boję się trochę z Bandziorem taki kawał wlec się autobusem. Czy ktoś jedzie może autem z poznania? A jak autobusem to skąd i o jakiej godzienie on mniej więcej odjeżdża. I ile kosztują bilety? Jak daleko jest z przystanku do ABC? Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 No a ja mam zonka :-( Nie mam nikogo kto by mnie zawiózł, a jak powiedziałam, że chce jechać autobusem to mam powiedziała, że chyba mam z głową.:eviltong: Bandzior jest dość dużym i groźnie wyglądającym psem i często mam problemy w autobusach a na takiej podmiejskiej linii to już w ogóle. Postaram się być. BARDZO mi zależy bo w sumie to ja zaczęłam ten temat, ale nie spodziewałam się, że będę miec takie problemy z dojazdem. Jakby jechał ktos autem z poznania to ja mogę do miasta podjechać :cool3: Quote
Dinusia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Paula, wystarczy, ze dojedziesz na rataje i bysmy razem pojechaly do Tulcow... a przystanek jest naprzeciwko ABC wiec spoko... :P ja sama autobusem nie bede jechac... :/ wiec nie iwem czy bedziemy no chyba, ze jednak bedzie mial kto nas zawiezc... jeszcze sie taty zapytam.. mysle, ze lepiej bedzie w niedziele sie spotkac.. bedzie wiecej czasu na myslenie jak dojechac itd. Quote
Oliwia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Taura napisał(a):Ludu drogi, o której się spotykamy w niedziele? Ja proponuje 12. Jak najbardziej:] My na 100% bedziemy:) a co z reszta? Quote
Dinusia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 No to my tez postaramy sie jakos dojechac... czyli o 12? i gdzie to dokladnie bedzie? Quote
Dinusia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ale na ktorym placu w ABC? :p Paula, i co bedizecie? Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Sprawdzałam w necie i są autobusy tylko co jadą w dni robocze :/ Czy ktoś już jechał tym autobusem do Tulec? Ile kosztuje bilet dla ludzia, a ile dla psa? Co ile odjeżdża autobus i ile jedzie do Tulec? Ja nadal nie wiem :-( Czy te dane z wakacji (wygrzebałam w wątku) są aktualne? I o której / co ile odjeżdża ten autobus? TERAZ PRZEZ PÓŁ GODZINY BĘDĘ JESZCZE MIAŁA DOSTĘP DO INTERNETU, A POTEM DO JUTRA JUŻ CHYBA NIE. BARDZO PROSIŁABYM O NIFORMACJE SMS-EM O KTÓREJ OSTATECZNIE JUTRO I CO Z TYM AUTOBUSEM, TZN O KTÓREJ ODJEŻDŻA I ILE JEDZIE. MÓJ NR 0-665-735-342 BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA INFO. NIE OBIECUJĘ, ŻE BĘDĘ ALE SIĘ POSTARAM. Sprawdziłam jeszce raz rozkład i na 13 nijak autobus mi nie pasuje. Moglibyśmy się spotkać tak ok 10.40 ? Albo o 13. Jedna z tych godzin by mi pasowała. Bo w Tulcach można być albo o 10.20, albo o 12.50. http://www.kleszczewo.pl/?a=2070 A powrotny jest o 12.05 albo 14.25. http://www.kleszczewo.pl/?a=2071 A jazda z psem w jedną stronę wyniesie mnie 5.80 zł. DINUSIA ODEZWIJ SIE DO MNIE NA KOM, BO JA NIE MAM TWOJEGO NUMERU. Quote
Marta i Wika Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Taura']Jutro tj. niedziela 17.12.2006 grupa agilitowa spotyka się o 10:45 Dobra. Może będę. My jesteśmy początkujące więc sobie poćwiczymy coś tam same na boku. Quote
Oliwia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Taura']Jutro tj. niedziela 17.12.2006 grupa agilitowa spotyka się o 10:45 Pozdrawiam! ;) A ile czasu bedziemy gdzies tak cwiczyc? Godzinke? Półtorej? Quote
Marta i Wika Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Oj no to będzie wesoły autobus bo my też pojedziemy o 10 :lol: :Dog_run: I trochę będzie czekania w Tulcach w takim razie, jeśli spotkanie o 10.45? Quote
Dinusia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Taura, a masz nr do Martyny? fajnie by bylo gdyby przyszla z Ozzy'm ;) Quote
Marta i Wika Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Dinusia napisał(a):Taura, a masz nr do Martyny? fajnie by bylo gdyby przyszla z Ozzy'm ;) Napisałam do niej, niestety jest poza Poznaniem :-( Taura napisał(a):Już mam wydrukowane ćwiczenia na zmiene ręki i wysyłanie psa do właściwej przeszkody zasięgniete z pewnej zaprzyjaźnionej stronki :lol: :multi: Ale fajnie! Zwłaszcza z tym wysyłaniem - okaże się, czy nasze różne ćwiczenia na pracę na odległość odniosły jakikolwiek skutek! Quote
Dinusia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Hihi, Marta, wesolo bedzie z czterema psami w autobusie :P Do jutra... :P Quote
Recommended Posts