Paskuda_Bandzior Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Uwaga! MOJE ZAJĘCIA NIE BĘDĄ SIĘ ODBYWAĆ - aż do odwołania. Pozdrawiam Marysia i Una Ojej a co się dzieje ? ;( Quote
Marysia_i_gończy Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Aniu niestety jednak nie :placz: Paula zawirowania zdrowotne. Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Paula zawirowania zdrowotne. Ojejku :shake: To życzymy powrtu do zdrowia i na wiosnę ruszamy pełną parą :multi: Quote
Oliwia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Ojejku :shake: To życzymy powrtu do zdrowia i na wiosnę ruszamy pełną parą :multi: Na wiosnę? Czy to znaczy że nie ma juz wogóle zajęć? Do końca roku? Szkoda... A Marysia jest chora tak? Czyli jutro napewno nie ma? Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Oliwia napisał(a):Na wiosnę? Czy to znaczy że nie ma juz wogóle zajęć? Do końca roku? Szkoda... A Marysia jest chora tak? Czyli jutro napewno nie ma? Jutro na pewnoe nie a jak z resztą to nie wiem :) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Oliwia napisał(a):Na wiosnę? Czy to znaczy że nie ma juz wogóle zajęć? Do końca roku? Szkoda... A Marysia jest chora tak? Czyli jutro napewno nie ma? Na pewno jutro nie ma. Jak napisałam - nie będzie zajęć aż do odwołania. Mam nadzieję, że wrócę do życia jeszcze zimą... :cool3: Zobaczymy... Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Oliwia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Na pewno jutro nie ma. Jak napisałam - nie będzie zajęć aż do odwołania. Mam nadzieję, że wrócę do życia jeszcze zimą... :cool3: Zobaczymy... Pozdrawiam Marysia i Una Ja tez mam taka nadzieję:) I również życzę powrotu do zdrowia:) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Czy ktoś z poznaniaków miał jakąś styczność z "agility" w ośrodku szkolenia psów "Na woli" ? Quote
Oliwia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Czy ktoś z poznaniaków miał jakąś styczność z "agility" w ośrodku szkolenia psów "Na woli" ? Ja nie mam/nie miałam:( A tam jest jeszcze agility? Kiedyś słyszałam że było, ale teraz to już nie wiem czy jest... Quote
Oliwia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Taura napisał(a):Ośrodek na Woli chce na wiosnę zakupic regulaminowy tor agility. Czeka tylko na pozwolenie dzierżawy ziemi. Miejmy nadzieję że to wypali... ;) Wow! No to świetnie by było:) Tylko że ja mam trochę daleko:( Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 tylko, że tam podobno już się coś w tym kirunku dzieje i kilka przeszkód mają, ale jakoś nikt nic nie wiem...:roll: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Taura napisał(a):Tak więc nasz plan (Pauli, Ani i mój) jest taki aby wpaśc w następną sobote cała trenującą grupą i dowiedzieć się co, jak i kiedy. :) Tylko Paula nie wie czy będzie mogła:-( :angryy: :placz: Quote
Oliwia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Jestem jak najbardziej za:) Tez się pisze na to;) Quote
AniaP Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Taura napisał(a):Tak więc nasz plan (Pauli, Ani i mój) jest taki aby wpaśc w następną sobote cała trenującą grupą i dowiedzieć się co, jak i kiedy. :) Fakt, taki był spontaniczny plan w piątek na Światówce :eviltong: , ale po głębszym zastanowieniu... Ania nie wie czy już teraz jest sens tam jechać, skoro stan/poziom przeszkód jest tam podobny do tych co w ABC, a nawet może jeszcze gorszy :cool3: . Obawiam się, że do wiosny i tak tam nie poskaczemy :shake: , więc może lepiej dopiero pod koniec zimy przypuścić "zmasowany atak" ? :evil_lol: Ja już szczerze mówiąc nie mam siły słuchać czyichkolwiek obiecanek-cacanek :razz: (2,5 roku straconego czasu :oops: wystarczy) i muszę się wreszcie zabrać za swoje przeszkody, a na wiosnę... się zobaczy: co? gdzie? z kim? :eviltong: Jak chodzi o mnie to do wiosny z agility EOT. :evil_lol: Quote
Oliwia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 AniaP napisał(a):Fakt, taki był spontaniczny plan w piątek na Światówce :eviltong: , ale po głębszym zastanowieniu... Ania nie wie czy już teraz jest sens tam jechać, skoro stan/poziom przeszkód jest tam podobny do tych co w ABC, a nawet może jeszcze gorszy :cool3: . Obawiam się, że do wiosny i tak tam nie poskaczemy :shake: , więc może lepiej dopiero pod koniec zimy przypuścić "zmasowany atak" ? :evil_lol: Ja już szczerze mówiąc nie mam siły słuchać czyichkolwiek obiecanek-cacanek :razz: (2,5 roku straconego czasu :oops: wystarczy) i muszę się wreszcie zabrać za swoje przeszkody, a na wiosnę... się zobaczy: co? gdzie? z kim? :eviltong: Jak chodzi o mnie to do wiosny z agility EOT. :evil_lol: Rzeczywiście może lepiej pod koniec zimy:) Też muszę zabrać się za swoje przeszkody... :) Nie mogę sie doczekac wiosny:) Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 O jaaaaaaa ale tu ostatnio cicho :-( Aż mnie rwie na jakiś trening :evil_lol: Nie da się czegoś zrobić, żeby sobie pohopsać ? Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Kurcze :mad: Ale u nas cichoooooooooooo :razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Czy to do mnie pijecie z tą ciszą? :razz: No więc na mnie liczyć nie możecie nadal. Ale widzę już lekkie światełko w tunelu. Więc może (podkreślam: może) za dwa, trzy tygodnie... Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Dinusia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 No my tez juz chetnie na trening bysmy sie wybraly :D Marysia, swietna wiadomosc :D zdrowiej szybko... Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Nie Marysia nie koniecznie do Ciebie. Tak ogólnie jakoś wszystko ucichło, nic się nie dzieje... Jak dobrze, że jest światełko :multi: Ale ja jednak bym sobie poskakała :eviltong: Quote
Dinusia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Własnie? a mozna przyjsc i sobie wziasc hopki i tunele? Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Właśnie nie wiem czy można..... Zanczy się ja mam tam skok w dal :eviltong: Zawsze cos ;-) Trzeba by zapytać właścicieli sprzętu czyli fish. Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Numer do Magdy jest na stronie ABC chyba. w dziale o agility i obedience. Quote
Tośka_m Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Magda w tym tygodniu doczeka się kolejnej córeczki, dajmy więc jej narazie luz z hopkami, co? ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Tośka_m napisał(a):Magda w tym tygodniu doczeka się kolejnej córeczki, dajmy więc jej narazie luz z hopkami, co? ;) W tym tygodniu?:p No to rzeczywiście ;-) JA bym się na coś pisała, ale najlepiej ze skakaniem:evil_lol: Quote
Recommended Posts