Paskuda_Bandzior Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Oliwia napisał(a):Ja zaczęłam tak profesjonalnie:) tańczyć od tego roku:) Wcześniej tylko jakoś w szkole czy cos:) I baaardzo mi się podoba:) Ja tańczę na Orła Białego. (jak coś to jest na Ratajach) A ty jaki taniec tańczysz? JA w MDK nr 1, a Ty w Orlim Gnieździe pewnie :) Byłam tam na konkursie w zeszłym roku. Taniec nowoczesny. A jak się skok w dal sprawował ? :evil_lol: W tą sobote też mnie nie będzie. Quote
Tośka_m Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Magda, w sobotę spotykamy się o 11? Przycięłam wreszcie łańcuszki do przywieszenia koła :cool3: Quote
Marta i Wika Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Oj, jak ja żałuję, że nie mogę być! No ale Wika pokrojona, wolę jej nie przeciążać :shake:, chociaż to co ona mi właśnie wyprawia nad głową skacząc po meblach z nadmiaru energii to jest gorzej niż agility :Dog_run: Za tydzień też nas nie ma - jedziemy nad morze :multi: Więc pewnie się potem do Marysi wproszę... Quote
magda_u Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dziewczyny, przyznam, ze nei wiem co z sobota - sprawy rodzinno-ciazowe zaczynaja mnie przytlaczac. Dam znac jutro po poludniu, ok? ale jesli juz to na 12 a nie 11. Quote
magda_u Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ok, grupa slalomowa jutro o 12:00, z tym, ze to beda moje ostatnie zajecia w tym roku. Quote
Dinusia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 A my nie mamy jak jechac :( i chyba nas nie bedzie... a jedzie ktos autobusem z Rataj? Quote
Tośka_m Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dinusia - my będziemy jechać z Rataj, autobusem o godzinie 11:50, czyli spóźnimy się 10 minut na zajęcia. Quote
Marysia_i_gończy Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Taura napisał(a):Zajęcia dla zaawanswoanych o 13 tak jak dotychczas? ;) Tak :) 12 znaków Quote
Tośka_m Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Taura napisał(a):Postaramy się być! ;) Oraz poznać (w końcu) Rudego i Tośke! :lol: Rudy i Tośka nie mogą się doczekać :cool3: Quote
Dinusia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Toska, a jaki nr autobusu? bo moze ja tez przyjade :) A czy ktos moglby mnie na Rataje podrzucic po zajeciach dla zaawansowanych? Quote
Dinusia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 i ile kosztuja bilety dla mnie i dla psa? Quote
Oliwia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 My niestety nie przyjedziemy jutro...:( Z powodu braku wolnego czasu... Miłej zabawy! Czekam na relacje:) Quote
Tośka_m Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Dinusia - nie wiem jaki jest numer autobusu, ale odjeżdża on z pierwszego peronu od ulicy (ze stanowiska najbardziej po prawej, kierunek - gmina Kleszczewo). Bilet kosztuje 2 zł za człowieka, za psa nie wiem, bo uprzejmy kierowca nie chciał nic za niego ;) Quote
Marta i Wika Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Tośka_m napisał(a):Bilet kosztuje 2 zł za człowieka, za psa nie wiem, bo uprzejmy kierowca nie chciał nic za niego ;) Dziwna linia... naprawdę dziwna :-) 2 zł???? Ja płaciłam za siebie prawie 4 zł, a za psa różnie, czasem nic, czasem tyle co za siebie, a czasem połowę tego :-) Właśnie wróciłyśmy ze spacerku, na którym Wika próbowała mi udowodnić, że jest już jak najbardziej w formie na agility, ale nie wierzę jej. Quote
Dinusia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ehh... no i ie jesdziemy bo moja matka nie chce mnie podwiezc na rataje... a autobusu nie mamy :/ Quote
bigos Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ja odpadam dziś, i za tydzień z powodu Bigoska (i teraz swojej) choroby:-( Bawcie sie dobrze Quote
Marysia_i_gończy Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Taura dzięki, że dziś dotarłaś :) :) :) Ja ogłaszam, że za tydzień, 28.10 nie ma zajęć!! Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Dinusia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Proponowalabym wybrac sie na jakis wspolny spacerek w jakis dzien i przy okazji zrobic wpolne zdjecie grupowe :) bo na treningu raczej nie wypali bo teraz juz nie ma grupy slalomowej wiec ich nie bedzie... Quote
Oliwia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Taura napisał(a):To ja powinnam dziekować, że Ty Marysiu w chorobie dostarłaś. ;) Było suuuuuper! (jak zawsze :evil_lol: ) Poznałam Tośke i Rudego. :loveu: Biegaliśmy milion kombinacji (tylko ktoś wcześnie pogubił coś zielonego do jedzenia dla psów i Dino postanowił to zjeść, a potem sobie tego poszukać z racji czego niebardzo był skupiony ;) ) Ogólnie to mam taki pomysł... Widziałam w biurze u p.Piotra milion różnych antyramek ze zdjęciami psów i apisami "Dziękujemy za szkolenie Fafik" itp. Może My, agilitowcy (Ci co miają zamiar trenować dalej i przyjeżdzać na zajęcia), zrobilibyśmy każdemu z osobna zdjęcie (pies+przewodnik) i wsadzili w jedną wielką antyrame, albo jedno zdjęcie grupowe. Co Wy na to? (w końcu p.Piotr udostępnia terenik...) Jestem jak najbardziej za:) A czemu mamy tak strzasznie załować że nas nie było?:> Co takiego się działo?:> Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 No własnie co było ? :) JA przez cały weekend tez miałam treningi :P (szczegół, że nie z moim psem ;)) Quote
magda_u Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 U nas przebieg zajec jak zwykle, co mnie bardzo cieszy, ze oba pieski - Sara i Ozzi, bardzo ladnie radza sobie ze slalomem. Sara zrobila bardzo wyrazny postep na zajeciach, natomiast co do Ozziego, to Martyna, jestescie na najlepszej drodze do utrwalenia zlych nawykow, czyli omijania tyczek. Ozzi zalapal generalna zasade slalomowania, ale brakuje mu precyzji, za to ma nadmiar entuzjazmu. Musisz skupic sie na wolniejszej a precyzyjniejszej pracy. Z reszta, bylo widac na cwiczeniu skakania przez 2 hopki, ze jak Ozzi sobie cos wymysli to potem to uparcie powtarza - tak to bywa z psami klikerowymi :p Quote
Marysia_i_gończy Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Uwaga! MOJE ZAJĘCIA NIE BĘDĄ SIĘ ODBYWAĆ - aż do odwołania. Pozdrawiam Marysia i Una Quote
AniaP Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Wczoraj 21:12 :crazyeye: to Ty też w końcu nie pojechałaś? :sad: Quote
Recommended Posts