magda_u Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 5 z matematyki w gimnazjum... no, no, to dopiero sie postaralas!:loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Nas w sobotę reczej na pewno nie będzie :-( Quote
Marta i Wika Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 A mnie ktoś zabierze? Mogę podjechać w dowolne miejsce komunikacją miejską. Ale do Tulec z RR autobus jedzie o 10, musiałabym czekać 40 minut... Quote
magda_u Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Dziewczyny, mialam dzis "przypadek z samochodem" i teraz stoi w garazu popsuty. Nie ma szans, zeby mi go naprawili do soboty. W zwiazku z tym odwoluje zajecia grupy "slalomowej" w najblizsza sobote, czyli 14 pazdziernika. Druga grupa moze sie spotkac o 12 lub 13, jak Wam pasuje, o tym zadecyduje Marysia. Quote
Marta i Wika Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 fish napisał(a): W zwiazku z tym odwoluje zajecia grupy "slalomowej" w najblizsza sobote, czyli 14 pazdziernika. Ech... no to zostają nam butelki po piwie :drinking: Quote
Martuś Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Ehh... Nie ma poczatkujacych :/ Trzeba bedzie cos samemu ;) Quote
Martuś Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Marysiu, a co byc powiedziala gdybym sie pojawila na grupie zaawansowanej zeby pocwiczyc z boczku slalom?Bardzo zalezy nam na treningu, a poczatkujacych nie ma... Bardzo bym Wam przeszkadzala? :) Pozdrawiamy Marta z Sara Quote
Marysia_i_gończy Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Taura']I o której w końcu jest grupa zaawansowana? Grupa zaawansowana zgodnie z ustaleniami o 13 :) Taura - ja mogę podjechać na Rondo Rataje. Martuś jeśli dasz sobie sama radę to nie widzę przeciwwskazań :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Martuś Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Wiem, ze zawracalam glowe, ale w taka pogode sobie odpuscilysmy ;) Quote
Dinusia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Bylam tylko ja Taura i Oliwia :) bylo fajnie :) Nela na poczatku sobie przypomniala o smakolykach za tunelem, ale pozniej bylo juz ok ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ja juz nieraz wywinęłam, ale jakoś nie moge się zebrać żeby zakupi butki tylko do biegania z psem ;) Quote
Oliwia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Ja juz nieraz wywinęłam, ale jakoś nie moge się zebrać żeby zakupi butki tylko do biegania z psem ;) Hehe ja też:P Ale jakoś szkoda mi kasy na korki bo wiem że je tylko na treningi założe a zamiast nich można przeciez kupić normalne buciki do chodzenia...;p ale w końcu to zrobię i sprawie sobie te buty:) A na zajęciach dzisija było świetnie...Pobiegałyśmy sobie troszkę...Ogólnie fajne kombinacje były:D Żałujcie że Was nie było:P Ale wiecie my miałysmy lepiej bo nie musiałyśmy wysokości zmieniać;p Quote
Oliwia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Dinusia napisał(a):Bylam tylko ja Taura i Oliwia :) bylo fajnie :) Nela na poczatku sobie przypomniala o smakolykach za tunelem, ale pozniej bylo juz ok ;) Ja też proponuje ćwiczenia z przywoływaniem:) Ogólnie Nelcia jest jescze młoda i jak na swój wiek ładnie biega także nie masz się czym przejmować:) Mi się podoba:) Sorki że tak na dwie raty ale nie umeim wziąc dwóch cytatów do jednego posta:P Quote
Dinusia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Ja z nia cwicze prawie codziennie przywolywanie i na spacerkach jest ok... normalnie rpzychodzi do mnie.... a w ABC niestety nadal pamieta o smakolykach za tunelem ale pozniej juz bylo ok, tylko kilka razy mi sie wyrwala jak inni biegali i chciala biegac z nimi ;)nastepnym razem musze sobie zrobic wiecej miejsca w kieszeniach,zeby po kazdym przebiegu zapinac ja na smycz bez chodzenia pod drzewo ;) a ostanio jak bylysmy na treningu dla poczatkujacych w ogole nie zsukala smakolykow za tunelem, ale nie cwiczylysmy tam gdzie zawsze... Quote
AniaP Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Oliwia napisał(a): Ale wiecie my miałysmy lepiej bo nie musiałyśmy wysokości zmieniać;p A to Unka też sobie biegała na eseczkach? ;) :lol: Quote
Oliwia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Taura wyczerpałas wszystkie pytania:P Mogę się tylko z Tobą zgodzić;p Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Nie nie wyczerpała ;-) ja chcę wiedzieć co skakaliście :evil_lol: Może jakiś rysuneczek w Paincie? Quote
Oliwia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Nie nie wyczerpała ;-) ja chcę wiedzieć co skakaliście :evil_lol: Może jakiś rysuneczek w Paincie? Okey:) Jutro postaram się coś wykombinować:) Dzisiaj już nie mam czasu ani ochoty. Dopiero wróciłam z tańcy, wymęczona i jescze muszę się na sprawdzian uczyć;/ Grrr ciężkie życie! Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Oliwia napisał(a):Okey:) Jutro postaram się coś wykombinować:) Dzisiaj już nie mam czasu ani ochoty. Dopiero wróciłam z tańcy, wymęczona i jescze muszę się na sprawdzian uczyć;/ Grrr ciężkie życie! Oliwia a gdzie tańczysz? Widzę, że mamy takie same zainteresowania, które musimy godzić, bo ja też na tańce latam :lol: Quote
Oliwia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Taura napisał(a):No to ja z braku zajęć wyręczyłąm Oliwie :oops: (mam nadzieje ze sie nie obrazi :cool3: ) Taka sobie moja twórczość i milion sposobów Marysi na przebiegnięcie torku. ;) Jasne że nie:) Nawet baaardzo Ci dziękuje:* Sliczny rysuneczek:) Quote
Oliwia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Oliwia a gdzie tańczysz? Widzę, że mamy takie same zainteresowania, które musimy godzić, bo ja też na tańce latam :lol: Ja zaczęłam tak profesjonalnie:) tańczyć od tego roku:) Wcześniej tylko jakoś w szkole czy cos:) I baaardzo mi się podoba:) Ja tańczę na Orła Białego. (jak coś to jest na Ratajach) A ty jaki taniec tańczysz? Quote
Marysia_i_gończy Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Taura jaki ładny rysunek :) Lepszy od mojego :lol: Quote
Recommended Posts