Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, mialam dzis "przypadek z samochodem" i teraz stoi w garazu popsuty. Nie ma szans, zeby mi go naprawili do soboty. W zwiazku z tym odwoluje zajecia grupy "slalomowej" w najblizsza sobote, czyli 14 pazdziernika. Druga grupa moze sie spotkac o 12 lub 13, jak Wam pasuje, o tym zadecyduje Marysia.

Posted

Marysiu, a co byc powiedziala gdybym sie pojawila na grupie zaawansowanej zeby pocwiczyc z boczku slalom?Bardzo zalezy nam na treningu, a poczatkujacych nie ma... Bardzo bym Wam przeszkadzala? :)

Pozdrawiamy
Marta z Sara

Posted

[quote name='Taura']I o której w końcu jest grupa zaawansowana?

Grupa zaawansowana zgodnie z ustaleniami o 13 :)

Taura - ja mogę podjechać na Rondo Rataje.

Martuś jeśli dasz sobie sama radę to nie widzę przeciwwskazań :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Ja juz nieraz wywinęłam, ale jakoś nie moge się zebrać żeby zakupi butki tylko do biegania z psem ;)

Hehe ja też:P Ale jakoś szkoda mi kasy na korki bo wiem że je tylko na treningi założe a zamiast nich można przeciez kupić normalne buciki do chodzenia...;p ale w końcu to zrobię i sprawie sobie te buty:)

A na zajęciach dzisija było świetnie...Pobiegałyśmy sobie troszkę...Ogólnie fajne kombinacje były:D Żałujcie że Was nie było:P Ale wiecie my miałysmy lepiej bo nie musiałyśmy wysokości zmieniać;p

Posted

Dinusia napisał(a):
Bylam tylko ja Taura i Oliwia :) bylo fajnie :) Nela na poczatku sobie przypomniala o smakolykach za tunelem, ale pozniej bylo juz ok ;)

Ja też proponuje ćwiczenia z przywoływaniem:) Ogólnie Nelcia jest jescze młoda i jak na swój wiek ładnie biega także nie masz się czym przejmować:) Mi się podoba:)

Sorki że tak na dwie raty ale nie umeim wziąc dwóch cytatów do jednego posta:P

Posted

Ja z nia cwicze prawie codziennie przywolywanie i na spacerkach jest ok... normalnie rpzychodzi do mnie.... a w ABC niestety nadal pamieta o smakolykach za tunelem ale pozniej juz bylo ok, tylko kilka razy mi sie wyrwala jak inni biegali i chciala biegac z nimi ;)nastepnym razem musze sobie zrobic wiecej miejsca w kieszeniach,zeby po kazdym przebiegu zapinac ja na smycz bez chodzenia pod drzewo ;) a ostanio jak bylysmy na treningu dla poczatkujacych w ogole nie zsukala smakolykow za tunelem, ale nie cwiczylysmy tam gdzie zawsze...

Posted

Nie nie wyczerpała ;-) ja chcę wiedzieć co skakaliście :evil_lol: Może jakiś rysuneczek w Paincie?

Okey:) Jutro postaram się coś wykombinować:) Dzisiaj już nie mam czasu ani ochoty. Dopiero wróciłam z tańcy, wymęczona i jescze muszę się na sprawdzian uczyć;/ Grrr ciężkie życie!

Posted

Oliwia napisał(a):
Okey:) Jutro postaram się coś wykombinować:) Dzisiaj już nie mam czasu ani ochoty. Dopiero wróciłam z tańcy, wymęczona i jescze muszę się na sprawdzian uczyć;/ Grrr ciężkie życie!

Oliwia a gdzie tańczysz?
Widzę, że mamy takie same zainteresowania, które musimy godzić, bo ja też na tańce latam :lol:

Posted

Taura napisał(a):
No to ja z braku zajęć wyręczyłąm Oliwie :oops: (mam nadzieje ze sie nie obrazi :cool3: ) Taka sobie moja twórczość i milion sposobów Marysi na przebiegnięcie torku. ;)

Jasne że nie:) Nawet baaardzo Ci dziękuje:* Sliczny rysuneczek:)

Posted

Oliwia a gdzie tańczysz?
Widzę, że mamy takie same zainteresowania, które musimy godzić, bo ja też na tańce latam :lol:

Ja zaczęłam tak profesjonalnie:) tańczyć od tego roku:) Wcześniej tylko jakoś w szkole czy cos:) I baaardzo mi się podoba:) Ja tańczę na Orła Białego. (jak coś to jest na Ratajach) A ty jaki taniec tańczysz?