Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaRa - trzeba Ci nowy budzik na urodziny kupić :eviltong:

Dinusia - miło było Cię poznać :grins: Namawiaj mamę, bo masz psa fajnie nakręconego, który chce biegać - aż żal tą chęć zmarnować.

Magda
- dołączam się do Dinusi - jesteś wielka, dziękuję również za Twoje poświęcenie dla sprawy :Rose:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musimy probowac :) moze sie uda... Toska, mnie rowniez milo bylo Cie poznac ;) chyba bede musiala sie zabierac raz z tata, raz z mama, autobusem(ale o 18 jak jzu bedzie ciemno to raczej nie wchodzi w gra) itd... jakso bedize (mam nadzieje) najwyzej niebedziemy na wszystich treningach :(

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A ja miałam się dzisiaj z Era wybrać no ale zaspałam:oops: :oops:

Na JEDENASTĄ??? (spraw sobie male dziecko - mnie corka obudzila dzis o 5:30 ;)

Posted

Dzieki dziewczyny za mile slowa, mi tez sprawia duza przyjemnosc obserwowanie, jakie robicie postepy.

Dinusia - mamy to przekupne stworzenia, moze czyms ja zmotywujesz? Jakies piatki w szkole, albo dodatkowe sprzatanie w domu? :cool3:

Posted

fish napisał(a):
Na JEDENASTĄ??? (spraw sobie male dziecko - mnie corka obudzila dzis o 5:30 ;)

A no bo,żeby do tych Tulec dojechać to ja już o 7 na nogach bym musiała być,aby zdarzyc na pierwszy autobus o 8, pozniej jeden tramwaj,drugi tramwaj i kolejny autobus:evil_lol:

Posted

Dinusia ale my te czwartkowe spotkania i tak musimy przełożyć, bo po ciemku się skskać nie da:cool1: Będziemy wpadać w przeszkody:evil_lol:

Kara to ty ćwicz w domu i przyjeżdżaj na te popołudniowe:eviltong:

A czy z ZK cos się da zrobić ? Nie wiem........

Posted

fish napisał(a):
Dinusia - mamy to przekupne stworzenia, moze czyms ja zmotywujesz? Jakies piatki w szkole, albo dodatkowe sprzatanie w domu? :cool3:

Magda, piatki w pierwszej kalsie gimnazjum- raczej niewykonalne :P ale sprzatanie, kto wie? pokazalam jej przed chwila twojego posta... mowi ze zobaczymy ;) kiedy nastepny trening dla zaawansowanych? bo ja jzu musze sobie transportu szukac ;) - Magda, a ty sie nei wybierasz?:diabloti:

Posted

Mnie chyba w tą sobotę w domu nie będzie:shake:
A jakbyśmy się spotykały np. w piątki popołudniu to duży plac jest wolny, a na nim są lampy i wszytsko widać:cool1:
Ale ogólenie to chyba jakieś "normalne" godz. w soboty byłyby lepsze.

Posted

Taura napisał(a):
CO?? :crazyeye: NIEWYKONALNE?? To ja jestem w drugiej gimnazjum i nawet 6 zbieram (co prawda z biologii i WFu ale sa :razz: ) :lol:

Chodzilo mi o to, ze teraz na pozcatku, przejscie z podstawowki do gimnazjum i nagle trzeba sie zaczac uczyc ;)

Posted

Dziewczyny, podaje terminy treningow w pazdzierniku - soboty, 14, 21 i 28. Godzina 12:00 dla mojej grupy (slalomowej), godzina 13:00 dla tych co sie odchudzaja (prowadzi Marysia).

Jesli chodzi o moje treningi to beda to trzy ostatnie w tym roku, nowy sezon przewiduje okolo kwietnia ;)

Natomiast jesli warunki pogodowe beda sprzyjac, to treningi Marysi beda odbywac sie takze w listopadzie i zima.

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Ćwiczymy slalom między butelkami po piwie :eviltong:

Toż to naturalna rzecz slalomować po butelkach po piwie :evil_lol:

Niestety w tą sobotę nie dam rady być, bo muszę jechać do Piły.

Posted

Taura napisał(a):
Postaram się być ;)

Ja też się postaram ale nie obiecuje:) U nas też się robi coraz gorzej z transportem... Fajnie że teraz są w soboty:) Tak jakoś bardziej klubowo:P

Posted

Hehe no i mam 5 z matmy :) mam nadzieje ze mnei zawioza ;) to bedziemy miec teraz wycisk... az dwie godziny ;) z tym ze przez polowe pierwszej lekcji bedziemy cwicyzc slalom ;)
Ps. Magda, fajnie bylo Cie dzisiaj pierwszy raz spotkac ;)