Paskuda_Bandzior Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 A nie będzie o 18. juz za późno? Szybko się ciemno robi :( Ja na razie nie wiem jak z dojazdem....... Quote
Oliwia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):A nie będzie o 18. juz za późno? Szybko się ciemno robi :( Ja na razie nie wiem jak z dojazdem....... Też mi się tak wydaje...Ok 18:30 robi się ciemno a więc może po prostu zrobimy trening o 17:30? Wcześniej niż o 17:30 to ja już nie mogę...:( Quote
Dinusia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 A mi sie cos wydaje ze chyba nici z naszego treningu bo pada :/ Magda, a jak tam zdrowko? ;) w ogole jesli pojedziesz to bedziesz z nami na zajeciach czy bedziesz szkolic inne psy? no i czy bedziemy mogly sie z wami zabrac spowrotem? Quote
Marysia_i_gończy Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Zgoda, może być 17:30. Ja też wcześniej nie dam rady. Do zobaczenia! Marysia i Una Quote
Oliwia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Dinusia napisał(a):A mi sie cos wydaje ze chyba nici z naszego treningu bo pada :/ eee tam... W deszczu tez mozna ćwiczyć:D Wiem coś o tym:D Tylko lepiej wziać korki bo można się wywalić:D (ja obecnie nie posiadam, ale polecam:)) Quote
Oliwia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Zgoda, może być 17:30. Ja też wcześniej nie dam rady. Do zobaczenia! Marysia i Una To wspaniale:) Nam pasuje:) Jak najbardziej:) Quote
magda_u Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 No, mi sie robi lepiej.. rzeczwiscie, wiec najprawdopodobniej bede jechac w czwartek. Nie ma sensu sie umawiac przed 18 bo szkola bedzie zamknieta. Dinusia, ja bede cwiczyc z Wami (na miare swoich mozliwosci) Marysiu, jesli wszystko pojdzie dobrze mozesz przygotowac kombinacje z opona ;-D Quote
Dinusia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 No to super :) Magda, a mogla bys nas jutro troche podszkolic z biegania na ringowce? bo mamy male problemy ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='fish']Nie ma sensu sie umawiac przed 18 bo szkola bedzie zamknieta. Szkoda :( No to jednak - SPOTYKAMY SIĘ O 18.00! Quote
Oliwia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Trochę póżno...Szybko ciemno będzie no ale cóż...Chociaż trochę poćwiczymy:) Do zobaczenia:) Quote
Tośka_m Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Dziewczyny, ma któraś piłkę do metalu albo jakieś troche większe cęgi (czy jak się nazywa takie coś czym można przeciąć 0,5 cm łańcuszek ocynkowany) i mogłaby przywieźć jutro? Bo nikt z moich sąsiadów nie ma czegoś odpowiedniego i mój łańcuch do szubienicy nie jest pocięty :roll: Quote
magda_u Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 "Opone" tez trzeba przyciac, a co gorsza, ona nie ma haczykow.. czuje, ze bedziemy jutro majsterkowac ze ho ho... Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ja melduje, że będzimy w składzie: ja i Bandzik, Gerwia i Dina + skok w dal, który może pozostać w Tulcach:razz: więc do ewentualnych kombinacji można włączyć również kolejną przeszkódkę:multi: A co do wieszania oponki to z doświadczenia wiem, że smycze sa niezawodne:eviltong: Do zobaczenia! Quote
Tośka_m Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 A ja dzisiaj dałam plamę. Sorki dziewczyny za absencję, ale nie mogłam się urwać z uczelni :-( Spotkanie z prof. Bereszyńskim zobowiązuje :cool1: Quote
Tośka_m Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Taura napisał(a):Tośka stelażyk i kółeczko sa przepiekne!! :loveu: :loveu: Dziękuję, starałam się :oops: Poza tym tatuś mi pomógł trochę :p Quote
magda_u Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Kto bedzie w sobote o 11:00 palec do budki... Quote
Tośka_m Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 My będziemy na pewno, Marta z Wiką też, może również KaRa z Erą. Quote
Marta i Wika Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Tośka_m napisał(a):My będziemy na pewno, Marta z Wiką też, może również KaRa z Erą. My to nawet trochę wcześniej będziemy :-] Quote
Dinusia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 A nas chyba nie bedzie bo niestety mamuska sie rozmyslila i jednak nas nie zawiezie... ehh... moze tatus? Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Tośka stelaż świetny! Lepszego sobie nie mozna wymarzyć! Trzeba przyznać żeś się postarała:p A co do czwartku to.... było jak było :eviltong: Quote
KaRa_ Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 A ja miałam się dzisiaj z Era wybrać no ale zaspałam:oops: :oops: Quote
Dinusia Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 My juz po treningu :) bylo super :) slalom idzie nam juz coraz lepiej, pierwszy raz mialysmy zrobic zmiane za psem i sie udalo za pierwszym razem :) no moze nie idealnie, ale sie udalo :) jestem wkurzona na maksa bo matka stwierdzila ze nie bedzie mnie tam wozic bo za daleko, a autobusem mnie na trening dla zaawansowanych o 18 nie pusci... ehh... wiec teraz pewnie bedziemu juz rzadziej :( Quote
Dinusia Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Ps. Magda, jeszcze raz dziekujemy za to, ze organizujesz dla nas te zajecie :) sprawia nam to bardzo wielka przyjemnosc :) Quote
Recommended Posts