AniaP Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Sznaucerka jest szybciutka no i widać, że szkolona :smile: Obawiam się, że dziewczyny są najbardziej zaawansowane z nas wszystkich No to będzie miał kto prowadzić zajęcia. :-) Marysia_i_gończy napisał(a):(we Wrocławiu siały postrach w jedynkach!! :cool3:) Ktoś się w wynikach pomylił, bo coś nie widzę? :eviltong: :lol: Marysia_i_gończy napisał(a): Neli sprawdzała, czy ktoś nie pogubił smakołyków Neli, to piesek Dinusi? No to już pisała, że ma problem. :sad: Marysia_i_gonczy napisał(a):Tośko jaki stelaż zawiozłaś do ABC? :razz: Od koła. :-) Quote
Dinusia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Ania, tak Nela to moja psina... chyba jeszcze bardziej zaczne z nia cwiczyc przywolywanie... no i nieiwem cyz nie zrobic tak ze np jak bedize chciala szukac to jej tam moze poloze szynke z czyms bardzo niedobrym w srodku i tak kilka razy... mzoe wtedy przestanie szukac, albo poczekac az zrozumie ze juz tam nic nie znajdzie... na pierwszych zajeciach super biegala, ale jak odkryla ze za tunelem sa samkolyki to na starcie juz nie biegla za mna na przeszkody tylko do tunelu i tak sie zaczely problemy... A Oliwia z Daisy sa swietne, jzu dwa lata cwicza :) Quote
Tośka_m Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Stelaż do opony po wielu przygodach dotarł do ABC :p Tylko nie zostawiłam łańcuszków, będę musiała dowieźć w tygodniu. Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 A oponke macie? Bo jak nie to ja dysponuje jedną ;) Quote
Tośka_m Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Macie. Może nie dokładnie oponkę, ale coś w tym stylu :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 aaaaa.... no to widzę, że prężnie działacie ;) Quote
Dinusia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 kurcze, a moj dziadek moze moglby nam zrobic palisade... tylko nie ma jak przywiezc z Zielonej Gory... :/ w ogole mi obiecal ze zrobi mi jakies przeszkody tylko msue mu pokazac jak wygladaja to wtedy tez do ABC przywieziemy ;) Quote
magda_u Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 czy grupa zaawansowana ma plan spotkania sie w tym tygodniu? przypominam, ze poniedzialki i wtorki odpadaja, bo ABC jest wtedy zamkniete. Quote
Oliwia Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Sznaucerka jest szybciutka no i widać, że szkolona :) Obawiam się, że dziewczyny są najbardziej zaawansowane z nas wszystkich (we Wrocławiu siały postrach w jedynkach!! :cool3:) No już znowu nie przesadzajmy takiego postrachu nie siała:D Mogło być lepiej;) Ale nie było zle... My chętnie się wybierzemu jakoś w tygodniu pasuje nam każdy dzień no może oprócz śr ale jak się postaramy to też się uda;) A ogólnie jak było w Bydgoszczy? Pogoda nie dopisała... My nie pojechałyśmy bo nie miał nas kto zawieżć:( Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 No właśnie jakies plany co do kolejnego spotkania? Bo po Bydgoszczy mi się Gerwia nakręciła :lol: Tylko ja nie wiem co z transportem:-( Czy w razie zcego ktos chciałby nas skądś z Poznania zwinąć? Quote
AniaP Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Bo po Bydgoszczy mi się Gerwia nakręciła :lol: Suuuuuuper :multi: , to mnie cieszyć. :-) Czyli cel został osiągnięty? ;) :kciuki: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Hej! W ogólę to donoszę, że ekipa poznańska w składzie: - Ania i Asti, SA0 - Kinga i Dino, SA0 - Paula i Bandzior, LA0 - Marysia i Una, LA0 dała czadu na zawodach w Bydgoszczy :) Jak na złość nie pamiętam dokładnych wyników Asti :oops: :roll: ale do dekoracji wychodziły dziewczyny! Kinga z Dinem były trzecie w jumpingu, który naprawdę był niełatwy! :klacz: Paula z Bandziorem zaszalała, dwa czyste przebiegi dały im pewne zwycięstwo klasyfikacji łącznej!! :multi: :multi: No i my z Unką wygrałyśmy agility - mając czysty przebieg i zabójczą prędkość 4,97 m/s :p :multi: :multi: :multi: Co do spotkań grupy zaawansowanej - ja mogę w czwartek (byle nie za wcześnie) i piątek. Co Wy na to? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
AniaP Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Jak na złość nie pamiętam dokładnych wyników Asti :oops: :roll: ale do dekoracji wychodziły dziewczyny! No to już uzupełnię :eviltong: : - agility - III miejsce, - jumping - IV miejsce, - w łącznej - III miejsce. Jestem zła właśnie o ten jumping, bo nie pobiegłam tak jak planowałam, tylko w ostatniej chwili postanowiłam popapugować Magdę z Oxi i... na tunelu zarobiłyśmy dwie odmowy.:oops: No cóż, a zawsze mówiłam, że trzeba przewidywać jak pobiegnie mój pies, a nie podpatrywać inne. :mad: No, do wiosny musimy popracować nad wysyłaniem psa do tunelu i na inne przeszkody i nad zmianami tyłem do psa i za psem, żeby Asti się do tego przyzwyczaiła i wtedy... może i czasy nam się poprawią, bo jak na razie, to ciągle jeszcze biegamy za wolno. Quote
Oliwia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 No no widzę że świetnie Wam poszło:D Gratulacje:) Ja też strasznie chciałam jechać ale nie było transpotu:( Nam pasuje i czw i pt ale dopiero od 17. Postaram sobie przypomniec jakies ćwiczenia, które mogłyby byc na trening...:) Quote
Dinusia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 my pewnie bedziemy... jeszcze zalezy czy bedziemy miec transport... ktos wie jakie autobusy jezdza z Rataj do Tulcow? ale mama cos nie za bardzo chce mnie puscic autobusem... a mzoe ktos nas zabierze ze soba? jzu od dzisiaj cwicyzmy przychodzenie ;) bardzo dobrze nam idize ;) bo przez caly spacer co jakis czas wolalam Nele do siebie i tylk oraz na poczatku nie przyszla bo znalazla trop i biegala po calym lesie z nosem przy ziemii... mam nadzieje ze na nastepnym treningu nie bedzie juz problemu z tunelem ;) Quote
magda_u Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Co za radosna wiadomosc, od razu mi sie humor poprawil! Dziewczyny, jestescie super. Takie sukcesy!:multi: To co, czwartek na 18:00? Dinusia, ja BYC MOZE bede jechac, dzis nie moge nic powiedziec na 100%, to zalezy, czy wyzdrowieje czy nie. JEsli bede jechac to moge Cie z Przemyslawa zabrac. Quote
Dinusia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 No to super, dzieki :) w takim razie zdrowiej szybko :) Ps. niedlugo jeszcze my zaczniemy jezdzic na zawody to dopiero beda sukcesy :D Quote
Tośka_m Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 To co, czwartek na 18:00? A czy to będzie spotkanie zaawansowanych, czy możemy przyjechać? Dinusia - jeśli Magda Cię nie zabierze to ja będę jechać autobusem i możemy się umówić. Quote
Marta i Wika Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Tośka_m napisał(a):A czy to będzie spotkanie zaawansowanych, czy możemy przyjechać? Dinusia - jeśli Magda Cię nie zabierze to ja będę jechać autobusem i możemy się umówić. Tośka - nas w sobotę być może Paulina zabierze. Jeśli będzie jechać. Już pytałam - jeszcze nie wie. Jeśli nie - mamy dwie możliwości: albo jedziemy z Ronda R. o godz. 8 i bawimy się z pieskami przez 1,5 godziny na boisku (może jakieś małe tropienie?), albo jedziemy autobusem o 10 i spóźniamy się 20 minut :shake: Albo szukamy jeszcze innego transportu... M. Quote
Marysia_i_gończy Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Zatem ogłaszam: GRUPA ZAAWANSOWANA spotyka się w najbliższy CZWARTEK o godz. 18.00 :) Do zobaczenia! Pozdrawiam Marysia i Una PS Tośko myślę, że możesz wpaść, zobaczymy na jakim jesteście poziomie :razz: Quote
Tośka_m Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Marto - ok, to daj znać jak Paulina się zdecyduje. Jak będziemy jechać autobusem to pojedziemy wcześniej i potropimy albo porobimy coś z obedience :p Marysiu - wpadnę. Jakby co wywalicie nas w połowie treningu :cool3: Quote
magda_u Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 po co wywalać, podobno mamy szubienice... :lol: Quote
Tośka_m Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 fish napisał(a):po co wywalać, podobno mamy szubienice... :lol: Sądząc po ciętych rispostach czujesz się już lepiej? :lol: Cieszę się ;) Quote
Marta i Wika Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Tośka_m']Marto - ok, to daj znać jak Paulina się zdecyduje. Jak będziemy jechać autobusem to pojedziemy wcześniej i potropimy albo porobimy coś z obedience :p Jedno i drugie :multi: A na agility Ozzy i Wika będą ze zmęczenia przeczołgiwać się przez przeszkody ;-) Quote
Recommended Posts