Marysia_i_gończy Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Oooo, widzę, że w sobotę się działo!! :) Dziewczyny, może by poskakać we wtorek? W środę chyba nie pasuje Pauli, a od czwartku jest to seminarium, więc może wtorek? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Dinusia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Taura dzieki za fotki mojej zlodziejki ;) i nie Neli tylko Nela ;) Quote
magda_u Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Tośka_m napisał(a):A celem jest wyrobienie nawyku wchodzenia lewym barkiem? Sam nawyk wchodzenia lewym barkiem powinno sie cwiczyc na 2 tylko tyczkach. Dodatkowe pary powinno sie dostawiac, gdy pies prawidlowo robi wejscie w 2 tyczki pod roznym katem. Tośka_m napisał(a):Fish - skąd bierzesz te wszystkie pomysły? Z netu, ksiazek i od znajomych :) Marysiu, ja we wtorek moze dam rade, bardzo bym chciala, ale nie moge powiedziec na 100%. Do osob, ktore byly na treningu w zeszla sobote - chcialabym kazdej z Was napisac indywidualnie, na czym powinna sie skupic i z czym ma trudnosci. Ja nie zawsze pamietam, co ktory pies powinien szczegolnie cwiczyc. Mam nadzieje, ze gdy bedziecie wiedziec co chcecie osiagnac, to bedziecie mogly mi przypominac o tym na zajeciach. Kto chce, zebym mu napisala o jego pracy z psem, prosze o wyslanie mi PW. Quote
Marysia_i_gończy Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Niestety - p. Piotr ma we wtorek wolne :( Z związku z tym wszystkich chętnych "zaawansowanych" zapraszam na ŚRODĘ, godz. 18:00. (wiem Paula, że Tobie nie pasuje, ale to jedyny wolny termin w ABC przed zawodami :( ) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Dinusia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 No to my raczej sie zjawimy w srode ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 A my nie :-( Mam tańce i to jeszce ważne więc z tego nici:shake: Z tego co wiem Ani też nie będzie. W takim razie to niedzieli:multi: Quote
Aqa Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 super foty! A tak nawiasem to dobrze napisalas : Dino ;] a teraz w sobote nie ma, nie? Quote
AniaP Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Taura']http://video.google.pl/videoplay?docid=2517367992503330616 to jest moje sobotnie agilitowanie No kochana :klacz: , to ja się już Was boję na "Czekoladzie". :nerwy: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Taura no, no, ładnie biegacie! :multi: Tylko dlaczego torek mieliście prawie taki, jaki był we Wrocławiu? I jaki chciałam zrobić jutro? :lol: Aniu czy Twoje hopki są w ABC? Jeśli są, to czy można z nich skorzystać? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 http://video.google.pl/videoplay?doc...67992503330616 to jest moje sobotnie agilitowanie, tylko coś mi ten filmik nie chodzi może Wam? :roll: Ten pierwszy filmik od góry :smile: Super!!!!!!!! :-o :multi: Aniu czy Twoje hopki są w ABC? Jeśli są, to czy można z nich skorzystać? Ja nie Ania, ale z tego co wiem to Ania swoje hopki ma w domu. :razz: Quote
KaRa_ Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Czy w ta sobote cwiczycie? bo chcialabym sie wybrac zobaczyc was w akcji;) Quote
Tośka_m Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 KaRa - zobacz posty nr 532 i 533. Na tej stronie :p Quote
magda_u Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Tylko dlaczego torek mieliście prawie taki, jaki był we Wrocławiu? Wytlumaczenie jest proste - organizatorzy zawodow we wroclawiu podgladaja moje zajecia. Ten uklad walkujemy juz od 3 tygodni :lol: Quote
Oliwia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ja też postarm się byc w środe:))) Rozumiem że zajęcia są napewno bez żadnych wykrętów?:> Bo już dwa razy się przejechałam...:) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Oliwia napisał(a):Ja też postarm się byc w środe:))) Rozumiem że zajęcia są napewno bez żadnych wykrętów?:> Bo już dwa razy się przejechałam...:) Mam nadzieję, że nic nieprzewidzianego nie wypadnie :) Ale chętni na zajęcia są, miejsce jest, ktoś a'la prowadzący także, więc zapraszam :) Czy to Ty startowałaś we Wrocku ze sznaucerkiem? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Dinusia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Taura, jednak mama mnie zawiezie ;) dzieki za oferowana pomoc :) niedlugo wyjezdzamy :) Quote
Dinusia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 My juz po trenignu... Magda, sposob z tackami niestety ma skutki uboczne bo dzisiaj przez polowe treningu wolalam mojego psa.. :/ wciaz chodzila tam gdize dostawala smakolyki na tackach i szukala smakolykow :/ Quote
magda_u Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Dinusia napisał(a):My juz po trenignu... Magda, sposob z tackami niestety ma skutki uboczne bo dzisiaj przez polowe treningu wolalam mojego psa.. :/ wciaz chodzila tam gdize dostawala smakolyki na tackach i szukala smakolykow :/ Na to sa sposoby - lepsze przywolanie, karmienie tylko z reki, pies na smyczy, itp ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 A reszta nie chce podzielić się wrażeniami z treningu? :cool3: Nas nie było to może chociaż powiecie jak było, co?:eviltong: Quote
Tośka_m Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Fish odezwij się do mnie na koma 604067370. Dzisiaj wieczorem przywiozę do Poznania stelaż i chciałabym go od razu przywieźć do ABC. Dziewczyny - ma któraś tel do Magdy? Sprawa nie cierpiąca zwłoki! Quote
Marysia_i_gończy Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):A reszta nie chce podzielić się wrażeniami z treningu? :cool3: Nas nie było to może chociaż powiecie jak było, co?:eviltong: Było superowo, sznaucerka Oliwii oraz Dino pokonywali wymyślane przeze mnie pracowicie kombinacje bezbłędnie :multi: Może były za łatwe? :razz: Sznaucerka jest szybciutka no i widać, że szkolona :) Obawiam się, że dziewczyny są najbardziej zaawansowane z nas wszystkich (we Wrocławiu siały postrach w jedynkach!! :cool3:) Neli sprawdzała, czy ktoś nie pogubił smakołyków i miewała swoje pomysły na torek, ale jak już skakała, to też ładnie :) A Una biegała jak dzika, ledwie jej smycz odpięłam, już pokonała cały torek beze mnie :evil_lol: Normalka :lol: A torek - ustawiłam pierwsze siedem przeszkód z jumpingu z wrocławskich zawodów. Tyle tylko, że dawałam tysiąc sposób na jego pokonanie :razz: No, tyle :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Tośko jaki stelaż zawiozłaś do ABC? :razz: Quote
Recommended Posts