Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tośka_m napisał(a):
A celem jest wyrobienie nawyku wchodzenia lewym barkiem?

Sam nawyk wchodzenia lewym barkiem powinno sie cwiczyc na 2 tylko tyczkach. Dodatkowe pary powinno sie dostawiac, gdy pies prawidlowo robi wejscie w 2 tyczki pod roznym katem.

Tośka_m napisał(a):
Fish - skąd bierzesz te wszystkie pomysły?

Z netu, ksiazek i od znajomych :)

Marysiu, ja we wtorek moze dam rade, bardzo bym chciala, ale nie moge powiedziec na 100%.

Do osob, ktore byly na treningu w zeszla sobote - chcialabym kazdej z Was napisac indywidualnie, na czym powinna sie skupic i z czym ma trudnosci. Ja nie zawsze pamietam, co ktory pies powinien szczegolnie cwiczyc. Mam nadzieje, ze gdy bedziecie wiedziec co chcecie osiagnac, to bedziecie mogly mi przypominac o tym na zajeciach.

Kto chce, zebym mu napisala o jego pracy z psem, prosze o wyslanie mi PW.

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Tylko dlaczego torek mieliście prawie taki, jaki był we Wrocławiu?

Wytlumaczenie jest proste - organizatorzy zawodow we wroclawiu podgladaja moje zajecia. Ten uklad walkujemy juz od 3 tygodni :lol:

Posted

Oliwia napisał(a):
Ja też postarm się byc w środe:))) Rozumiem że zajęcia są napewno bez żadnych wykrętów?:> Bo już dwa razy się przejechałam...:)

Mam nadzieję, że nic nieprzewidzianego nie wypadnie :) Ale chętni na zajęcia są, miejsce jest, ktoś a'la prowadzący także, więc zapraszam :)

Czy to Ty startowałaś we Wrocku ze sznaucerkiem?

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

My juz po trenignu... Magda, sposob z tackami niestety ma skutki uboczne bo dzisiaj przez polowe treningu wolalam mojego psa.. :/ wciaz chodzila tam gdize dostawala smakolyki na tackach i szukala smakolykow :/

Posted

Dinusia napisał(a):
My juz po trenignu... Magda, sposob z tackami niestety ma skutki uboczne bo dzisiaj przez polowe treningu wolalam mojego psa.. :/ wciaz chodzila tam gdize dostawala smakolyki na tackach i szukala smakolykow :/

Na to sa sposoby - lepsze przywolanie, karmienie tylko z reki, pies na smyczy, itp ;)

Posted

Fish odezwij się do mnie na koma 604067370. Dzisiaj wieczorem przywiozę do Poznania stelaż i chciałabym go od razu przywieźć do ABC.
Dziewczyny - ma któraś tel do Magdy? Sprawa nie cierpiąca zwłoki!

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
A reszta nie chce podzielić się wrażeniami z treningu? :cool3: Nas nie było to może chociaż powiecie jak było, co?:eviltong:

Było superowo, sznaucerka Oliwii oraz Dino pokonywali wymyślane przeze mnie pracowicie kombinacje bezbłędnie :multi: Może były za łatwe? :razz:
Sznaucerka jest szybciutka no i widać, że szkolona :) Obawiam się, że dziewczyny są najbardziej zaawansowane z nas wszystkich (we Wrocławiu siały postrach w jedynkach!! :cool3:)
Neli sprawdzała, czy ktoś nie pogubił smakołyków i miewała swoje pomysły na torek, ale jak już skakała, to też ładnie :)
A Una biegała jak dzika, ledwie jej smycz odpięłam, już pokonała cały torek beze mnie :evil_lol: Normalka :lol:

A torek - ustawiłam pierwsze siedem przeszkód z jumpingu z wrocławskich zawodów. Tyle tylko, że dawałam tysiąc sposób na jego pokonanie :razz:

No, tyle :)
Pozdrawiam
Marysia i Una