Dinusia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 no my niestety bylysmy na wystawie.. ale za tydzien bedizemy :) fish, czy ty nie mieszkasz przypadkiem na os. przemyslawa? bo albo mi sie zdaje albo mieszkamy na tym samym osiedlu :) Quote
Oliwia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Wiadomo już może kiedy są zajęcia dla zaawansowanych? Będą jakoś w tym tygodniu? Quote
magda_u Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Taura, szkoda, ze Cie nie bylo. Dinusia - zgadza sie! Ale zlotych cockerow to u nas jest kilka, wiec nie kojarze Ciebie. Quote
Dinusia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 marta z sara tez tutaj mieszkaja :) ale fajnie :) ja cie widzialm tlyko dwa razy ;) poprostu poznalam po avatarze... chyba nikt wiecej na naszym osiedlu nie ma tkaiego psa jak ty :) no ale juz w sobote bedziesz mnie kojarzyc ;) Quote
magda_u Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dinusia napisał(a):marta z sara tez tutaj mieszkaja :) Ale numer! To sie nam zaspanielkowalo agility! A ty nie jestes chyba Agnieszka z Dinem? W koncu "Dinusia" wskazuje na jakąś Dinę, a nie na Dina? Juz pamietam, ze Agnieszka mieszka gdzies na piatkowie... Quote
magda_u Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Mam amnezje - Dino to cocker amerykanski... Quote
Martuś Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Co za zbieg okolicznosci! Ja Cie jeszcze nigdy nie widzialam ;) Ale po agility w sobote poznalam samochod na naszym osiedlu iiii... teraz probuje sobie skombinowac tunelik zeby moc cwiczyc na lewa reke bo kiepsko nam to w sobote wychodzilo ;) Quote
Martuś Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Mozna by teraz zrobic agility osiedlowe ;) Quote
magda_u Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 No, mi zdarzalo sie rozstawiac slalom na boisku przed szkola ;) Quote
Dinusia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 ooo... no to musimy sie kiedys umowic na slalom bo my musimy sie w koncu nauczyc :) Quote
Dinusia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 my czasem cwiczymy przed blokiem tam jak jest ten chodniczek pod gore jak sie idize do administracji... ale mamy same hopki z butelek ;) no i tlumy gapiow :/ Quote
magda_u Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dinusia napisał(a):ooo... no to musimy sie kiedys umowic na slalom bo my musimy sie w koncu nauczyc :) Po to sa zajecia w ABC. Ja z domu ponownie zaczne wychodzic dopiero na wiosne ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Dinusia napisał(a):my czasem cwiczymy przed blokiem tam jak jest ten chodniczek pod gore jak sie idize do administracji... ale mamy same hopki z butelek ;) no i tlumy gapiow :/ Ja już mam w tym ćwiczeniu pod blokiem doświadczenie :p Przez jakieś 8 miesięcy tak latałyśmy :evil_lol: Quote
AniaP Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Taura napisał(a):Czy jutro skaczemy i ewentualnie o której godzinie? ;) Gdyby ktoś się o mnie pytał, to mnie jutro nie będzie. :shake: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Taura napisał(a):Czy jutro skaczemy i ewentualnie o której godzinie? ;) Narazie nic nie obiecuje... :shake: Nie, spotkań w czwartki już w ogóle nie będzie (wstepnie maja być piątki), ale w tym tyg. chyba nie będzie bo ja, marysia i ania jedziemy w sobotę do wrocławia. Quote
Martuś Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 no to do zobaczenia ;) A Aniu, bedziesz w sobote? Quote
AniaP Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Martuś napisał(a): A Aniu, bedziesz w sobote? Aniu? :roll: Czyli ja? :roll: Nie będę, bo: Paskuda_Bandzior napisał(a): ja, marysia i ania jedziemy w sobotę do wrocławia. na zawody :eviltong: Quote
Martuś Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 aaach, no tak... Nie zalapalam ;P Ale i tak zycze powodzenia ;P Quote
magda_u Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Trzymamy kciuki, a z tymi, co nie jada na zawody i spotykamy sie w sobote o godz. 10. Kto bedzie? Quote
Marta i Wika Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 My będziemy!! I jak zwykle szukamy transportu z Ronda Rataje :roll: Albo z jakiegoś miejsca bliże centrum, jeśli ktoś przypadkiem stamtąd jedzie :-) Quote
magda_u Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 O jak fajnie, to mamy juz dwa maluszki. Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Trzymam kciuki za poznianianki ;-) Trzymamy kciuki, Ale i tak zycze powodzenia ;P Dziekujemy :D Quote
Tośka_m Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Nas jutro nie będzie, ale od przyszłej soboty będziemy uczęszczać regularnie :p Quote
Marta i Wika Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Baaaardzo proszę kogoś, kto jutro się wybiera, o zabranie mnie z Ronda Rataje lub dowolnego miejsca gdzie podjeżdża komunikacja miejska! Po zmianie godziny zupełnie nie pasuje mi dojazd (chyba że się spóźnie 20 minut, a nie chcę). Nikt się nie zlituje nad nami, biednymi sierotkami :placz: Quote
Recommended Posts