Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no my niestety bylysmy na wystawie.. ale za tydzien bedizemy :) fish, czy ty nie mieszkasz przypadkiem na os. przemyslawa? bo albo mi sie zdaje albo mieszkamy na tym samym osiedlu :)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marta z sara tez tutaj mieszkaja :) ale fajnie :) ja cie widzialm tlyko dwa razy ;) poprostu poznalam po avatarze... chyba nikt wiecej na naszym osiedlu nie ma tkaiego psa jak ty :) no ale juz w sobote bedziesz mnie kojarzyc ;)

Posted

Dinusia napisał(a):
marta z sara tez tutaj mieszkaja :)

Ale numer! To sie nam zaspanielkowalo agility! A ty nie jestes chyba Agnieszka z Dinem? W koncu "Dinusia" wskazuje na jakąś Dinę, a nie na Dina? Juz pamietam, ze Agnieszka mieszka gdzies na piatkowie...

Posted

Co za zbieg okolicznosci!

Ja Cie jeszcze nigdy nie widzialam ;)
Ale po agility w sobote poznalam samochod na naszym osiedlu iiii...

teraz probuje sobie skombinowac tunelik zeby moc cwiczyc na lewa reke bo kiepsko nam to w sobote wychodzilo ;)

Posted

Dinusia napisał(a):
ooo... no to musimy sie kiedys umowic na slalom bo my musimy sie w koncu nauczyc :)

Po to sa zajecia w ABC. Ja z domu ponownie zaczne wychodzic dopiero na wiosne ;)

Posted

Dinusia napisał(a):
my czasem cwiczymy przed blokiem tam jak jest ten chodniczek pod gore jak sie idize do administracji... ale mamy same hopki z butelek ;) no i tlumy gapiow :/

Ja już mam w tym ćwiczeniu pod blokiem doświadczenie :p Przez jakieś 8 miesięcy tak latałyśmy :evil_lol:

Posted

Taura napisał(a):
Czy jutro skaczemy i ewentualnie o której godzinie? ;)

Narazie nic nie obiecuje... :shake:

Nie, spotkań w czwartki już w ogóle nie będzie (wstepnie maja być piątki), ale w tym tyg. chyba nie będzie bo ja, marysia i ania jedziemy w sobotę do wrocławia.

Posted

Martuś napisał(a):
A Aniu, bedziesz w sobote?

Aniu? :roll: Czyli ja? :roll: Nie będę, bo:

Paskuda_Bandzior napisał(a):
ja, marysia i ania jedziemy w sobotę do wrocławia.

na zawody :eviltong:

Posted

Baaaardzo proszę kogoś, kto jutro się wybiera, o zabranie mnie z Ronda Rataje lub dowolnego miejsca gdzie podjeżdża komunikacja miejska!
Po zmianie godziny zupełnie nie pasuje mi dojazd (chyba że się spóźnie 20 minut, a nie chcę).
Nikt się nie zlituje nad nami, biednymi sierotkami :placz: