Oliwia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Heh...NO tak my zdążyłyśmy już 7 września na zajęcia przyjechać... Też tak sie zdziwiłam że nie było... A następne kiedy są? Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Oliwia napisał(a):Heh...NO tak my zdążyłyśmy już 7 września na zajęcia przyjechać... Też tak sie zdziwiłam że nie było... A następne kiedy są? No chyba za tydzień :) Quote
magda_u Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 hej, juz jestem. kogo zobacze w sobote o 9:00 na grupie dla maniakow slalomu? Quote
Tośka_m Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Hłe hłe... My nie należymy do grupy maniaków slalomu :eviltong: Ale serio - nie dam rady w tym tygodniu przyjechać do Poznania :shake: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Taura napisał(a):Hmmm ja jeszcze nie wiem bo mama chce pogadać w czwartek z Marysią. Ze mną :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Marta i Wika Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Tośka_m napisał(a):Hłe hłe... My nie należymy do grupy maniaków slalomu :eviltong: A my możemy należeć ;-) i na 99% będziemy w sobotę. Jeśli uda mi się do tego czasu wyplątać z Wiki ten milion rzepów który od ostatniego spaceru znajduje się w jej sierści, bo tak jak jest to wstyd się ludziom pokazywać ;-) Quote
nefre Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 nefre napisał(a):Poznaniacy drodzy gdzie ćwiczycie agility, jak często i ile mniej więcej kosztuje wejscie na tor. Z chęcią bym dołączyła z moim terrierowatym :) CZy na prawde nikt nie podpowie co i jak? Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Taura już się boję :roll: nefre mam wrażenie, że tu wszystko na ten temat jest :roll: Gdzie? W szkole ABC w Tulcach. Jak często? Raz, dwa razy w tygodniu - w soboty o 9 - grupa początkująca i w czwartki o 19 - grupa "zaawansowana" (chyba trzeba będzie zmienić ten termin). Ile mniej więcej kosztuje wejście na tor? Tyle, ile kosztuje dojazd :lol: Na razie pracujemy "charytatywnie" :lol: no i torek taki raczej biedniutki jest. Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Magda i Saga Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 I wszystko co w ostatnim zdaniu należy zmienić, chociaż troszeczkę. Jak wejście na torek będzie kosztowało chociaż 5 zł to za parę zajęć będzie o jedną przeszkodę więcej. A jak będzie juz cały torek to sobie pracujcie charytatywnie ku chwale kynologii (jak usłyszałam na ostatnich pokazach:diabloti: Quote
bigos Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Taura napisał(a):Hmmm ja jeszcze nie wiem bo mama chce pogadać w czwartek z Marysią. Chyba że dotre w czwartek i sobote. Jeszcze dam znać. ;) Jak byś jechała to daj znać proszę:roll: Ja mimo, że Taura by nie jechala postaram się być. Przez chorobe Bigoska treningi "zeszły na psy', więc chętnie poćwiczę:p Quote
magda_u Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Fajnie, to jak narazie mamy 2 maluszki (wika i jorek) i 2 duze (bigos i gif). Jak dla mnie, to w sam raz :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Jak często? Raz, dwa razy w tygodniu - w soboty o 9 - grupa początkująca i w czwartki o 19 - grupa "zaawansowana" (chyba trzeba będzie zmienić ten termin). No teraz po 19 to się już ciemno będzie robić.... Tylko, że ja w czwratki kończę o 16.10 i byłabym wniebowzięta gdybym molgła zdążyć :) A co z tym czwartkiem? Quote
AniaP Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Paskuda_Bandzior'] No teraz po 19 to się już ciemno będzie robić.... No właśnie, o tej porze, to dzisiaj już ciemnica za oknami. :cool3: Ja niestety w tym tygodniu znowu wypadam z zajęć :oops: : po pierwsze – w jednej firmie od jutra kontrola skarbowa, po drugie – do końca tygodnia nadgodziny. :angryy: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Dziś dokładnie obserwowałam słońce - ok. 19 znikało za horyzontem. O 19:30 było zdecydowanie szaro. Myślę, że trzeba przesunąć zajęcia - na najpóźniej 18:30, a pewnie lepiej na 18:00. Co sądzicie? Paula dasz radę? Aniu szkoda :( Pozdrawiam Marysia i Una PS Paula wiesz, że prowadzisz zajęcia? :p Po seminarium musisz się podzielić wiedzą :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 A więc tak. Ja bym na 18 pewnie jakoś zdążyła, ale nie wiem czy jutro będę mogła, bo nie wiem czy tata mnie zawiezie, a sama nie dojadę :oops: Jeśli będę miała transport to oczywiście się pojawię. PS Paula wiesz, że prowadzisz zajęcia? :p Po seminarium musisz się podzielić wiedzą :p :-o :-o :crazyeye: :crazyeye: Czy ja wiem..... ja za największy sukces uważam wejście na kładkę:lol: , ale kilka ćwiczeń pamiętam więc coś razem sklecimy :razz: Marysiu dzisiaj, albo jutro napiszę Ci sms-a czy będę w Tulcach, dobrze? A o 18 w ogóle ktoś tam będzie żeby nam klucze dać? Już do jutra nie będę mieć dostępu do internetu więc jeśli coś się zmieni bardzo prosiłabym o informacje na kom :) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Uwaga! Dziś skaczemy o 18:30!! Kto się stawi? :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Martuś Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 A co z sobota? chodzi mi o zajecia dla poczatkujacych. Kiedy i o ktorej godzinie. Bo ja z sara chetnie sie pokazemy ;) Quote
magda_u Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Sobota, tulce, godz. 9:00.. (chyba sobie to na czole flamastrem napisze!) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Uwaga! Dziś skaczemy o 18:30!! Kto się stawi? :razz: Pozdrawiam Marysia i Una My będziemy z Bandzikiem i kilkoma ćwiczeniami z seminarium :D P.S. Mam nadzieję, że do 18.30 nic się już nie zmieni co do spotkania, ale jesli tak to proszę o info na komórkę :) Quote
Marta i Wika Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Czy ktoś, kto jedzie jutro rano na początkujące agility, może mi pomóc w dojechaniu do Tulec? Trochę trudno się tam dostać w sobotę rano :-( Mieszkam na Grunwaldzie, ale mogę czekać w dowolnym miejscu gdzie jeżdżą normalne tramwaje - na jakiejś pętli, na Rondzie Rataje, itp. Quote
magda_u Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Najprawdopodobniej paulina z wika (jorek) beda jechac, ale ja nie mam tel. do pauliny. Podawalam CI kiedys jej maila - skontaktuj sie z nia. Quote
Marta i Wika Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 fish napisał(a): Podawalam CI kiedys jej maila - skontaktuj sie z nia. Nie mam tego maila :-( Quote
magda_u Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 podalam CI na gg, Twoj mail chyba szwankuje Quote
Marta i Wika Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Czy teraz już sobotnie agility będzie zawsze na 10, tak jak dzisiaj? (Chyba skumałam z tą zmianą ręki... ćwiczę w domu, Wika patrzy jak na wariatkę ;-) ) Quote
magda_u Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Tak, teraz grupa sobotnia bedzie zawsze na 10:00. Cwiczcie, cwiczcie ;) Quote
Recommended Posts