Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tośka_m napisał(a):
Hłe hłe... My nie należymy do grupy maniaków slalomu :eviltong:

A my możemy należeć ;-) i na 99% będziemy w sobotę. Jeśli uda mi się do tego czasu wyplątać z Wiki ten milion rzepów który od ostatniego spaceru znajduje się w jej sierści, bo tak jak jest to wstyd się ludziom pokazywać ;-)

Posted

nefre napisał(a):
Poznaniacy drodzy gdzie ćwiczycie agility, jak często i ile mniej więcej kosztuje wejscie na tor. Z chęcią bym dołączyła z moim terrierowatym :)

CZy na prawde nikt nie podpowie co i jak?

Posted

Taura już się boję :roll:

nefre mam wrażenie, że tu wszystko na ten temat jest :roll:
Gdzie? W szkole ABC w Tulcach.
Jak często? Raz, dwa razy w tygodniu - w soboty o 9 - grupa początkująca i w czwartki o 19 - grupa "zaawansowana" (chyba trzeba będzie zmienić ten termin).
Ile mniej więcej kosztuje wejście na tor? Tyle, ile kosztuje dojazd :lol: Na razie pracujemy "charytatywnie" :lol: no i torek taki raczej biedniutki jest.

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

I wszystko co w ostatnim zdaniu należy zmienić, chociaż troszeczkę. Jak wejście na torek będzie kosztowało chociaż 5 zł to za parę zajęć będzie o jedną przeszkodę więcej. A jak będzie juz cały torek to sobie pracujcie charytatywnie ku chwale kynologii (jak usłyszałam na ostatnich pokazach:diabloti:

Posted

Taura napisał(a):
Hmmm ja jeszcze nie wiem bo mama chce pogadać w czwartek z Marysią. Chyba że dotre w czwartek i sobote. Jeszcze dam znać. ;)

Jak byś jechała to daj znać proszę:roll:

Ja mimo, że Taura by nie jechala postaram się być. Przez chorobe Bigoska treningi "zeszły na psy', więc chętnie poćwiczę:p

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Jak często? Raz, dwa razy w tygodniu - w soboty o 9 - grupa początkująca i w czwartki o 19 - grupa "zaawansowana" (chyba trzeba będzie zmienić ten termin).

No teraz po 19 to się już ciemno będzie robić.... Tylko, że ja w czwratki kończę o 16.10 i byłabym wniebowzięta gdybym molgła zdążyć :)

A co z tym czwartkiem?

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior'] No teraz po 19 to się już ciemno będzie robić....
No właśnie, o tej porze, to dzisiaj już ciemnica za oknami. :cool3:

Ja niestety w tym tygodniu znowu wypadam z zajęć :oops: : po pierwsze – w jednej firmie od jutra kontrola skarbowa, po drugie – do końca tygodnia nadgodziny. :angryy:

Posted

Dziś dokładnie obserwowałam słońce - ok. 19 znikało za horyzontem. O 19:30 było zdecydowanie szaro.
Myślę, że trzeba przesunąć zajęcia - na najpóźniej 18:30, a pewnie lepiej na 18:00. Co sądzicie? Paula dasz radę?
Aniu szkoda :(

Pozdrawiam
Marysia i Una

PS Paula wiesz, że prowadzisz zajęcia? :p Po seminarium musisz się podzielić wiedzą :p

Posted

A więc tak.
Ja bym na 18 pewnie jakoś zdążyła, ale nie wiem czy jutro będę mogła, bo nie wiem czy tata mnie zawiezie, a sama nie dojadę :oops: Jeśli będę miała transport to oczywiście się pojawię.

PS Paula wiesz, że prowadzisz zajęcia? :p Po seminarium musisz się podzielić wiedzą :p

:-o :-o :crazyeye: :crazyeye:
Czy ja wiem..... ja za największy sukces uważam wejście na kładkę:lol: , ale kilka ćwiczeń pamiętam więc coś razem sklecimy :razz:
Marysiu dzisiaj, albo jutro napiszę Ci sms-a czy będę w Tulcach, dobrze?
A o 18 w ogóle ktoś tam będzie żeby nam klucze dać?

Już do jutra nie będę mieć dostępu do internetu więc jeśli coś się zmieni bardzo prosiłabym o informacje na kom :)

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Uwaga! Dziś skaczemy o 18:30!!

Kto się stawi? :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una
My będziemy z Bandzikiem i kilkoma ćwiczeniami z seminarium :D

P.S. Mam nadzieję, że do 18.30 nic się już nie zmieni co do spotkania, ale jesli tak to proszę o info na komórkę :)

Posted

Czy ktoś, kto jedzie jutro rano na początkujące agility, może mi pomóc w dojechaniu do Tulec? Trochę trudno się tam dostać w sobotę rano :-( Mieszkam na Grunwaldzie, ale mogę czekać w dowolnym miejscu gdzie jeżdżą normalne tramwaje - na jakiejś pętli, na Rondzie Rataje, itp.