Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tośka m'] No to jak Paula - przyjdziesz z Anią w sobotę?
No nie, nie, Ania soboty, to w ogóle nie brała pod uwagę :shake: , bo musi wreszcie w jakiś weekend troszkę "pomieszkać" w domciu, bo przecież za tydzień znowu wyfruwa do Bydgoszczy :lol: , a jeszcze w tą niedzielę ma inne "psie" spotkanie :multi: , a poza tym nie wie czy jej autko nie będzie musiało odwiedzić mechanika, no i jeszcze ma coś takiego jak pracę... :razz: Czyli jak zwykle chroniczny brak czasu. :eviltong:

A do ABC i tak muszę na chwilkę wpaść w czwartek albo w piątek, więc czy przy okazji sobie trochę poskaczemy? czy jednak nie? to jeszcze zobaczymy. :p

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fish - Ty rządzisz, więc decyduj :cool3: Ja niezmiennie jestem bardzo chętna na sobotni trening. Z cukru nie jestem ;)
tylko musiałabym wiedzieć wcześniej, żeby nie przyjeżdżać do Poznania

Posted

Ja tez wta sobote raczej bede...Jakos ciagle sie nie moge wybrac...Ale mam pytanko w ktorym miejscu dokladniej odbywaja sie te treningi? Tzn na ktorym placu? I czy w sobote o 9 jest grupa zaawansowana?

Posted

W sobote jest grupa poczatkujaca, czyli przez pol godziny bedziemy robic slalom - teraz Was zachecilam ;) Co do placu, to agility jest na placu za hala, whcodzi sie glownym wejsciem i idzie prosto az do hali, i wchodzi w brame po lewej stronie hali.

Posted

Tośka_m napisał(a):
Wiecie jak jeżdżą autobusy do Tulec?

No fajnie jeżdżą, chyba jeden na godzinę :razz: , a w sobotę , to już w ogóle nie wiem jak rzadko. :evil_lol:

Tośka_m napisał(a):
Tylko nie slalom :shake: :evil_lol:

A wiesz, że seminarium w Bydgoszczy jest dla zaawansowanych? :eviltong: A slalom umiecie? :lol:

Posted

Oj Tośka, na seminarium sie wybierasz? to bedziesz slalom robic cala godzine :evil_lol: Co do autobusow, to Marta z Wika jezdzily i jakos byly o 8:10 w Tulcach.. lepiej umow sie z kims z miasta. Napisz do mnie na priva to dam CI maila dziewczyny ktora chyba tez przyjedzie i chyba autem.

Posted

A wiesz, że seminarium w Bydgoszczy jest dla zaawansowanych? :eviltong: A slalom umiecie? :lol:

Wiem. I nie umiemy :eviltong: ale my się wprosiliśmy na bezczela nie umiejąc wszystkich przeszkód :oops: :oops:

Fish - masz prv

Posted

fish napisał(a):
W sobote jest grupa poczatkujaca, czyli przez pol godziny bedziemy robic slalom - teraz Was zachecilam ;) .

no i to bardzo nas zachecilas... nam by sie taka lekcja przydala... ale kurcze nie moge przyjechac bo jutro caly dzien mnei nie bedzie w domu :(

Posted

[quote name='bigos']

Czy w najblizszą sobotę, tj. 2 września, są zajecia dla początkujących????????????:cool1::cool1::cool1:

Jeśli nic się nie zmieniło, to:

[quote name='fish']W sierpniu, z powodu urlopu Marysi i mojego nie odbeda sie juz zadne treningi w ABC. Podaje terminy treningow w Tulcach na wrzesień:
- grupa sobotnia: 16 i 23 wrzesnia
- grupa czwartkowa: 7, 14 i 21 wrzesnia

Posted

fish, czy na zajecia dla tej lepszej grupy moze przyjsc poczatkujaca sunia, ktora miala do czynienia tylko z hopkami i jeszcze nie umie slalomu i tunelu? poniewaz zalezy nam(mi i kolezance wlasnie wlascicielke tej suni) zeby jak najwczesniej pojsc na zajecia bo czwartkowe jest juz 7, a dla poczatkujacych sa dopiero 16 ;) mowilas ze wlasciwie jak ktos chce to moze chodzic i w czwartki i w soboty dlatego pytam ;)

Posted

[quote name='Dinusia']fish, czy na zajecia dla tej lepszej grupy moze przyjsc poczatkujaca sunia, ktora miala do czynienia tylko z hopkami i jeszcze nie umie slalomu i tunelu? poniewaz zalezy nam(mi i kolezance wlasnie wlascicielke tej suni) zeby jak najwczesniej pojsc na zajecia bo czwartkowe jest juz 7, a dla poczatkujacych sa dopiero 16 ;) mowilas ze wlasciwie jak ktos chce to moze chodzic i w czwartki i w soboty dlatego pytam ;)

fish jeszcze gdzieś baluje ;) więc ja odpowiem za nią - nie licząc tego, że dziś zajęć nie ma - w grupie "zaawansowanej" wymagana jest umiejętność pokonywania kombinacji kilku/kilkunasto-hopokowych oraz tunelu, na obie ręce, fajnie, jak się jeszcze umie zmieniać prowadzenie z ręki do ręki :)

Pozdrawiam
Marysia i Una