AniaP Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Tośka m'] No to jak Paula - przyjdziesz z Anią w sobotę? No nie, nie, Ania soboty, to w ogóle nie brała pod uwagę :shake: , bo musi wreszcie w jakiś weekend troszkę "pomieszkać" w domciu, bo przecież za tydzień znowu wyfruwa do Bydgoszczy :lol: , a jeszcze w tą niedzielę ma inne "psie" spotkanie :multi: , a poza tym nie wie czy jej autko nie będzie musiało odwiedzić mechanika, no i jeszcze ma coś takiego jak pracę... :razz: Czyli jak zwykle chroniczny brak czasu. :eviltong: A do ABC i tak muszę na chwilkę wpaść w czwartek albo w piątek, więc czy przy okazji sobie trochę poskaczemy? czy jednak nie? to jeszcze zobaczymy. :p Quote
magda_u Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Wg prognozy w sobote ma padac, wiec ja nie wiem, czy jest sens umawiac sie na agility... Quote
Tośka_m Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Fish - Ty rządzisz, więc decyduj :cool3: Ja niezmiennie jestem bardzo chętna na sobotni trening. Z cukru nie jestem ;) tylko musiałabym wiedzieć wcześniej, żeby nie przyjeżdżać do Poznania Quote
magda_u Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 w czwartek zobaczymy, jaka bedzie prognoza pogody. ja tez z cukru nie jestem, ale dzis mamy takie ulewy w poznaniu, ze mysle, ze psy by zastrajkowaly ;) Quote
magda_u Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Robi sie ladnie, w takim razie, do zobaczenia w sobote o 9:00 w ABC! Quote
Oliwia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ja tez wta sobote raczej bede...Jakos ciagle sie nie moge wybrac...Ale mam pytanko w ktorym miejscu dokladniej odbywaja sie te treningi? Tzn na ktorym placu? I czy w sobote o 9 jest grupa zaawansowana? Quote
magda_u Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 W sobote jest grupa poczatkujaca, czyli przez pol godziny bedziemy robic slalom - teraz Was zachecilam ;) Co do placu, to agility jest na placu za hala, whcodzi sie glownym wejsciem i idzie prosto az do hali, i wchodzi w brame po lewej stronie hali. Quote
magda_u Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Nie ma zmiluj - moj pies musi sie kiedys tego w koncu nauczyc ;) Quote
AniaP Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Tośka_m napisał(a):Wiecie jak jeżdżą autobusy do Tulec? No fajnie jeżdżą, chyba jeden na godzinę :razz: , a w sobotę , to już w ogóle nie wiem jak rzadko. :evil_lol: Tośka_m napisał(a): Tylko nie slalom :shake: :evil_lol: A wiesz, że seminarium w Bydgoszczy jest dla zaawansowanych? :eviltong: A slalom umiecie? :lol: Quote
magda_u Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Oj Tośka, na seminarium sie wybierasz? to bedziesz slalom robic cala godzine :evil_lol: Co do autobusow, to Marta z Wika jezdzily i jakos byly o 8:10 w Tulcach.. lepiej umow sie z kims z miasta. Napisz do mnie na priva to dam CI maila dziewczyny ktora chyba tez przyjedzie i chyba autem. Quote
Tośka_m Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 A wiesz, że seminarium w Bydgoszczy jest dla zaawansowanych? :eviltong: A slalom umiecie? :lol: Wiem. I nie umiemy :eviltong: ale my się wprosiliśmy na bezczela nie umiejąc wszystkich przeszkód :oops: :oops: Fish - masz prv Quote
Dinusia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 fish napisał(a):W sobote jest grupa poczatkujaca, czyli przez pol godziny bedziemy robic slalom - teraz Was zachecilam ;) . no i to bardzo nas zachecilas... nam by sie taka lekcja przydala... ale kurcze nie moge przyjechac bo jutro caly dzien mnei nie bedzie w domu :( Quote
Oliwia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Skoro dla oczatkujacych jest w sobote o 9 to kiedy dla zaawansowanych? Bo my sie tak wybieramy i ciagle nas w domu nie ma a w ta sobote jestemy..:) Quote
bigos Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Czy w najblizszą sobotę, tj. 2 września, są zajecia dla początkujących????????????:cool1::cool1::cool1: Quote
AniaP Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='bigos']Czy w najblizszą sobotę, tj. 2 września, są zajecia dla początkujących????????????:cool1::cool1::cool1: Jeśli nic się nie zmieniło, to: [quote name='fish']W sierpniu, z powodu urlopu Marysi i mojego nie odbeda sie juz zadne treningi w ABC. Podaje terminy treningow w Tulcach na wrzesień: - grupa sobotnia: 16 i 23 wrzesnia - grupa czwartkowa: 7, 14 i 21 wrzesnia Quote
nefre Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Poznaniacy drodzy gdzie ćwiczycie agility, jak często i ile mniej więcej kosztuje wejscie na tor. Z chęcią bym dołączyła z moim terrierowatym :) Quote
Dinusia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 fish, czy na zajecia dla tej lepszej grupy moze przyjsc poczatkujaca sunia, ktora miala do czynienia tylko z hopkami i jeszcze nie umie slalomu i tunelu? poniewaz zalezy nam(mi i kolezance wlasnie wlascicielke tej suni) zeby jak najwczesniej pojsc na zajecia bo czwartkowe jest juz 7, a dla poczatkujacych sa dopiero 16 ;) mowilas ze wlasciwie jak ktos chce to moze chodzic i w czwartki i w soboty dlatego pytam ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ja tylko chciałam powiedzieć, że mnie w czwartek nie będzie. Bandzior musi odpocząć poważnie po seminarium :cool3: i na razie mam lataninę w szkole :angryy: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Uwaga! Dzis, tj. 7 września NIE MA ZAJĘĆ. Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Dinusia']fish, czy na zajecia dla tej lepszej grupy moze przyjsc poczatkujaca sunia, ktora miala do czynienia tylko z hopkami i jeszcze nie umie slalomu i tunelu? poniewaz zalezy nam(mi i kolezance wlasnie wlascicielke tej suni) zeby jak najwczesniej pojsc na zajecia bo czwartkowe jest juz 7, a dla poczatkujacych sa dopiero 16 ;) mowilas ze wlasciwie jak ktos chce to moze chodzic i w czwartki i w soboty dlatego pytam ;) fish jeszcze gdzieś baluje ;) więc ja odpowiem za nią - nie licząc tego, że dziś zajęć nie ma - w grupie "zaawansowanej" wymagana jest umiejętność pokonywania kombinacji kilku/kilkunasto-hopokowych oraz tunelu, na obie ręce, fajnie, jak się jeszcze umie zmieniać prowadzenie z ręki do ręki :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts