Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oliwia napisał(a):
Aha o co chodiz z tymi zaowdami "o tabliczke czekolady" czy jakos tam?
BO w sumei to tez bym sie z moim psiakiem przejechal... Ale to sa oficjalne czy nieoficjalne?

Na temat tegorocznych planowanych zawodów poczytaj tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18604

A tutaj masz relacje z ubiegłorocznych zawodów:
http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/ ("Zawody" - "Czekolada-2005")
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16497

Oliwia napisał(a):
I mam pytanie czy zeby startowac w zawodach to trzeba nalezec do jakiegos klubu?

Nie trzeba należeć do żadnego klubu, ale żeby wziąć udział w oficjalnych zawodach, to trzeba należeć do ZK.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie dzieki... Czyli jak wypisujecie zgłoszenie to w klubie piszecie "brak" albo "niezrzeszony" tak?;> I mam jeszce jedno pytanie czy mozna juz zglaszac psa na te zawody? Bo bylam na tej stornie i jakos tam nie ma zadnych zgloszen ani nic...???

Posted

Oliwia napisał(a):
Czyli jak wypisujecie zgłoszenie to w klubie piszecie "brak" albo "niezrzeszony" tak?;>

Robię po prostu kreskę albo piszę Poznań i tyle. :eviltong:

Oliwia napisał(a):
I mam jeszce jedno pytanie czy mozna juz zglaszac psa na te zawody? Bo bylam na tej stornie i jakos tam nie ma zadnych zgloszen ani nic...???

No nie no i jak tu się człowieku nie masz wku... :cool3: . I po co ja się wysilam i szukam... :flaming: Znaczy się, że jednak nie poczytałaś:

AniaP napisał(a):
Na temat tegorocznych planowanych zawodów poczytaj tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18604

bo na 44 str.:

AniaP napisał(a):
Taura napisał(a):
Kiedy upływa termin zgłoszeń na zawody o "Tabliczke Czekolady" ? oraz gdzie wysłac zgloszenie i na jaki adres? co w nim umieścic?

Spoko, jest jeszcze bardzo dużo czasu do zawodów, więc info ze wszystkimi informacjami ukaże się w odpowiednim czasie i na pewno na tyle wcześnie, że zdąrzysz się zgłosić. :smile: Nie martw się. A Dorotka pewnie jeszcze dobrze nie ochłonęła po Łącku. ;-)

a na 45 str.:

AniaP napisał(a):
Przeca "Czekolada" dopiero 1 października, więc... jeszcze tyle zawodów do tego czasu się szykuje i dopiero co info się o nich ukazało, a one już tuż tuż. :smile: Przyjdzie i czas na info o "Czekoladzie". :eviltong:

:razz: :cool3: :mad:

Więc póki co możesz się zgłosić np. na IAL w Szczecinie :smile: :
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28664

Jest wcześniej niż "Czekolada". :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

My pomyslimy bo w niedziele wystawa :) ale sprobuje namowic mame zeby mnie zawiozla :) hehe jeszcze zalezy czy Neli cyce zejda bo ma ciaze urojona i wielkie cyce wiszace a to chyba bedzie jej trochew skakaniu przeszkadzalo ;)

Posted

[quote name='Dinusia']Tak :) a wy na wystawe czy jakeis zawody sa?]
Wystawa :) Jak sie wyrobię po zawodach w Szczecinie to będę ze znajomymi i ich buldogami:cool1:
A będzie coś związane z agility na tej wystawie?

Paskuda_Bandzior no nie wiem czy ja wystarczająco potrafie... :oops: mogłabym spróbowac :oops: Ale się nie śmiejcie :oops:

Taura jak już wiesz dziś nici, ale przyjedź na następne ( o ile będzie :cool1: ) .
Czemu mamy się śmiać? Ja też zaczynałam, a teraz to nie jestem jakaś zaawansowana czy coś, przecież jeszce nawet w zawodach nie startowałam to takie doświadczenie mam jak i Ty ;)

Posted

W sierpniu, z powodu urlopu Marysi i mojego nie odbeda sie juz zadne treningi w ABC. Podaje terminy treningow w Tulcach na wrzesień:
- grupa sobotnia: 16 i 23 wrzesnia
- grupa czwartkowa: 7, 14 i 21 wrzesnia

Posted

Jesli beda chetni to moge przesunac swoj wyjazd i przyjechac na trening w najblizsza sobote, czyli 26 sierpnia. W zeszlym tygodniu nikt nie przyjechal, wiec myslalam, ze wszyscy sa na wakacjach.

Posted

No to będę męczyć pozostałych poznaniaków, żeby przyszli na trening :diabloti:
Jedziesz w moim kierunku? Superaśnie :lol: Odwiedzisz mnie? Tereny wokół Piły są piękne :cool3:
tylko "mnie" będzie dwoje

Posted

[quote name='Tośka_m']tylko "mnie" będzie dwoje
Dwoje ludzi i pies czy Ty i pies? bo "mnie" bedzie... ja, coreczka, 2 psy i bagaze... a jedziemy do Wałcza w odwiedziny do rodziny, a potem do agroturystyki w Krępsku pod Piłą.

Moze Kinga z Dinem bedzie mogla przyjechac, to nie bedziemy musialy podwyzszac przeszkod dla duzasow typu Bigos :)

Posted

Dwoje - czyli ja i TZ. Plus Ozzy, który nie wyzbył się jeszcze do końca choroby lokomocyjnej, więc chyba jednak pięknie podziękuję za chęć podwiezienia mnie :p
W Krępsku? Ja tam konno jeździłam :lol: