Agnieszka(Visenna) Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Iwuś, gdybyś mogła zgłosić jeszcze naszą biszkoptową "szczekaczkę z wielkim sercem", byłabym bardzo wdzięczna :oops: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Holly'sia pokazuje się na samej górze... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 gdzie ten mój domek, no gdzie?? patrzę w prawo - nie ma.. patrzę w lewo- nie ma.. patrzę na wprost- może to TY dasz mi milosc? Quote
kikou Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ten wiekszy banerek z podpisu Agi..... jest podlinkowany wątkiem Dantego:crazyeye: Quote
GoskaGoska Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 no tak mnie tu nie bylo, i Iwie truje czy malenką zgłosiła do Fundacji :evil_lol: a banarki są źle podlinkowane nie to tego wątku:eviltong: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 zmienilam tytul.. moze zacheci.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Prześliczna dziewczynka w typie bordera prosi o zainteresowanie.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 nikt nie chce bordera w idelnym wieku rozplodowym? bez sterylizacji? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
yuki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):nikt nie chce bordera w idelnym wieku rozplodowym? bez sterylizacji? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Ale masz poczucie humoru , fiu fiu :evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Hollynko, pokazuj się wszystkim Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 to zdjecie po prostu rozpier**** :-( Quote
Recommended Posts