Agnieszka(Visenna) Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 1136/09 HOLLY,12 lat, suczka, niewielka. Trafiła do schroniska w bardzo złym stanie. Była wychudzona, na skórze miała miliony pcheł. Sunia jest w trakcie leczenia i czuje się ( oraz wygląda) dużo lepiej. Jest bardzo łagodna, cicha i grzeczniutka. Nowemu właścicielowi przyniesie wiele radości przez kolejne lata. kolejna sunia z wrocka, wiadomo o co chodzi OGŁOSZENIA: Jej serce stare, nikomu niepotrzebne wkrótce przestanie bic. www.swiat-zwierzat.blog.pl kupiepsa.pl olx.pl gumtree.pl cafeanimal.pl sprzedasz.pl centrumofert.pl adopcjapsa.pl przygarnijzwierzaka.pl aleokazja.pl Quote
Reksiu21 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 no praktycznie nikt do ciebie niezaglada....:placz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Dziewuszyna na alegratce: Jej serce stare, nikomu niepotrzebne wkrótce przestanie bic. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Nie wiem cioteczko, dawno mnie w schronie nie bylo, wszystko przekleilam ze strony Kingi Quote
Wet-siostra Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Panienka rzeczywiście nie wygląda zbyt staro... W górę! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 ma ktos konta na serwisach ogloszeniowych, zeby je porobic malej? i przydalaby sie tez jakas utalentowana osoba do zrobienia bannerka :oops: Quote
iwa77 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Utalentowanych chwilowo brak - więc musi wystarczyć moje skromne dzieło na zasadzie lepszy rydz niż nic. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 wykorzystam ten tekst, co mi sie zdarzalo juz wczesniej, do ogloszen: Stary pies w schronisku Schronisko. Ciasne, przepełnione boksy, Zewsząd słychać szczekanie I płacz. W jednym z boksów, Stoi stary pies. On także macha ogonem, Stara się jak potrafi, On także potrzebuje miłości, I czeka na cud, Który się nigdy nie zdarzy. Mijają lata oczekiwania Z pyskiem między prętami, Wpatrywania się z nadzieją W każdego kto przechodzi obok, Radosnego machania ogonem Gdy ktoś się zbliża I spuszczania głowy Gdy ten ktoś go mija I idzie dalej. Każdy dzień przynosi rozczarowanie, I ból. Ile jeszcze wytrzyma stare serce, Codziennych zrywów w nadziei, Że może wreszcie... I upadków, że jednak nie... Ile jeszcze wytrzyma stare serce? Któregoś dnia to serce pęknie, A pies zamknie oczy I nie otworzy ich więcej. [SIZE=-2]Aniatka Suczkę nazwę roboczo Holly (Holi) Quote
kikou Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 postaram sie w sobote zrobić jej pare zdięć.... chyba że ktoś bedzie wcześniej.... Quote
:: FiGa :: Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dorzucę swoje 3 grosze... Kod do wklejenia w podpisss [HTML][/HTML] Quote
yuki Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jestem , zapisuję wątek pięknej Holly :loveu: wcale na 12 lat nie wygląda :-o, zrobię dziś jakieś ogłoszenia małej po południu:) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 dzieki wielkie dziewczyny :multi::multi: Quote
yuki Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Na początek : kupiepsa.pl olx.pl gumtree.pl cafeanimal.pl sprzedasz.pl centrumofert.pl adopcjapsa.pl przygarnijzwierzaka.pl aleokazja.pl Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 :multi::multi::multi::multi: Quote
iwa77 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Holly została zgłoszona do adopcji niemieckiej - na razie czekam na potwierdzenie . Quote
Recommended Posts