Zbójini Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 byłem wczoraj w schronisku. Benio fizycznie wygląda lepiej. Znów przytył, skóra nadal czerwona ale stetryczał nieco. Burczy jak się podchodzi do klatki... Quote
kate11 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Daj proszę znać jak już coś będzie można dla niego zrobic, miejsce czeka. Quote
Zbójini Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 ludzie z czipa nie mieszkaja pod adresem z niego. Trzeba odczekać chyba 2 tygodnie na przepadek psa na dobro miasta. Quote
:: FiGa :: Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Kolejne 2 tyg? Przecież już masę czasu minęło... Quote
ruda megi Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Przepraszam , że się wtrącę, ale pomijając ignorancję czy niedbalstwo poprzedniego właściciela, czy zrobiliście temu psu badania na EPI ? Bo mi się nie chce wierzyć , żeby ktoś tak skarajnie głodził psa . Zdrowe psy nawet karmione przez biednych ludzi kaszą na kościach i odpadkami wyglądają lepiej. Sama mam ON kę ze schroniska, która właśnie choruje na trzustkę, i pomimo moich starań wyglądała podobnie. Jeśli ludzie ci nie wiedzieli , że jest chory nie dodawali mu enzymów przed posiłkiem to nawet 100% najwyższej jakości mięso i karma dla alergików nie było by trawione i przyswajane. Nie wiem dlaczego ale coraz więcej psów na to choruje i to nie tylko ONy. Jeżeli okaże się , że to właśnie ta choroba to niestety trzeba poinformować chętnych do adopcji, żeby nie skończyło się tragedią dla psa i wyrzutami sumienia dla tych co go przygarną. Quote
Zbójini Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Niedopytywałem ale mysle ze schornisko bierze pod uwagę niedoczynność trzustki. Z tym że on teraz wygląda lepiej. Dzwoniłem przed chwila jeszcze raz do P. Kierownika. Straz miejska jeszcze próbuje ustalic tych włascicieli z czipa. Mamy się przypominac pod koniec tygodnia. Quote
kate11 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Mamy dla niego dom.....zanim do niego pojedzie zatrzyma się w naszej klinice i zostanie na wszystko przebadany, odpocznie...to taka klinika w domu z ogrodem, pod miastem, żadnych klatek itp, tylko psiska weta. Tylko te zas...ne procedury. Ręce opadają. Quote
Zbójini Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 może więc molestuj bezpośrednio kierownika schroniska? Quote
:: FiGa :: Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Jak się piesek czuje... był ktoś u niego ostatnio? Quote
madziq Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 trzymamy mocno kciuki za losy pieska! Quote
Kana Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Kati czy kontaktowalas sie ze schroniskiem ? Quote
Katia94 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Co tu taka cisza. Minął miesiac od ostatnich zdjęć .Piesek na pewno wygląda o wiele lepiej. Może ktoś zrobi zdjęcia ? I co u niego słychać xP ? Quote
Ewelina.w38 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Piesek już u weta czy jeszcze w schronie? jak sie czuje? Quote
Kana Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Postaram się w czwartek do niego podjechac. Quote
Dorota Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Psiak czuje się coraz lepiej ,dostarczona została i następna partia karmy specjalistycznej , Sierść odrasta , jest z nim coraz lepiej . O adopcji jednak na razie nie ma mowy . Trzeba jeszcze poczekać. Pan Kierownik schroniska ,od którego mam wiadomości ,powiedział że następny dom będzie bardzo dokładnie weryfikowany . Quote
Dorota Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Psiak jest gotów do adopcji . ma problemy z uszami , ale pieknie zarósł jest alergikiem ,a wiec musi jesc specjalistyczna karmę. Quote
Kana Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Chętnie zrobie ogloszenia. Tylko zdjęcia poprosze. Ewentualnie mogę z kimś podjechać i pomoc zrobić. Quote
Anusia&Saba Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Zabieramy psiaka na dniach. Fajnie:multi: Quote
Recommended Posts