Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lolka napisał(a):
oj zdziwiłabyś sie jaki Lalus potrafi byc waleczny...moje koty to już obchodzą go szerokim łukiem ale ostatnio wpadł do mnie kot sąsiadów , taki łowczy zbój i pierwsze co zrobił to rzucił się na lausia...ten pierzak wpadł w taki amok , że musiałam go odczepiać od pyska Niuńka.....do krwi podziobał mu puszola, byłam przerazona bo myslałam ze oko mu wydziobał tak krew sikała:roll:...to jakiś ptak-gladiator

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz w domu walecznego samca

super, że z Malwinką juz lepiej, trzymam kciuki za domek:loveu:

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwina miała dzisiaj sesje foto.............no niestety nie chciała współpracować, ale co się dziwić pierwszy raz była na trawce i jedyne na co miała ochotę to uciec w jakiś kąt.......
co by nie było zdjęcia i tak lepsze niż w moim wydaniu:roll:

jutro ruszam z ogłoszeniami i może dla zachęty podam info , że jeśli ktoś zechce zabrać Malwinę to w gratisie dostanie zamek który widać w tle:eviltong::evil_lol:

Posted

Zdjęcia śliczne:loveu: Malwinka nie ma już chyba niebieskich oczek?
Co do gratisa, to ja dziękuję, nie reflektuję :eviltong:;) Kto będzie sprzątał tyle komnat?! :crazyeye:;)

Posted

dzisiaj zawiozłam Malwinkę do nowego domku..........do raju:multi:

Kobitki które ja przyjęły to wyjątkowo ciepłe i wrażliwe osoby, w ogóle wszyscy domownicy są zwierzętolubni .............intuicja mi podpowiada, że nie muszę się martwić

nawet nie wspomne jak mi smutno po rozstaniu z tą rozkoszną istotką........Malwinusia pępusia:loveu::loveu: