magda z. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 lolka napisał(a):oj zdziwiłabyś sie jaki Lalus potrafi byc waleczny...moje koty to już obchodzą go szerokim łukiem ale ostatnio wpadł do mnie kot sąsiadów , taki łowczy zbój i pierwsze co zrobił to rzucił się na lausia...ten pierzak wpadł w taki amok , że musiałam go odczepiać od pyska Niuńka.....do krwi podziobał mu puszola, byłam przerazona bo myslałam ze oko mu wydziobał tak krew sikała:roll:...to jakiś ptak-gladiator :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz w domu walecznego samca super, że z Malwinką juz lepiej, trzymam kciuki za domek:loveu: Quote
lolka Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Malwina miała dzisiaj sesje foto.............no niestety nie chciała współpracować, ale co się dziwić pierwszy raz była na trawce i jedyne na co miała ochotę to uciec w jakiś kąt....... co by nie było zdjęcia i tak lepsze niż w moim wydaniu:roll: jutro ruszam z ogłoszeniami i może dla zachęty podam info , że jeśli ktoś zechce zabrać Malwinę to w gratisie dostanie zamek który widać w tle:eviltong::evil_lol: Quote
Isabel Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Zdjęcia śliczne:loveu: Malwinka nie ma już chyba niebieskich oczek? Co do gratisa, to ja dziękuję, nie reflektuję :eviltong:;) Kto będzie sprzątał tyle komnat?! :crazyeye:;) Quote
magda z. Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 fajne te foty:razz: i chyba kolor włosów zmieniłaś;) Quote
lolka Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 magda z. napisał(a):fajne te foty:razz: i chyba kolor włosów zmieniłaś;) hahaha dostosowuję kolor włosów do tymczasowiczów:eviltong: Quote
magda z. Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 lolka napisał(a):hahaha dostosowuję kolor włosów do tymczasowiczów:eviltong: dobra koncepcja:evil_lol: może to tzreba w reklamach zwierzaków wykorzystać;) Quote
Baski_Kropka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 To były by chyba walki na śmierć i życie ;P Malwinka super a jakie ma lekko skośne oczka, zawsze można powiedzieć ze jest egzotycznej urody - azjatka jakaś :cool3: Super czarnulec <3 Quote
lolka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 dzisiaj zawiozłam Malwinkę do nowego domku..........do raju:multi: Kobitki które ja przyjęły to wyjątkowo ciepłe i wrażliwe osoby, w ogóle wszyscy domownicy są zwierzętolubni .............intuicja mi podpowiada, że nie muszę się martwić nawet nie wspomne jak mi smutno po rozstaniu z tą rozkoszną istotką........Malwinusia pępusia:loveu::loveu: Quote
Isabel Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Super :multi: Bądź szczęśliwa Malwinko :loveu: A będą wieści z nowego domu? Quote
lolka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Isabel napisał(a):Super :multi: Bądź szczęśliwa Malwinko :loveu: A będą wieści z nowego domu? oczywiście że będą:lol: ............. Quote
Baski_Kropka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Świetnie! Bardzo się cieszę, że Malwinka ma domek, przeurocze i dzielne kociątko zasłużyło na wspaniały kochający domek! :) Quote
Recommended Posts