Natussiaa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 (edited) ROKUŚ Moje kochanie odeszło za TM 7 maja 2012 roku..;( http://www.dogomania.pl/forum/threads/226756-Mój-najkochańszy-aniołek-tak-szybko-odszedł-(-( Moje kochanie,mój pierwszy pies,mój przyjeciel najlepszy. Odszedł dzisiaj, 7 maja 2012 roku. Tak krótko był z nami.. Żył sobie z nami spokojnie przez 9 lat. Był naszym oczkiem w głowie. Naszym szczęsciem. Członkiem rodziny. Nagle rano nawet nie potrafił wstac. Głowkę dzwigał z trudem. Zimne łapki.. Szybko do weterynarza. Małe szanse na przeżycie.Bardzo małe.. Zawał..Serce ledwo bije.. Walczyliśmy. On też walczył.. do końca. Umarł w domu. Spokojnie.Kochany. Z nami.Na swoim miejscu.Ze swoim kocykiem. Łzy. Płacz. Brak go już.. Tak nie spodziewanie odszedł.. Za szybko. Teraz pozostała tylko pustka.. Już nie ma ogonka merdającego na przywitanie. Tych oczek brązowych kochanych. Mój urwis. Mój ROKUŚ.. Moje jedyne kochanie.. :-( Nie martw się skarbeńku.. Kiedyś się spotkamy.. Strasznie mi Ciebie piesku brakuje.. Biegaj sobie aniołku szczesliwie.. Nigdy o Tobie nie zapomne.. Moj przyjaciel.. Mój obronca.. Moj łobuz.. ROCKY Rocky został adoptowany ze schroniska w Chorzowie w 2004 roku. Gdy go wzieliśmy miał około 6 miesięcy. Siedział obojętny z tyłu przy budach gdy inne psy podbiegały do krat(jak to w schroniskach bywa).Tylko raz spojrzał w moją stronę z obojętnym,smutnym wzorkiem.. Wtedy wiedziałam,że to on będzie mój. Widac,było że był schorowany.Leciała mu ropa z nosu i oczu..:-(,często kaszlał i dusił się.. Po wzięciu ze schroniska długo jeszcze leczyliśmy go..Ale nie poddawaliśmy się. Lekarz dawał mu małe szanse na wyleczenie..Jednak jakieś szanse były. No i na szczęście udało się:lol: Rocky wygrał z chorobą. Teraz ma niecałe 5 lat.Jest to wesoły i miły psiak. Bardzo lubi długie spacery.Szczególnie po lesie. Pływac też lubi;) Jest łagodny do ludzi i dzieci. Jednak nie bardzo do obcych.:roll: Nie lubi kąpieli i wizyty u weterynarza. Ale uwielbia aportowac patyki a potem je gryzc:mad: :) Edited May 26, 2012 by Natussiaa Quote
Natussiaa Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 a go spotkaliśmy po drodze.. niestety był już nie żywy..:-( Quote
Cavy Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Witamy się :hand: O ja, wąż :crazyeye: Cudny Rocky :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Fajny rudzielec :) A jakie macie piękne tereny na spacerki ;) Quote
Natussiaa Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):Fajny rudzielec :) Dzięki :lol: Ewa&Duffel napisał(a): A jakie macie piękne tereny na spacerki ;) :lol: Quote
Natussiaa Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Cavy napisał(a): O ja, wąż :crazyeye: Pierwszy raz widziałam u mnie węża:cool3: Cavy napisał(a): Cudny Rocky :loveu: Dzięki :lol: Quote
Nikolaaa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Hej :pŚlicznego masz pieska :loveu: Na pewno będę zaglądać :) Quote
Natussiaa Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Nikolaaa napisał(a):Hej :pŚlicznego masz pieska :loveu: Na pewno będę zaglądać :) Hej :lol: Wielkie Dzięki;) No to super:multi: Quote
Natussiaa Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 a teraz inne fotki;) dinozaury..:eviltong: wąż,chyba boa;) i kucyki:lol: ;) Quote
Cavy Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ale ja nie lubię węży, sama nie wiem czemu, chociaż Mamba mi się podoba :loveu: :lol: Kuce super :razz: Quote
Guest Basiika_ Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Piekny psiak :) Uwielbiam rudzielce :D moja tez wybarwia sie na rudo :loveu: Pozdrawiam Quote
Cavy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Na pierwszej fotce tak słodko wyszedł :loveu: :evil_lol: A na tej drugiej to strasznie groźnie :crazyeye: :shake: Jemu hormony szaleją :lol: Quote
Natussiaa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Dziękujemy za odwiedziny i za miłe słowa :lol: Pozdrawiamy Quote
Natussiaa Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 zapomniałam o galerii :oops: postaram sie to nadrobic ;) Quote
Natussiaa Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Mój aniołek odszedł za TM 7 maja ..:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/226756-M%C3%B3j-najkocha%C5%84szy-anio%C5%82ek-tak-szybko-odszed%C5%82-%28-%28 Quote
Recommended Posts