Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niedawno zaczęliśmy z moim Owczarkiem uprawiać frisbee. Pies jest nakręcony, wszystko spoko, ok. Mamy jeden dysk - już trochę podniszczony CS. Hmm, 'podniszczony'. Tak na prawdę jest na skraju wytrzymałości :lol:
Chcemy kupić teraz dwa dodatkowe dyski - już bardziej do rzucania niż przeciągania. I nie wiem, jakie byłyby dobre. Hero, CS? Wiem, że Jawzy są wytrzymałe, ale cholernie drogie. Jakbym dała 60 zł za jeden dysk, to by mnie w domu na stosie spalili :(

Posted

[quote name='Vida']Niedawno zaczęliśmy z moim Owczarkiem uprawiać frisbee. Pies jest nakręcony, wszystko spoko, ok. Mamy jeden dysk - już trochę podniszczony CS. Hmm, 'podniszczony'. Tak na prawdę jest na skraju wytrzymałości :lol:
Chcemy kupić teraz dwa dodatkowe dyski - już bardziej do rzucania niż przeciągania. I nie wiem, jakie byłyby dobre. Hero, CS? Wiem, że Jawzy są wytrzymałe, ale cholernie drogie. Jakbym dała 60 zł za jeden dysk, to by mnie w domu na stosie spalili :(
Jawzy moze i są drogie ale na prawdę są baaaardzo wytrzymałe i mój pies również niszczy CSy a jawz jest jedynie porysowany, chociaż używany najczęściej... jedyną jego wadą jest waga oraz to, ze nie pływa, bo juz 2 razy musiałam go wyławiać ze stawu :evil_lol:ImageShack Gallery

Posted

Dobrze, też najchętniej kupiłabym Jawzy, ale moja 'sytuacja' nie przyjmuje tego do gry, więc musze się zdecydować na jakieś inne, tylko jakie?

Posted

Dziękuje, ale DogStary są raczej za drogie jak dla mnie, chyba zdecyduje się na Competitiony. Wie ktoś może, czy na daktari płaci się tylko przelewem?

Posted

Vida napisał(a):
Dziękuje, ale DogStary są raczej za drogie jak dla mnie, chyba zdecyduje się na Competitiony. Wie ktoś może, czy na daktari płaci się tylko przelewem?

U nas przy troszkę większym zamówieniu możemy wysłać za pobraniem :)