Paulina87 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Schronisko w Ostrowie Wlkp. Obok jego boksu nie da się przejść obojętnie po wierwsze wygląd - biały z łatami w kolorze merle no i te oczy... po drugie usposobienie - gdy widzi człowieka zaczyna popiskiwać, kręcić się i nadstawiać do głaskania Ma dopiero 1,5 roku więc jeszcze całe życie przed nim. Quote
mineralna_ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 :placz::placz:Boże jaki śliczny.. co on robi w schronie?! Quote
Paulina87 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Jest średnim pieskiem, na oko 40-50 cm w kłębie. Będzie świetnym psem rodzinnym. Zdjęcie ze strony schroniska Quote
Malwi Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 dowiedziałam się że Sigal kilka dni siedzia pod Biedronką koło mnie .... zaraz jak trafił do schroniska wydawało mi się że skaś go znam, ale nie wiedziałam skąd... pewnie mignął mi kiedyś, ale nie zwróciłam uwagi na niego... Quote
max45 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 pierwsze zdjęcie niesamowite, te oczy... zaznaczam sobie Quote
Rybc!a Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Gdyby pies znalazł dom w okolicach Elbląga, Trójmiasta, lub gdzieś na północy Polski, pamiętajcie o mnie, gdybyście szukali transportu. Nie ukrywam, że tym razem to mi BARDZO zależy na dostaniu się do Konina, gdybyśmy mieli przewieźć jakiegoś psa- podrzuciłby mnie tam tata, zostawił na trochę i wrócilibyśmy razem, odwożąc psa do nowego domu. A jak na razie, mogę pomarzyć o transporcie do Wielkopolski .. :( Quote
marta23t Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ALE CUDO:crazyeye::crazyeye: Ty Paulina masz jakieś ,,szczęście,, do swoich pociech-same piękności Quote
Malwi Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 W okolicy są chyba same piękności .... zobacz na strone schroniska ( link w moim podpisie ) ... Quote
marta23t Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 znam to Wasze schronisko- z bólem serca patrzę na te Wasze cudności:-( Quote
Betbet Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 dzis chce okazac go znajomej, która ze sowja 7-letnia coreczka szukaja psa. Pierwotnie chciały kupić, ale całe szczęście się jakoś zgadałyśmy co do psów. Dowiedziały się o pseudohodowlach, kastracjach, sterylizacjach. Ciekawe jak Sigal do dzieci. Quote
Malwi Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 a to ja tu wcześniej nie napisałam że sigal już w nowym domu ? ... jeśli nie to przepraszam. Quote
Betbet Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 a nie wiem.nie zauwazylam. ale piekny jesst choć zainteresownaym nie przypadł do gustu;) Quote
Malwi Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 zapraszam na strone schroniska ( link w moim podpisie ), a nóż widelec coś sobie upatrzą :D Quote
Recommended Posts