missy87 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Słuchajcie! Mój kumpel szuka pieska dla siebie i swoich rodziców! Namówiłam go na Kejkuna! I spodobał się!!! Miał pokazać jego zdjęcia swojej mamie i do mnie zadzwonić. Przed chwilą właśnie to zrobił i powiedział, że chyba jutro p niego pojedzie i prosił żebym też się z nim przejechała. Kejkun bardzo się im podoba! Jest nadzieja...:loveu: Quote
Olga7 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Trzymamy mocno,mocno kciuki za dobry domek dla pięknego Kejkuna !!:loveu::loveu: Martwilam się losem pięknego Kejkuna i o to by jak najprędzej znalazl prawdziwy ,kochajacy dom i serdecznych ludzi.Jest nadzieja ,że ten dom już znalazł Kejkuna -a piękny owczarek -swych nowych ,prawdziwych właścicieli.:loveu::p Quote
missy87 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Niestety, ale kumpel wczoraj trochę wypił :oops:, a że mieszka pod Ostrowem to nie chciał wsiadać do auta. Zaproponował, że jutr po mnie wpadnie i jutro pojedziemy, ale ja dzisiaj do Poznania wyjeżdzam:/ Więc ja z kolei zaproponowałam, że może jak wrócę - w czwartek. Ale powiedział, że chce go mieć jak najszybciej i jutro sam pojedzie do schroniska. Już pracowników poinformowałam. Jemu powiedziałam, żeby wziął go na spacer. I mam wielką nadzieję, że go polubi. Jutro się wszystkiego dowiemy... Quote
Kisiaraf Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Trafiłam tu dzięki banerkowi. Piesek jest cudny!!!!! A jaki finał wizyty kolegi w schronie? Psiak ma już swój domek??? Quote
missy87 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Kejkun jest w nowym domku. Początkowo biegał jak oszalały, ale wiadomo - nowe miejsca, trzeba było poobczajac. Już wie gdzie jego legowisko, gdzie jedzonko i woda. Cała rodzinka go polubiła. Niedługo postaram się o jakieś zdjęcia:) Quote
Malwi Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 super !! :D:D czekamy na fotki z nowego domu, a ja ścigam go od razu ze strony ;) Quote
freja4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Nie było mnie kilka dni, zaglądam a tu takie piękne wieści-okrutnie się cieszę.Oby dom był dobry a pies kochany!!! Quote
freja4 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 A również czekam na fotki z nowego domku-ale mordka musi się cieszyć. Troszkę mi żal ze jednak to nie u mnie zamieszkał..już nawet nie wiem gdzie pisać że zła jestem na cały świat, że nie mogę mieć psa-jak dziecko któremu ktoś czegoś zabrania:shake::shake::shake: jest tyle słodkich kundelków,choćbym dom tymczasowy dawała, jakoś pomagała-a nie mogę no cholera!:niewiem::placz: Quote
Recommended Posts