Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie! Mój kumpel szuka pieska dla siebie i swoich rodziców! Namówiłam go na Kejkuna! I spodobał się!!! Miał pokazać jego zdjęcia swojej mamie i do mnie zadzwonić. Przed chwilą właśnie to zrobił i powiedział, że chyba jutro p niego pojedzie i prosił żebym też się z nim przejechała. Kejkun bardzo się im podoba! Jest nadzieja...:loveu:

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymamy mocno,mocno kciuki za dobry domek dla pięknego Kejkuna !!:loveu::loveu:
Martwilam się losem pięknego Kejkuna i o to by jak najprędzej znalazl prawdziwy ,kochajacy dom i serdecznych ludzi.Jest nadzieja ,że ten dom już znalazł Kejkuna -a piękny owczarek -swych nowych ,prawdziwych właścicieli.:loveu::p

Posted

Niestety, ale kumpel wczoraj trochę wypił :oops:, a że mieszka pod Ostrowem to nie chciał wsiadać do auta. Zaproponował, że jutr po mnie wpadnie i jutro pojedziemy, ale ja dzisiaj do Poznania wyjeżdzam:/ Więc ja z kolei zaproponowałam, że może jak wrócę - w czwartek. Ale powiedział, że chce go mieć jak najszybciej i jutro sam pojedzie do schroniska. Już pracowników poinformowałam. Jemu powiedziałam, żeby wziął go na spacer. I mam wielką nadzieję, że go polubi. Jutro się wszystkiego dowiemy...

Posted

Kejkun jest w nowym domku. Początkowo biegał jak oszalały, ale wiadomo - nowe miejsca, trzeba było poobczajac. Już wie gdzie jego legowisko, gdzie jedzonko i woda. Cała rodzinka go polubiła. Niedługo postaram się o jakieś zdjęcia:)

Posted

A również czekam na fotki z nowego domku-ale mordka musi się cieszyć.
Troszkę mi żal ze jednak to nie u mnie zamieszkał..już nawet nie wiem gdzie pisać że zła jestem na cały świat, że nie mogę mieć psa-jak dziecko któremu ktoś czegoś zabrania:shake::shake::shake:
jest tyle słodkich kundelków,choćbym dom tymczasowy dawała, jakoś pomagała-a nie mogę no cholera!:niewiem::placz: