MissLena Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Wczoraj byłam z moją Nadi na odrobaczeniu, a przy okazji powiedziałam wetowi że moja mała wredota obgryza ściany, schody z kamienia i inne... To on dał mi witaminy Canifos junior, bo mówi że to z braku witamin. Karmię szczeniaka karmą Pedigree junior z kurczakiem i ryżem. I mam dwa pytania... 1. Co sądzicie o tych witaminach? 2. Czy po nich szczeniak może mieć biegunkę? Bo wczoraj Nadi po odrobaczeniu miała do wieczora biegunkę, i nie wiem czy spowodowało ją odrobaczenie czy właśnie witaminy;/ Quote
Sock Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Witaminy brać, a biegunkę wywołało odrobaczanie, mój pies tez tak miał Pozdrawiam ;) Quote
MissLena Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Aha;) Dzięki wielkie;) Właśnie dostała dwie tableteczki;p zjadła ze smakiem;) Quote
*Monia* Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 W tym przypadku zmiana karmy by mogła pomóc. Pedigree nie jest dobrą karmą i dorastającemu maluchowi brakuje witamin, bo karma nie jest w stanie mu ich dostarczyć. Witamin dodatkowo do pełnowartościowej karmy nie są potrzebne. Hexę karmiłam gotowanym i wtedy dostawała witaminy jakieś (nie pamiętam już jakie), a jak przeszłyśmy na suche to wet odradził dalsze ich podawanie. PS. Dawno był wątek zakładany, ale może się przyda ;). Quote
Recommended Posts