Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sterylkę sunia juz miała ,póki co mam jedną panią chętna na adopcję w 100% ale nie sprawdziłam warunków,
jedna kobieta się rozmyśliła, kilka osób pisało do mnie emaila ,odpisywałam miło o kontroli itp. i ślad po nich zanikał.
Póki co zrobiłam ogłoszenie na stronie poczekalni Szczecińskiego Tozu gdzie 14 będzie miała zabieg korekty powieki, oraz na stronie infoludka ,na razie nie ogłaszałam Shiny
poza Szczecinem ani na żadnych popularnych portalach internetowych więc może dlatego ta cisza ,zajmę się tym po korekcie ,obiecuje. Jeśli możeci dać mi jakieś rady
gdzie i jak jesze moge sunie rozreklamować to była bym wdzięczna bo ja juz nie mam żadnych pomysłów

Posted

Znajdzie się dla niej domek na pewno tak myślę o ludziach z labradory.info są tam pod nickiem kielichy może skontaktuj się z nimi z tego co wiem oni bardzo chcą sunię i mogą jej zaoferować dużo miłości .

Posted

hej dzisiaj właśnie dzwonili do mnie Ci ludzie,zrobili na mnie ogromne wrażenie
i maja dać odpowiedz jutro czy na 100% są zdecydowani na Adopcje
trzymam kciuki by decyzja była pozytywna

Posted

Państo zdecydowali się na Shinę myślę że będzie mała tam
jak w niebie,ludzie bardzo odpowiedzialnie podchodzą do tematu adopcji Shiny
Teraz Szukamy transporu Szczecin-Kalisz(Wielkopolska)

Posted

aicrew dlatego o nich wspomniałam ponieważ ja też z nimi rozmawiałam i wizyta przedadopcyjna już u nich była a ludzie mogą być naprawdę fajni , tak bardzo mi żal Shinki i cieszę się , że już ma domek :)

Posted

Przepraszam nie miałam ostatnio internetu teraz szukamy transportu Szczecin-Kalisz
mój wujek służbowo jeździ na trasie Szczecin-Gorzów-Poznań-Warszawa jednak w ciągu następnych 2 tyg. chyba nigdzie się nie rusza a pani zależy na czasie bo ma urlop i chce wtedy przystosować Shinę do nowego domu