fridaoo Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Basia i Barni']co u dziewczyny , jak ze sterylizacją kiedy ją ogłaszamy ? daliście ją na www.labradory.info ? Basiu ona jest tu: Labradory.info :: Zobacz temat - Labradorka w Szczecińskim schronie Quote
Basia i Barni Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='fridaoo']Basiu ona jest tu: Labradory.info :: Zobacz temat - Labradorka w Szczecińskim schronie danke :loveu: Quote
aicrew Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Sterylkę sunia juz miała ,póki co mam jedną panią chętna na adopcję w 100% ale nie sprawdziłam warunków, jedna kobieta się rozmyśliła, kilka osób pisało do mnie emaila ,odpisywałam miło o kontroli itp. i ślad po nich zanikał. Póki co zrobiłam ogłoszenie na stronie poczekalni Szczecińskiego Tozu gdzie 14 będzie miała zabieg korekty powieki, oraz na stronie infoludka ,na razie nie ogłaszałam Shiny poza Szczecinem ani na żadnych popularnych portalach internetowych więc może dlatego ta cisza ,zajmę się tym po korekcie ,obiecuje. Jeśli możeci dać mi jakieś rady gdzie i jak jesze moge sunie rozreklamować to była bym wdzięczna bo ja juz nie mam żadnych pomysłów Quote
Laura1108 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Znajdzie się dla niej domek na pewno tak myślę o ludziach z labradory.info są tam pod nickiem kielichy może skontaktuj się z nimi z tego co wiem oni bardzo chcą sunię i mogą jej zaoferować dużo miłości . Quote
aicrew Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 hej dzisiaj właśnie dzwonili do mnie Ci ludzie,zrobili na mnie ogromne wrażenie i maja dać odpowiedz jutro czy na 100% są zdecydowani na Adopcje trzymam kciuki by decyzja była pozytywna Quote
aicrew Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Państo zdecydowali się na Shinę myślę że będzie mała tam jak w niebie,ludzie bardzo odpowiedzialnie podchodzą do tematu adopcji Shiny Teraz Szukamy transporu Szczecin-Kalisz(Wielkopolska) Quote
Laura1108 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 aicrew dlatego o nich wspomniałam ponieważ ja też z nimi rozmawiałam i wizyta przedadopcyjna już u nich była a ludzie mogą być naprawdę fajni , tak bardzo mi żal Shinki i cieszę się , że już ma domek :) Quote
aicrew Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Przepraszam nie miałam ostatnio internetu teraz szukamy transportu Szczecin-Kalisz mój wujek służbowo jeździ na trasie Szczecin-Gorzów-Poznań-Warszawa jednak w ciągu następnych 2 tyg. chyba nigdzie się nie rusza a pani zależy na czasie bo ma urlop i chce wtedy przystosować Shinę do nowego domu Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Super ! Shina,życzę Ci długiego życia w kochającej Rodzinie ! :cool2::happy1::thumbs::bigok::kciuki: Quote
Recommended Posts