magda666 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Moja 15 sunia, bokserka oczywiście, strasznie się leni. :-( :placz: NIEWYOBRAŻALNIE wręcz . Chociaż szczotkuję ją codziennie, to i tak zaraz po zakończeniu szczotkowania ponownie potwornie się leni. Chciałam zapytać właścicieli starszych psów tej rasy czy to z wiekiem zanika chociaż trochę ? Quote
.Agata. Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='magda666']Moja 15 sunia, bokserka oczywiście, strasznie się leni. :-( :placz: NIEWYOBRAŻALNIE wręcz . Chociaż szczotkuję ją codziennie, to i tak zaraz po zakończeniu szczotkowania ponownie potwornie się leni. Chciałam zapytać właścicieli starszych psów tej rasy czy to z wiekiem zanika chociaż trochę ? A pozostała 14stka się nie leni ? :lol: [przepraszam ale nie moge :evil_lol:] Mój bokś strasznie linieje,lenić się lubi - szczególnie jak jest za gorąco na dworze. Nie mniej nie przeszło mu to,czeszę go i dalej się sypie - dla mnie to już ma swój urok że jak w domu przejdzie to się unosi wszędzie jego sierść :loveu: Ma 5 lat i mogę stwierdzić że z wiekiem może być tak samo a nawet gorzej nie mniej zależy to też od tego co pies je.Mój żre barf,siemie lniane i inne witaminy,jest czesany i nic to nie daje :D Quote
anastazja Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Magda-a co suczka jada?Suchą karmę (jaką?)czy jej gotujesz? Mieszkacie w bloku czy domku? Quote
Recommended Posts