Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja 15 sunia, bokserka oczywiście, strasznie się leni. :-( :placz: NIEWYOBRAŻALNIE wręcz .
Chociaż szczotkuję ją codziennie, to i tak zaraz po zakończeniu szczotkowania ponownie potwornie się leni.

Chciałam zapytać właścicieli starszych psów tej rasy czy to z wiekiem zanika chociaż trochę ?

Posted

[quote name='magda666']Moja 15 sunia, bokserka oczywiście, strasznie się leni. :-( :placz: NIEWYOBRAŻALNIE wręcz .
Chociaż szczotkuję ją codziennie, to i tak zaraz po zakończeniu szczotkowania ponownie potwornie się leni.

Chciałam zapytać właścicieli starszych psów tej rasy czy to z wiekiem zanika chociaż trochę ?

A pozostała 14stka się nie leni ? :lol: [przepraszam ale nie moge :evil_lol:]
Mój bokś strasznie linieje,lenić się lubi - szczególnie jak jest za gorąco na dworze.

Nie mniej nie przeszło mu to,czeszę go i dalej się sypie - dla mnie to już ma swój urok że jak w domu przejdzie to się unosi wszędzie jego sierść :loveu: Ma 5 lat i mogę stwierdzić że z wiekiem może być tak samo a nawet gorzej nie mniej zależy to też od tego co pies je.Mój żre barf,siemie lniane i inne witaminy,jest czesany i nic to nie daje :D