velvia Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Wielkie Gratulacje Flashka!!!!! :laola: Mogę poprosić o stawkę pudli średnich apricot? Quote
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 flashka-g napisał(a):akurat to mocno nie pomaga lepszy jest anti slip specjalny dla psów. w zeszlym roku w bratyslawie widzialam jak Rosjanie smarowali swoim sznaucerom lapki wlasnie jakas specjalna pasta - wygladala jak taka do butow - no i faktycznie piechy po tym ladnie biegly Quote
Zeliika Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 My tez juz wrocilismy i wystep zaliczamy do udanych. Super sprawdzila sie cola jako antyposlizg do lap. Rhodesiany sa jedna z najpopularniejszych ras w Czechach, bylo zgloszonych 71 sztuk - tyle co labradorow czy golden retrieverow. Dakar debiutowal w klasie posredniej - ma 15 miesiecy i byl najmlodszym psem, w bardzo silnej stawce. Ku mojej radosci dostal ocene doskonala i 4 lokate / 11 psow :lol: Zwycieski pies z posredniej byl takze BoB. Stawka akit: PSY klasa szczeniat EMIR TOMIMOPA klasa mlodziezy ARTUSH AIERSEN klasa posrednia Jch TORAMARU GO SANZENKARISU KENDO KEN AMANA klasa otawrta DAIKI GO HARUKAZE klasa championow Ch DAIMON GO HARU KAZE ChE HACIKO GO HARU KAZE SUKI klasa mlodziezy ANY AIERSEN BAISHI HARUSAKI FUMIKO GO HARU KAZE klasa otawrta AGI Z PODHRADI SELEMBERKU AKAMATSU AKAIRO ASAKA HEZKA CHVILKA O-J'SHINJU Z BAMBUSOVEHO HAJE klasa weteranow CH YUKA GO MAIMU Quote
Zeliika Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 velvia napisał(a): Mogę poprosić o stawkę pudli średnich apricot? PSY klasa otwarta HOLYDAY DE PAULAE VILLA SUNBEAM OF RICHFIELA CHARLY CHEERFUL SUKI klasa mlodziezy AMANDA TESCHIRO klasa championow CH KILLALA AUREA YTANER Quote
velvia Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Wielkie dzięki Zeelika. Gratuluję Sukcesu tak trzymaj :facelick: :thumbs: Quote
Matagi Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Zeliika! :P Gratulacje i ślicznie dziękuję za akity :P :P :P Quote
Dzidtka_Gl Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 matrix..... napisał(a):Asiaczek, patrzyłem w katalogu i dużo basenji, natomiast tylko 9 husky! Nie mam przy sobie katalogu, jestem w pracy, jutro postaram się podać stawkę. Trochę się też pochwalę - Matrix CAC, NPwR, CACIB, BOB, BOG IV GRATULACJE!!! napiszesz mi stawke lhasa apso ? Quote
Zeliika Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 lhasa apso PSY klasa mlodziezy BIG BOSS PIBARO QUICK TIME DAR TIBETU klasa otwarta JCH ENRIKO TIBETSKY LEW LE SAJNIM INDIAN DREAM klasa championow CH ASMUN PIBARO CH BARLEY CORAZOR BOHEMIA SUKI klasa mlodziezy ARLETA MORAVIA DANZAN QUAIL DAR TIBETU klasa otwarta CH HERIETTE DAR TIBETU klasa championow CH AFERA PIBARO Quote
Dzidtka_Gl Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 dzięki nie ważne czy to Czechy, czy Słowacja, czy Polska lhasa te same :) Quote
Zeliika Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 ale sadzac po brzmieniu przydomkow, to sa chyba psy czeskie/slowackie? Quote
Dzidtka_Gl Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 tak ale bardzo często u nas są wystawiane, a hodowla Dar Tibetu jest z Ostravy, więc mają rzut beretem Quote
Asiaczek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 matrix..... napisał(a):Asiaczek, patrzyłem w katalogu i dużo basenji, natomiast tylko 9 husky! Nie mam przy sobie katalogu, jestem w pracy, jutro postaram się podać stawkę. Trochę się też pochwalę - Matrix CAC, NPwR, CACIB, BOB, BOG IV Dzięki za pamięć. Już czekam na stawkę. Od mojej konkurencji wiem, że BOB powędrowal do Niemiec, do p. Kocha (ESCAPADE'S BRAVO Ouf of Africa). Matrix - ogromne gratulacje!!! Sukcesy Twojego psiaka są niesamowite. I to na tak prestiżowej wystawie. GRATULACJE!!! Pzdr. Quote
matrix..... Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Dzidtka niestety nie zdążyłem napisaćstawki :( Asiaczek, zabieram się za pisanie Quote
matrix..... Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Basenji Psy klasa pośrenia AIGO ASTORET ELVAN Z TICHA BANTU FLAVIO HANACEK STELLANOVA INCOGNITO FROM AFRICA Klasa otwarta AGER Z TICHA BANTU BARRY Z VANDERLINDU Klasa championów GREASY GUI ANANTY ESCAPADES BRAVO OUT OF AFRICA Klasa weteranów CONGO BENA MAKIMA Suki klasa pośrednia ABANDA OD NEHVIZDSKE STUDANKY ATILLA BUFUMBIRO EMA Z TICHA BANTU Klasa otwarta BIRTHANY Z VANDERLINDU ELIAH HANACEK ESARA HANACEK Klasa championów ABONY Z TICHA BANTU AFRICAN RAINBOWS ABAYOMI AZANA HAIYA BENA MAKIMA Klasa weteranów ANNABEL MAXE SIBERA Quote
Asiaczek Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Matrix - dzięki ogromniaste. I jeżeli możesz, uzupełnij, proszę, że BOB'a otrzymał pies ESCAPADE'S BRAVO Out of Africa (moja konkurencja z Niemiec). Pzdr. Quote
flashka-g Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 moja niuńka Keysi na tej wystawie;] Int.Ch, Ch.PL, Ch.Cz, Mł.CH.PL Sasquehanna SABDA Quote
oki Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 a czy mogę nieśmiało prośić o stawkę podhalanów ??? czy jakieś były?? Quote
matrix..... Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Jeden pies w klasie otwartej z Psiej Parafii na W zapomniałem jak się dokładnie nazywa Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Czy ja moge prosic o stawke Seterow Irlandzkich? Quote
oki Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 matrix..... napisał(a):Jeden pies w klasie otwartej z Psiej Parafii na W zapomniałem jak się dokładnie nazywa dzięki bardzo, to już wiem, który :lol: Quote
matrix..... Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Ja też przypomniałem sobie Wolny Strzelec :) Quote
Recommended Posts