Zeliika Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Nigdy o nim nie slyszalam. Moze nie sedziuje VI grupy. Quote
Gośka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Tomas Kucera to hodowca pudli miniaturowych i średnich i sędzia również od IX Quote
góral Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Ja jestem w niedziele. Nie zazdroszczę Kucery to baaaaaaaaardzo układowy sędzia i zawsze promuje swoich, doświadczyłem tego osobiście rok temu w Brnie :-? Quote
Zeliika Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Orientujecie sie moze, czy jest to wystawa halowa, czy "pod chmurka"? Quote
kasia_frodo Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 halowa --> miejsce wystawy - BVV pavilony B i D 8) Quote
Zeliika Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 A jakie warunki sa w tych halach? Ktos bytl tam moze w zeszlym roku? Quote
flashka-g Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 warunki spoko;] czysto sucho..najgorsze to ze albo jest pcv albo kafelki i psy sie ślizgaja jak diabli jets tylko mały hodncizek albo go wogole niet;] Brno to moja ulubiona wystawa.AIntercanis to nie tylko wystawa psów.Rok temu była takze tam wystawa kotów, koni i ptactwa. Quote
Zeliika Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Dzieki za info! Na slizgajace warunki najlepiej posmarowac psu lapy kilkoma kroplami coca-coli. Quote
flashka-g Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 akurat to mocno nie pomaga lepszy jest anti slip specjalny dla psów. Quote
flashka-g Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 ja mam wolne miejsce na niedziele w samochodzie dla osoby z jednym nie za duzym psem lub dla dwóch osob na podziwianie wystawy.Tylko ze wyjazd po 4.00 z Opola. Quote
flashka-g Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Ja musze sie pochwalić ze moja Ch.Pl,Cz,Mł.Ch.PL,Zw.Cz. Sasquehanna SABDA ukonczyła dzisiaj tytuł Międzynarodowego Championa Piekności, wiec czekamy na potwierdzenia wniosków i zatwierdzenie tytułu. Góral nie mogłam sie znalezc na wystawe :roll: Quote
Karka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 flashka-g Gratulki :) Nie mogłaś znaleźć górala bo asystował w Ustroniu :wink: Możesz podać stawkę lewków z Brna ? Quote
PSYLLA Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 flashka-g ogromne gratulacje :D A przy okazji bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich. Quote
Noelani Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Flashka gratulacje :D Czy ja moge prosic o stawke collie krotkowlosych? Quote
Asiaczek Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Jak juz odpoczniesz i nacieszysz się naszymi gratulacjami - proszę, tradycyjnie, o stawkę basenji. Pzdr. Quote
Matagi Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 flashka-g ! :P A nie podałabyś staweczki akit? :wink: Bardzo ładnie proszę :P :P :P Quote
Asiaczek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Flash-qa odpoczywa i cieszy sie osiągami. A my czekamy.... Pzdr. Quote
matrix..... Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Asiaczek, patrzyłem w katalogu i dużo basenji, natomiast tylko 9 husky! Nie mam przy sobie katalogu, jestem w pracy, jutro postaram się podać stawkę. Trochę się też pochwalę - Matrix CAC, NPwR, CACIB, BOB, BOG IV Quote
Karka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 :laola: Matrix wielkie gratulacje :BIG: bardzo Cię proszę o lewki jak już katalog będziesz miał w rękach Quote
flashka-g Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 nie wiem czy dam rady wwzystko spisac..ale pisze dla tych którrzy byli pierwsi po kolei.. lvicek;] psy szczeniaki christian noblesa aura psy mlodziez cool drink psy championy thomas silesian cramer herry noblesa aura suki młodziez adellaide ecstasy bohemia ultra speedie extra namalev suki posrednia terry lion extra namalev suki otwrarta rena z bile zatoky suki weterany caroline blond silesian cramer bavorsky barvar psy otwarta gron z velci brylant piotrowe gniazdo psy champ aron ponowa suki posrednia fili odkaz diany vice versa hazba suki otwarta ossa vatrova wolan v.wiesacker kolie kratkosrsta psy posrednia day dream krasna louka suki posrednia alfa arien mighty`s spring meadow suki otwarta bu bu bu nirreterrit suki championy beauty krasna louka Quote
orsini Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Flaszi GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts