ElzaMilicz Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Sunia ma ok. roku. Jest bardzo łagodna. Edit: Sunia w DT dzięki Poker. :) PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS !!!W poniedziałek schron. :shake: Quote
BasiaD Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jejku taka malizna do schronu??? Domku zgłś się pliss.... Quote
tomcug Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Nie wiem, co napisać. Taka cudna sunieczka i wyrzucona. :-( Porozsyłam znajomym................ Quote
ElzaMilicz Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='tomcug']Nie wiem, co napisać. Taka cudna sunieczka i wyrzucona. :-( Porozsyłam znajomym................ Może allegro ? :cool3: W tytule: Uratuj maleńką Amelkę od schroniska.. Pisz, że sunia bezproblemowa, umie zachować się w domu. Dobrze chodzi na smyczy ( nauczymy ją szybciutko ;) ), jest bardzo posłuszna. Do jutra będzie spać u zaprzyjaźnionej pani weterynarz. Kontakt na mnie. Coooo ?? :cool3: Quote
tomcug Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 I co ja mam z Tobą zrobić? :evil_lol: Już działam. :cool3: Jak masz więcej "fotów" to dawaj. Im więcej, tym lepiej. Quote
Poker Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Może będę miała DT dla suni w Siedlcu Trzebnickim.Musze spytać się również o to czy mają dostatecznie szczelny płot dla takiej malizny. W jakiej ona jest kondycji zdrowotnej? Ten Dt byłby nowicjuszem, ludzi mają 2 duże psy, pani kocha zwierzęta, córka mąż też. Czy moja oferta jest interesująca i czy mam pytać się? Quote
Poker Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 DT w Siedlcu już uzgodniony.W poniedziałek mała może jechać do nowej cioci. Quote
ElzaMilicz Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='Poker']DT w Siedlcu już uzgodniony.W poniedziałek mała może jechać do nowej cioci. Bardzo dziękuję. Proszę na PW o namiary na DT. W pośpiechu oddałam notatki nie przepisując ich sobie. :roll: Amelka zostanie przed adopcją wysterylizowana. Quote
ElzaMilicz Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 GoskaGoska napisał(a):no i co z sunią? Sunia nie zdążyła zameldować się na tymczasie. Od wczoraj jest już w swoim domku. ;) Quote
tomcug Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Sunia nie zdążyła zameldować się na tymczasie. Od wczoraj jest już w swoim domku. ;) To może allegro podmienić? Quote
ElzaMilicz Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 tomcug napisał(a):To może allegro podmienić? Oczywiście ! Przepraszam Monisiu. :oops: Quote
Recommended Posts