Nesuniaaa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Hmm no nic kupie tą Gale, bo tą Twoją tabletke musialabym na 10 części kroić:P Moja suczka nawet odrobaczenie w paście dostaje bo tabletke trzeba by byłona 5 części kroić:/ Quote
nice_girl Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Nesunia, Trzymam kciuki za sunię! Nam, znaczy lisicy, już się brzuchol powoli powiększa!:multi: Quote
bajadera Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 I Gala jest wygodna, bo ma postać olejku, który zwyczajnie można dodać do jedzenia, co ułatwia podawanie. Aha, i na pewno jest niehormonalna, bo się dokładnie wypytywałam vetki. Na marginesie, pluję sobie w brodę, bo niedawno uzywałam Gali i kupiłam duże opakowanie, bo nie było akurat małych. Zużyłam niej niż połowę. Ale resztę wyrzuciłam do kosza.:oops: :oops: :oops: Przeszukałam dziś całą szafkę z lekami i nic ! Quote
Nesuniaaa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ojjj szkoda... A ile kosztuje ta Gala? U naszego weta jej nie ma, ale dal nam adres innego gdzie moge kupić i tam kosztuje 56zl... Quote
Nesuniaaa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Nice_girl a kiedy małe lisiątka się urodzą:)? Jestem ciekawa jak wyglądają małe lisie kluski:) Wstaw zdjęcie brzuchatej mamusi:) Quote
nice_girl Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Lisiątka powinny sie urodzić około 9. lipca. Brzuszek jeszcze nie jest duży, jak trochę urośnie, to wstawię zaciążoną lisicę na pewno.;) Małe lisiątka są cuuuuuudne!:loveu: Wstaw swoje małe jamniczki w wolnej chwili i uściskaj sunię!;) Quote
Nesuniaaa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Jutro odzyskam aparat to obstrykam maluchy i wstawie zdjecia:) Quote
calessandra Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Szczęsliwa rodzinka :-) Pierwsza miłość ;-) Czas na spanie ;-) Quote
nice_girl Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Calessandra, Boskie!:loveu: W jakim są teraz wieku? Quote
cuciola Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 kto jeszcze nie widzial to wstawiam mojego Yoghiego Quote
calessandra Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Wczoraj (sobota) skończyły tydzień a na zdjęciu mają jakieś 5 dni :-) Quote
Nesuniaaa Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Hihi to masz teraz troche roboty z nimi:) Ja moje klusie musze sama karmić:/ Na szczęście prawie całą noc przesypiają i tylko raz je karmie.. Bardziej upierdliwa jest suczka która cały czas chce do małych i piszczy pod drzwiami.. Cuciola Yoghi jest cudowny ciągle zaglądam na jego galerie:) Quote
Nesuniaaa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 O to moje kochane kluski:) Niestety zdjęcia takie sobie bo złapać je w jednym miejscu graniczy z cudem:) Dzisiaj znalazly sobie nową zabawe: polowanie na aparat:P Opalające się kluski: Dzisiejsza zabawa: Tutaj próbowalam zagonić je do kojca.. Mali mordercy A to jest moja kluseczka: Czarnuszek: / A to jest największy łobuz.. Moja biedna Nesiula: Quote
cuciola Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 no prosze jaki namiot mialy maluchy! zapytalas sie weta o ten zapach z paszczy? slodkie maluszki Quote
Nesuniaaa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Powiedział, że histeryzuje:P One sikają pod siebie i później w tym śpią więc może dlatego mi sie wydawało, że mocz czuć.. One mają pęcherz doga:)! 3razy dziennie im zmieniam kocyk a i tak wszystko mokre jest:)! Quote
zolly Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Nesunia, śliczności!:loveu: Ile miały na tych zdjęciach? Quote
Nesuniaaa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 To są dzisiejsze zdjęcia:) Małe jutro skoncza 4 tyg:) Quote
nice_girl Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Oto mój brzuchol::loveu: Szczeniaczki łatwego życia nie mają z szaloną i niewyżytą lisicą::lol: Nesunia, Śliczne! Imiona juz mają? Quote
Nesuniaaa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Narazie tak po domowemu są nazwane, bo chcemy dopasować imiona do charakteru.. Ona jest cudowna! Jakie z charaktery są Corgi? Quote
nice_girl Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 To dawaj domowe imiona!;) Corgi to owczarki, są więc posłuszne, inteligentne, przy tym również niezwykle radosne (zresztą to widać na tych zdjęciach) i pelne energii.;) Quote
Nesuniaaa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Najmniejszy czyli nasz to Lopez, z różowym noskiem, największy huligan to Trampek, czarny to Sagan (miała być suczka Saga, a że nie wyszło to jest Sagan:) a czwarty największy obżartus i leniuch jest nazywany różnie: Klucha, Elwis, Mikrus :) Quote
cuciola Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 fajne imionka..pasujace do charatkerkow.. i piekna lisica.. Quote
Recommended Posts