Full House Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witam wszystkich :bye: , bardzo sie ciesze ze znalazłam ten temat:lol: Moja sunia byc moze jest dzisiaj w 20-21 dniu ciazy -we wtorek po swietach robimy Usg wiec bedzie wiadomo czy napewno.Wklejam dzisiejsze zdjecie sunki i pozdrawiam wszystkich oraz gratuluje slicznych szczeniatek :klacz: :multi: :loveu: Mam nadzieje ze miło tu spedze czas:bye: Quote
Baha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :multi: trzymamy więc kciuki za ciąże;):multi: Bullki to super psiaki:loveu: Quote
Full House Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Baha twojej suni urodziły sie piekne szczenieta :Cool!: -słodkie mordeczki ,-licze na nowe zdjecia:lol: Dosc pozno sunia zaczeła sie szczenic ja na twoim miejscu bym miała niezłego stracha:o -Ale ja jestem panikara wiec moze dlatego:lol: fajnie ze wszystko sie dobrze skonczyło:hand: Quote
Full House Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 no sama słodycz poprostu:loveu: ,-my niedawno mielismy szczeniataka a juz nie moge sie doczekac tych szczeniaczkow(jesli jest szczenna oczywiscie)-a krylismy dosc "na wariata" wiec do konca pewnosci nie mam:shake: i musze czekac w tej niepewnosci az do wtorku po swietach:placz: Quote
Baha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Moja suczka byla caly czas pod kontrola lekarza, ale ja bylam w niezlym strachu. Juz bylam z nia umowiona na cesarke, ale zaczeło sie i mamy maluszki i mamusie całą;) Quote
Niufka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Full House, czekamy na wynik USG, a że na pewno będzie pozytywny, to spędzisz czas na babskich pogaduszkach o pieluszkach ;) Trzymam kciuki i już się niecierpliwię :) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No Full House, to czekamy razem ;) Choć moja nieco wcześniej, bo już dzisiaj ok. 46 dnia ;) Napewno są maluszki w brzuszku tej ślicznotki. Trzymam kciuki!! :) Quote
Full House Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Nacia_i_Fluffy napisał(a):No Full House, to czekamy razem ;) Choć moja nieco wcześniej, bo już dzisiaj ok. 46 dnia ;) Napewno są maluszki w brzuszku tej ślicznotki. Trzymam kciuki!! :) juz 46 dzien -Gratuluje:multi: bedziemy czekac na maluszki juz niedługo:loveu: moze w takim razie jakies zdjecie szczennej suni:lol: Quote
Full House Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A co do mojej suczki jesli jest szczenna bedzie to graniczyc z cudem bo chyba nie bardzo tym razem trafilismy w dni:cool1: ,ale nic straconego z niecirpliwoscia bede czekac na wasze maluchy i cieszyc sie razem z wami:multi: Quote
Full House Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 quote=Baha;4587396]Moja suczka byla caly czas pod kontrola lekarza, ale ja bylam w niezlym strachu. Juz bylam z nia umowiona na cesarke, ale zaczeło sie i mamy maluszki i mamusie całą;)[/quote] fajnie ze tyle wytrzymaliscie i suczki nie trzeba było ciac zdrowiej dla maluchow i dla suni ktora o wiele szybciej wroci do siebie:multi: ;) Quote
Full House Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 baha jak nowofundlandy dogaduja sie z innymi psiakami napisz cos prosze o ich charakterach-zawsze mazyłam o tej rasie:lol: :loveu: Quote
Baha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Niufy ??? Te , które znam dogadują sie z innymi zwierzakami, psami doskonale, ale znam tez kilka , ktore nie znosza np innych suk. U mnie caly zwierzyniec - kot, swinki, wszystkie psy i papua moga chodzic sobie luzem i jest spokoj... Niufka moja jest bardzo spokojna, wychowana z malymi psami - przez co jest tez delikatna w kontaktach z malymi stworzeniami - za to nie za bardzo radzi sobie z zabawami z duzymi psami - one sie siluja, robia zapasy, a moja delikatnie... Moja mieszka na osiedlu,a osiedlowe, dobrze wychowne psiaki są grzeczne dla wszystkich, chodze (tu pewnie sie naraże) z moimi psami bez smyczy, wszystkie 3 naraz i nie mam problemów, nie ma scigania innych zwierzat, nie chodza do ludzi... Mam 3 suki i tylko raz moja niufcia pokazala, ze jest wieksza, :mad: ale u nas rzadzi mlodsza lhasa apso, szanujemy to, taki uklad staramy sie zachowac, jest dobrze:multi: Quote
Nacia_i_Fluffy Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Full House']juz 46 dzien -Gratuluje:multi: bedziemy czekac na maluszki juz niedługo:loveu: moze w takim razie jakies zdjecie szczennej suni:lol: Dzięki :) Oto moja baryłeczka :loveu: fotki z wczoraj ;) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A tak przy okazji. Ile Wam suczki tyją w ciąży? Flaffka przytyła już 2,5 kg! Quote
Baha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Moja 7 szt - waga ok 700-800gram -= przytyla 10kg Quote
Full House Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 nigdy nie wazyłam suczek w ciazy ale szczenieta u mnie waza jakies 650 750 g na okło 9 szt Quote
Full House Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 twoja to jak laseczka przez ta siersc:lol: moje to dopiero baryły sa Figa Quote
Full House Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 tak gdyby miała długa siersc to by zamiatała ulice:shiny: Quote
Nacia_i_Fluffy Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wow!!! Figa szczególnie "niezły" brzuszek ;) Tula tak samo :D No no no ;) No to faktycznie, jeszcze "baryłeczka" przedemną :P Quote
cuciola Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ale czolg :) musi sie super powoli poruszac :) Quote
*Ania...Niuf* Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Witam:lol: super wątek muszę powiedzieć że cały przeczytałam :mdleje: i serdeczne gratulacje dla wszystkich mamusiek i babć szczególnie Niufka i Baha sama mam niufkę i sentyment do tych psów szczególnie takich malusi :loveu: szczenięta są śliczne;) no i trzymamy kciuki za przyszłe mamusie:lol: pozdrawiam Quote
MAKAron Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Nie, no cudaki :diabloti: Wszystkim wam gratuluje :p Quote
Recommended Posts