agamich Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Chciałam oficjalnie powiedzieć, że : przyjmiemy z godnościa wszystkie szczeniaczki które się narodzą.....Nie, nie, tylko nie 12:mad:. A wyobrażacie sobie zainteresowanie takim cudem natury? A tak na poważnie, nie mam siły przekopywać całego wątku... Mierzę temperaturę, i cały czas jest 37,5. Wszędzie słyszę, że prawidłowa wysokość temperatury to 38-39, w zależności od rasy. Ale czy 37,5 to normalne?Dzień 57. Quote
Honey Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 arima napisał(a):U nas było widać 2 a wczoraj urodziło się 9:loveu: GRATULACJE !!! :loveu: A te juz "duze"... poprostu przesliczne ! Quote
Honey Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 agamich napisał(a):Chciałam oficjalnie powiedzieć, że : przyjmiemy z godnościa wszystkie szczeniaczki które się narodzą.....Nie, nie, tylko nie 12:mad:. A wyobrażacie sobie zainteresowanie takim cudem natury? A tak na poważnie, nie mam siły przekopywać całego wątku... Mierzę temperaturę, i cały czas jest 37,5. Wszędzie słyszę, że prawidłowa wysokość temperatury to 38-39, w zależności od rasy. Ale czy 37,5 to normalne?Dzień 57. Wiesz, termometry roznie mierza, a i osobnicze temperatury u suk sie roznia ;) Jezeli mierzysz od jakiegos czasu, to obserwuj poprostu kiedy pojawi sie skok temperatury , a nie sugeruj jej wysokoscia. Albo idz do weta i niech on zmierzy, zobaczysz, czy bedzie roznica w pomiarze. Quote
ajcka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 agamich zostałyśmy dwie ale twoja wcześniej ! bedą 3 lub 4 pewnie u Ciebie A te czarnuszki sa jak misie.:-) Quote
arima Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Dziękuje bardzo:loveu: Te fotki już troszke nieaktualne, teraz dopiero faktycznie porobiły się z nich misie, mają 7 tyg i wszystkie powyżej 9 kg:lol: Quote
Nesuniaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 agamich napisał(a):Dzięki, chyba tak właśnie zrobię. Masz kolejny pretekst żeby weta odwiedzić :evil_lol: Quote
Honey Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='arima']Dwudniowe kluski tankują:loveu: Ale fajne !! :loveu: :loveu: :loveu: Moje maja 7 dni i wygladaja np tak (ten juz jest zatankowany i spi ;) :evil_lol: : Quote
Nesuniaaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Honey'] Jejciu nie ma nic słodszego niż te jezyczki zawinięte w trąbeczke :loveu: Honey, czy ja się myle czy on ma TAM czarną łatke? Quote
karolka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ale cudeńka, a te łaciate bombowe, moja brygada jest, postaram się wklejić kilka fotek, ale musze je zrobić a to nie łatwe. Quote
Marta Chmielewska Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Obrodziło w maleństwa, gratulacje dla wszystkich zbiorcze :loveu::multi::multi: Najpierw słodko śpią a potem dają popalić:diabloti: *** Quote
arima Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Honey']Ale fajne !! :loveu: :loveu: :loveu: Moje maja 7 dni i wygladaja np tak (ten juz jest zatankowany i spi ;) :evil_lol: : :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Słodziak:loveu: :loveu: moich kilka dziś już pojechało:placz: A wyglądają tak. Quote
Kika Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='arima']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Słodziak:loveu: :loveu: moich kilka dziś już pojechało:placz: A wyglądają tak. Ale fajne pluszaki .......... Quote
Honey Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']Obrodziło w maleństwa, gratulacje dla wszystkich zbiorcze :loveu::multi::multi: Najpierw słodko śpią a potem dają popalić:diabloti: *** Marta, kiedy one tak urosly ??!! :crazyeye: przeciez dopiero co sie urodzily.... Quote
Honey Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Jejciu nie ma nic słodszego niż te jezyczki zawinięte w trąbeczke :loveu: Honey, czy ja się myle czy on ma TAM czarną łatke? Dokladnie TAM ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 karolka napisał(a):Ale cudeńka, a te łaciate bombowe, moja brygada jest, postaram się wklejić kilka fotek, ale musze je zrobić a to nie łatwe. Heh, wiemy, ze nie latwe , ale postaraj sie i wklej cudowne marszczuchy :loveu: Quote
Honey Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='arima'] moich kilka dziś już pojechało:placz: A wyglądają tak. Maly mis poprostu.... cudo ! :loveu: :loveu: :loveu: Ty za nimi placzesz, a nowi wlasciciele sie ciesza ;) Quote
arima Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Już ich obdzwoniłam:lol: Podobno nie tęsknią:lol: Quote
jolka11 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 U mnie maluchy wczoraj skończyły 2 tygodnie. Powklejam parę fotek . Oto haszczaki-susełki A tu dla spostrzegawczych ,ile naliczycie łapek?:lol: joga :evil_lol: Powiem ci mamo coś na uszko... Quote
jolka11 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Najlepiej u mamy A tu ryk lwa :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Śliczności :loveu::loveu::loveu: Quote
nice_girl Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Śliczne maluszki! Różowiutkie haszcze łapki są rewelacyjne! Moje maluchy się już jakiś czas temu rozjechały. :( Quote
Recommended Posts