ajcka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 I jak???Są? Ja raz tak miałam że zasnełam w połowie a jak sie obudziłam było już po wszystkim.:lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Honeyowe już są :multi: :multi: :multi: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: Quote
Toller Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Marysia_i_gończy - nie podnosić tu temperatury, tylko gadać!!!!:cool3: :mad: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Toller-Fox']Marysia_i_gończy - nie podnosić tu temperatury, tylko gadać!!!!:cool3: :mad: Kiedy ta francowata jędza nic więcej mi nie powiedziała :mad: :roll: :razz: Quote
Toller Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Trza kobitę nakłonić, coby siadła na dogo- ja śledzę ten wątek w kółko, i też mi już skacze adrenalina:lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :mad:Honey.....gadaj po dobroci:mad::mad::mad: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Toller-Fox napisał(a):Trza kobitę nakłonić, coby siadła na dogo- ja śledzę ten wątek w kółko, i też mi już skacze adrenalina:lol: A ja już wszystko wiem :multi: :multi: ale nie powiem :eviltong: :eviltong: Quote
Olynda Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 a ja pozwole sobie wstawic jedno zdjecie małego pitta Quote
Toller Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']A ja już wszystko wiem :multi: :multi: ale nie powiem :eviltong: :eviltong: Marysia :mad: :mad: :mad: Quote
Nesuniaaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Toller-Fox']Marysia :mad: :mad: :mad: Marysia mów bo bedzie z Tobą źle :mad: :mad: :mad: Olcia co to za maleństwo? Po Twojej suczce? Quote
Olynda Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 NESUNIA - to przeciez mała ONLY monn in staff po penny lane port erin (suczka marty ch) :eviltong: Quote
Nesuniaaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Olcia&Tasha napisał(a):NESUNIA - to przeciez mała ONLY monn in staff po penny lane port erin (suczka marty ch) :eviltong: Uznajmy, że tamtego pytania nie bylo :eviltong: Wcześniej jak sie nie myle w avatarku miałaś sznaucerke wiec nie skojarzyłam Cie :eviltong: Quote
Olynda Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 tak mialam sznaucerke a teraz mam penny i mnie :P ale nie zasmiecajmy topckuu :) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Toller-Fox']Marysia :mad: :mad: :mad: [quote name='Nesuniaaa']Marysia mów bo bedzie z Tobą źle :mad: :mad: :mad: Wystraszyłam się :smhair2: i mam problemy z zebraniem myśli :look3: Ale ten tego, nooo, dużo ich jest :cool1: Quote
agamich Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 My tu umieramy z ciekawości, a Ty tylko tyle....przezież wiemy, że DUŻO, i dlaczego tak tajemniczo:cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='agamich']My tu umieramy z ciekawości, a Ty tylko tyle....przezież wiemy, że DUŻO, i dlaczego tak tajemniczo:cool3: Bo tak mi Honey kazała :evil_lol: Quote
Nesuniaaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Bo tak mi Honey kazała :evil_lol: Niech no Ona sie tylko tu pojawi :mad: :mad: :mad: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Niech no Ona sie tylko tu pojawi :mad: :mad: :mad: Jak ją będziesz kijami straszyć, to nie wiem, czy w ogóle tu zajrzy :lol: Quote
Nesuniaaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Jak ją będziesz kijami straszyć, to nie wiem, czy w ogóle tu zajrzy :lol: Niech tylko spróbuje się nie pojawić, to kije nie starczą :evil_lol: Na szczęście daleko nie będe miała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zdradź tylko ile jest maluszków, bo nas zeżre ciekawość :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Mam nadzieję, że Honey mnie nie zabije :) Cytuję z jej galerii: [quote name='Honey']Witam i dziekuje za pamiec, trzymanie kciukow, wspieranie na duchu i radosc razem ze mna ! Teraz krotko sie postaram strescic calosc: noc- nieprzespana, bylam prawie pewna, ze w nocy nie urodzi, nie wygladala mi na to, ale wolalam byc czujna ;) z rana - Ulla chce na spacer, na smycz (pamietacie jame?), w strone tarasu... i biegiem na "porodowke" Jak na pierworodke to strzelala maluchami jak z procy, jak wyskakiwaly po dwa, to nie wiedzialam ktorego lapac ;) Uparta baba klocila sie o wszystko - ja pean na pepowine - ona go sciaga, ja pepowine odcinam- ona obgryza ja jeszcze potem po swojemu, ja odkladam na bok maluchy jak rodzi nastepne, a ona - nosem je do siebie, ja tak - ona siak... co za baba ! dalam za wygrana...:lol: Pomiedzy 8.15 a 9.05 urodzilo sie czterech chlopakow, o 9.25 - dziewczynka, wreszcie !, od 11.00 do 11.45 - 3 chlopakow, o 12.50 - dziewczynka :) i o 13.10 wyskoczyl jeszcze jeden chlopak. Ufff.... Pozniej - wymiana wnetrza kojca porodowego i takie tam... ale do 16.00 wyrobilam sie ze wszystkim, maluchy w kojcu, mamusia z nimi, wreszcie ! Polecialam wyrzucic smieci, nie bylo mnie moze 3 minuty... Jak wrocilam bylo ich juz 11 :lol: . I ta jedenasta to dziewucha :multi: Pozniej juz balam sie wychodzic...;) Jedna fotka, zeby narobic wam smaka :razz: , a jak dziecko poloze, psy nakarmie ( krowy wydoje :cool3: ) to jeszcze cos wkleje :) Quote
Nesuniaaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cudo cudo cudo cudo :loveu: Chcemy wiecej :loveu: Quote
agamich Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Jejciu:multi: i jeszcze:loveu: ale facetóffff:crazyeye: ależ tatuś zmajstrował:razz: Quote
Nesuniaaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 To kto następnym w kolejce :D? Agamich teraz Twoja suczka, czy któraś jeszcze przed Tobą:)? Quote
Recommended Posts