Marta Chmielewska Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Chachachacha ;) Rozpieścilam suki ponad miarę. Jak tylko mnie widzą drą japony pod samo niebo, dopiero na rękach jest cisza i stękanie :evil_lol: Moja wina....:oops: Quote
agamich Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Dziewczynki, jak u Was, bez zmian? U nas brzuch rośnie w dużym tempie. Ech, a dopiero co zazdrościłam duzym brzuchom Waszych dziewczynek.... Quote
ajcka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A moja Grzywka Zuzia też bedzie miała szczeniorki.:loveu: Najpierw powiekrzył jej sie brzusio już pod koniec 4 tygodnia,a teraz w piatym zaróżowiły sie jej sutki. Je od początku wiecej,wogóle nie traciła apetytu. Teraz sie zastanawiam czy robić Usg czy nie i bedzie niespodzianka. Choć jestem ciekawa i chciałabym zobaczyć czy wszystko ok. A termin mamy super-6.grudnia MIKŁAJKI:lol: Quote
agamich Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Witaj Ajcka! Nam wypada w ANDRZEJKI! Czyżby miał byćmiot "A"? :razz: Coś nas łączy:lol: Też mnie kusiło to USG, ale odpuszczę.Pozdrawiam. Quote
karolka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Moje kluseczki rosną b. szybko, chłopaki w 3 tyg. dobili do 3 kg. Nie złe klocki z nich. Martwi mnie tylko że ten czas tak szybko leci :( Quote
Patka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Karolka poczekaj jeszcze trochę a oddasz je z dopłatą :evil_lol: Quote
jolka11 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Mam nowe wieści!! U nas akcja porodowa już trwa :roll: Zaczęło się o 9.30 ,o 10.20 był chłopak a 10 minut później dziewczynka :loveu: Teraz mamy przerwę . Dwa maluchy czarno-białe :loveu: Quote
agamich Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ślicznie.... trzymajcie się. Właśnie tak sobie rano myślałam, że przecież miały przyjść na świat wczoraj albo dzisiaj, więc... no proszę!:lol: Quote
Marta Chmielewska Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Trzymam kciuki za pełny i zdrowy miot i za mamuśke :loveu::cool3: Quote
jolka11 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 12.27 dziewczynka 13.27 chłopak dwa następne czarno -białe kreciki :loveu: Quote
ajcka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Gratulacje!!!Witamy na świecie!:lol: A ja jeszcze nie wiem na jaką litere bedą imiona.Na razie trzymajcie kciuki za szczesliwe narodziny maluszkow. Quote
jolka11 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 agamich napisał(a):Łał, to już połowa, czy dopiero 1/3? MAm nadzieję ,że to już 2/3 :evil_lol: o 14.50 jest 3:2 dla dziewczynek :multi: też czarno-biała Mama trzyma się bardzo dzielnie ,choć widać już zmęczenie. Teraz przerwa. Quote
agamich Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 matko kochana....cały czas sledzę widomości. To się bidulka namęczy... Quote
agamich Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 i jeszcze jedno mi przyszło do głowy...tym razem znów będzie tak liczna przewaga dziewuszek?Jeśli tak, to wszystko jak w naturze.... Quote
jolka11 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Trzymajcie jeszcze kciuki. Do tej pory żadnych nowych wieści :roll:. Bajka zrobiła sobie dłuższą przerwę na odpoczynek . Zjadła podwieczorek i spokojnie czeka na dalszą część porodu ,a ja niecierpliwie czekam. Jeśli chodzi o Twoje pytanie Agamich to nie mam zielonego pojęcia jakim stosunkiem pań do panów cała akcja się skończy.My mamy szczęście do panienek :lol:. PA już lecę na dół .Chyba zrzucę przez to bieganie parę kilo :lol: Quote
agamich Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 To biegaj, biegaj jeśli Ci to potrzebne:lol:. A swoją droga, to chyba obie jesteście już nieźle zmęczone.Dacie radę!Zresztą- nie macie innego wyjścia:evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Skoro zjadła to już chyba nie będzie rodziła? Jolka ilu maluchów się spodziewasz, robiliście rtg? :cool3: Jeju, mam miesięczne kluski, a już wam zazdroszczę, że jeszcze czekacie :evil_lol: nie sposób mi dogodzić :eviltong: Quote
jolka11 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Skoro zjadła to już chyba nie będzie rodziła? Jolka ilu maluchów się spodziewasz, robiliście rtg? :cool3: Jeju, mam miesięczne kluski, a już wam zazdroszczę, że jeszcze czekacie :evil_lol: nie sposób mi dogodzić :eviltong: To jeszcze nie koniec :roll:. Ostatnim razem Bajka zrobiła sobie 10 godzinną przerwe pomiędzy 2 a 3 szczeniakiem a miała ich 7.Tym razem chyba jest podobnie. Nie robiłam rtg ale patrząc na jej brzuch to może mieć jeszcze 3-4 maluchy. Oby nie trwało to do samego rana :cool3: Na razie cała piątka bardzo żywotna :lol:. Maluchy są dość spore bo ważą od 485 g do 560 g . Myślę ,że reszta też będzie taka duża więc nie dziwię się ,że BAjka robi takie przerwy. Quote
Marta Chmielewska Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 To się bidula jeszcze namęczy... :cool1: Ja mam nauczkę, rtg przy każdej ciąży obowiązkowo. :roll: Robisz fokti?? Wrzuć jakieś chomiczki :loveu: Quote
agamich Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Honey, :laola:WIELKIE GRATULACJE!:multi: Światowa trójca, no, no!!!![SIZE=4] SUPEROWO!!! A jak już nieco ochłoniesz- odezwij się do nas. Quote
Honey Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 jolka11 napisał(a):Mam nowe wieści!! U nas akcja porodowa już trwa :roll: Zaczęło się o 9.30 ,o 10.20 był chłopak a 10 minut później dziewczynka :loveu: Teraz mamy przerwę . Dwa maluchy czarno-białe :loveu: O rrreeeetyy ! Nie zaczekalas na mnie :-o :evil_lol: Napisz koniecznie co dalej !!! Wszystko w porzadku ?? My wlasnie wrocilismy z Poznania, nasza suka jeszcze w jednym w kawalku :) Quote
Recommended Posts