agamich Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Postaram się jak najszybciej, czyli pewnie w ciągu tygodnia.:lol: Quote
cuciola Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Honey przepiekna ta twoja ciezarowka! trzymam kciukasy za wszystkie mamusie przyszle! Quote
Evita* Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ciekawe gdzie jest Marta i Karolcia .Ani widu ani słychu:cool3::cool3::cool3:.Moje maluszki mają otwarte oczęta i jesteśmy na etapie nauki chodzenia:loveu::loveu::loveu:.Mówię Wam słodziutkie............... Quote
Marta Chmielewska Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A tu jestem ;) Maluszki jedzą, śpią, wyszły juz częściowo ząbki (ojojoj), zaczynają się podgryzać, chodzić i siadać. Na początku tygodnia nowe fotki ;) Quote
Honey Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ciuciola - dzieki ! :loveu: Evita - Ty nie mow.... Ty wklej zdjecia :evil_lol: Quote
Honey Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Tak malo ? :cool3: No coz, lepsze to niz nic :evil_lol: A tak serio - sliczne ! :loveu: Quote
AnkaW Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Evita - jakie rozkoszne słodziaki :loveu: :loveu: Quote
Evita* Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Wieczorkiem wkleję więcej foteczek. Są naprawdę rozkoszne,kiwaczki takie jak kiedyś w samochodach się stawiało........wiecie o jakie chodzi???:loveu::loveu::loveu: A jak czują się przyszłe mamuśki????My cały czas trzymamy kciuki.........i pazurki;););) Quote
Honey Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Evita*']Wieczorkiem wkleję więcej foteczek. Są naprawdę rozkoszne,kiwaczki takie jak kiedyś w samochodach się stawiało........wiecie o jakie chodzi???:loveu::loveu::loveu: A jak czują się przyszłe mamuśki????My cały czas trzymamy kciuki.........i pazurki;););) W takim razie czekam na ciag dalszy zdjec :razz: A mojej ciezarowce zaczal sie brzuch ruszac, co wprawia ja raz w oslupienie ( i zamiera w dziwnej pozie z glupia mina ) a innym razem w zaniepokojenie ( i usiluje chyba od tego brzucha uciec ). Co dostanie kuksanca od wewnatrz, podskakuje, czasem nawet pisnie i sprawdza co pod nia lezy. A tam nic nie ma... jedynie maluchy usiluja jej wyperswadowac lezenie na brzuchu :lol: a "z profilu" wyglada tak :cool3: Quote
Nesuniaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 O kurde ale tam maluchów musi być! Wygląda jakby na dniach miała się już rozsypać! Ale będziecie mieć wesoło w domu z gromadką nakrapianych łobuzów:D Quote
karolka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dawno mnie nie było i jakie zmiany, maluszki wam rosną, cudne, już nie kluseczki tylko małe championy. No i nowe brzuchacze nam przybyły, trzymam kciuki :multi: A oto moje słoneczka w wieku 14 dni DEMI z FUEGO i FISI w głębi FELIPE MASSA Thi-Hi, 14 dni FISICHELLA PRINCESSA Thi-Hi, 14 dni Quote
cuciola Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ale bym je za te zmarszczki powysciskala! :) Quote
Honey Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 O rany, jakie cudo :loveu: :loveu: :loveu: ( jeszcze sie zapatrze i moje takie pomarszczone wyjda :evil_lol: ) Quote
Honey Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Nesuniaaa napisał(a):O kurde ale tam maluchów musi być! Wygląda jakby na dniach miała się już rozsypać! Ale będziecie mieć wesoło w domu z gromadką nakrapianych łobuzów:D Nesunia, ze wesolo bedzie ... w to nie watpie :evil_lol: Zwlaszcza, ze oprocz malych nakrapianych lobuzow, beda jaszcze duze nakrapiane (lobuzy...) :lol: Quote
Nesuniaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 To będzie podwójnie wesoło :evil_lol: To już powoli odliczanie dni:lol: ? Quote
jolka11 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='karolka'] FISICHELLA PRINCESSA Thi-Hi, 14 dni Po prostu miodzio.:loveu: Maluchy są prześliczne ,a ta mala zabójcza. A teraz male co nieco. Dzisiaj bylam u weta na szczepienie z psami. Po wymianie paru zdań ,zapytałam ,czy możliwe jest aby suczka ,która obcuje z inną sunia ,która za parę dni się rozsypie może mieć brak apetytu, usłyszałam odpowiedź -pytanie: co to znaczy ,że się rozsypie? :evil_lol: Quote
Honey Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Nesuniaaa napisał(a):To będzie podwójnie wesoło :evil_lol: To już powoli odliczanie dni:lol: ? Ano :evil_lol: A ja juz coraz bardziej nerwowa sie robie. Napewno zacznie rodzic w weekend i w nocy, wszystkie tak mi robia, zeby w razie czego byl wiekszy problem z weterynarzem ;) Oby tylko bez komplikacji sie obylo, to jej pierwsza ciaza, trudno wiec cokolwiek przewidziec. Jak jakas dobra dusza bedzie na wszelki wypadek trzymac kciuki, to napewno nie zaszkodzi :lol: Quote
jolka11 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Honey napisał(a): Jak jakas dobra dusza bedzie na wszelki wypadek trzymac kciuki, to napewno nie zaszkodzi :lol: Ja będę pierwszą osobą ,która kciuki trzyma :lol: Quote
Nesuniaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 No cóż moja suka się szczeniła jak ja prawo jazdy zdawałam :evil_lol: Można się domyślać wynik końcowy :evil_lol: Na szczeście egzaminator był wyrozumiały człowiek i nawet mnie kawałek podrzucił :evil_lol: Kciuki będziemy trzymać bardzo mocno:)! Quote
Honey Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 jolka11 napisał(a):Dzisiaj bylam u weta na szczepienie z psami. Po wymianie paru zdań ,zapytałam ,czy możliwe jest aby suczka ,która obcuje z inną sunia ,która za parę dni się rozsypie może mieć brak apetytu, usłyszałam odpowiedź -pytanie: co to znaczy ,że się rozsypie? :evil_lol: Jakis nie kumaty ten weterynarz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam suke, ktora bardzo chetnie "towarzyszy" ciezarowkom w ich ciazy. Raz traci raz zyskuje apetyt, po porodzie drugiej suki ma mleko i jest w stanie sforsowac niemal kazde zabezpieczenie, zeby dostac sie do szczeniat. Ma ogromny instynkt macierzynski. :) Quote
Honey Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 jolka11 napisał(a):Ja będę pierwszą osobą ,która kciuki trzyma :lol: Dzieki Jolka, ja tez trzymam za Was i wciaz mam nadzieje, ze bedziemy razem rodzic :evil_lol: Nesunia, dziekuje ! Quote
Honey Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Nesunia, Ty z Gdanska jestes, prawda ? Jak bede miala za wesolo :razz: to juz wiem do kogo o pomoc sie zwroce ! :lol: Quote
Nesuniaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Kciuki oczywiście będe trzymać za wszystkie psie mamusie:)! A my troche narozrabialiśmy, bo byliśmy na sterylke umówieni a tu się cieczka pojawiła:/ Teraz mamy w domu sajgon, ale jakoś przeżyjemy:) Quote
Nesuniaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 No pewnie, że z Gdańska:) Ja zawsze chętna do pomocy:D Quote
Recommended Posts