Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciekawe gdzie jest Marta i Karolcia .Ani widu ani słychu:cool3::cool3::cool3:.Moje maluszki mają otwarte oczęta i jesteśmy na etapie nauki chodzenia:loveu::loveu::loveu:.Mówię Wam słodziutkie...............

Posted

Wieczorkiem wkleję więcej foteczek.
Są naprawdę rozkoszne,kiwaczki takie jak kiedyś w samochodach się stawiało........wiecie o jakie chodzi???:loveu::loveu::loveu:
A jak czują się przyszłe mamuśki????My cały czas trzymamy kciuki.........i pazurki;););)

Posted

[quote name='Evita*']Wieczorkiem wkleję więcej foteczek.
Są naprawdę rozkoszne,kiwaczki takie jak kiedyś w samochodach się stawiało........wiecie o jakie chodzi???:loveu::loveu::loveu:
A jak czują się przyszłe mamuśki????My cały czas trzymamy kciuki.........i pazurki;););)

W takim razie czekam na ciag dalszy zdjec :razz:

A mojej ciezarowce zaczal sie brzuch ruszac, co wprawia ja raz w oslupienie ( i zamiera w dziwnej pozie z glupia mina ) a innym razem w zaniepokojenie ( i usiluje chyba od tego brzucha uciec ).
Co dostanie kuksanca od wewnatrz, podskakuje, czasem nawet pisnie i sprawdza co pod nia lezy. A tam nic nie ma... jedynie maluchy usiluja jej wyperswadowac lezenie na brzuchu :lol:

a "z profilu" wyglada tak :cool3:

Posted

Dawno mnie nie było i jakie zmiany, maluszki wam rosną, cudne, już nie kluseczki tylko małe championy. No i nowe brzuchacze nam przybyły, trzymam kciuki :multi:

A oto moje słoneczka w wieku 14 dni

DEMI z FUEGO i FISI w głębi

FELIPE MASSA Thi-Hi, 14 dni

FISICHELLA PRINCESSA Thi-Hi, 14 dni

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
O kurde ale tam maluchów musi być! Wygląda jakby na dniach miała się już rozsypać!
Ale będziecie mieć wesoło w domu z gromadką nakrapianych łobuzów:D

Nesunia, ze wesolo bedzie ... w to nie watpie :evil_lol:
Zwlaszcza, ze oprocz malych nakrapianych lobuzow, beda jaszcze duze nakrapiane (lobuzy...) :lol:

Posted

[quote name='karolka']

FISICHELLA PRINCESSA Thi-Hi, 14 dni

Po prostu miodzio.:loveu:
Maluchy są prześliczne ,a ta mala zabójcza.

A teraz male co nieco.
Dzisiaj bylam u weta na szczepienie z psami. Po wymianie paru zdań ,zapytałam ,czy możliwe jest aby suczka ,która obcuje z inną sunia ,która za parę dni się rozsypie może mieć brak apetytu, usłyszałam odpowiedź -pytanie: co to znaczy ,że się rozsypie? :evil_lol:

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
To będzie podwójnie wesoło :evil_lol: To już powoli odliczanie dni:lol: ?

Ano :evil_lol: A ja juz coraz bardziej nerwowa sie robie.
Napewno zacznie rodzic w weekend i w nocy, wszystkie tak mi robia, zeby w razie czego byl wiekszy problem z weterynarzem ;) Oby tylko bez komplikacji sie obylo, to jej pierwsza ciaza, trudno wiec cokolwiek przewidziec.
Jak jakas dobra dusza bedzie na wszelki wypadek trzymac kciuki, to napewno nie zaszkodzi :lol:

Posted

Honey napisał(a):

Jak jakas dobra dusza bedzie na wszelki wypadek trzymac kciuki, to napewno nie zaszkodzi :lol:

Ja będę pierwszą osobą ,która kciuki trzyma :lol:

Posted

No cóż moja suka się szczeniła jak ja prawo jazdy zdawałam :evil_lol: Można się domyślać wynik końcowy :evil_lol: Na szczeście egzaminator był wyrozumiały człowiek i nawet mnie kawałek podrzucił :evil_lol:

Kciuki będziemy trzymać bardzo mocno:)!

Posted

jolka11 napisał(a):
Dzisiaj bylam u weta na szczepienie z psami. Po wymianie paru zdań ,zapytałam ,czy możliwe jest aby suczka ,która obcuje z inną sunia ,która za parę dni się rozsypie może mieć brak apetytu, usłyszałam odpowiedź -pytanie: co to znaczy ,że się rozsypie? :evil_lol:

Jakis nie kumaty ten weterynarz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Mam suke, ktora bardzo chetnie "towarzyszy" ciezarowkom w ich ciazy. Raz traci raz zyskuje apetyt, po porodzie drugiej suki ma mleko i jest w stanie sforsowac niemal kazde zabezpieczenie, zeby dostac sie do szczeniat. Ma ogromny instynkt macierzynski. :)

Posted

jolka11 napisał(a):
Ja będę pierwszą osobą ,która kciuki trzyma :lol:

Dzieki Jolka, ja tez trzymam za Was i wciaz mam nadzieje, ze bedziemy razem rodzic :evil_lol:

Nesunia, dziekuje !

Posted

Kciuki oczywiście będe trzymać za wszystkie psie mamusie:)!
A my troche narozrabialiśmy, bo byliśmy na sterylke umówieni a tu się cieczka pojawiła:/ Teraz mamy w domu sajgon, ale jakoś przeżyjemy:)