Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam propozycje:diabloti: moze na dzien dzisiejszy zapomnimy o kulturze
ZGÓRY ZA WSZYSTKO PRZEPRASZAM
a oto riposta:
"czarnymi chaszczakami sa twoi starzy i cie chcieli spylic na allegro ale takiego skundlonrgo dziadostwa to na kotlety do hinskiego baru WA_ZUN niechca

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marnie marnie ... nadal nieudane próby, ale staraj sie ... :diabloti: (a z góry-osobno)
co do psów podałam Ci link tam jest wszystko martwię sie o psy więc Ci napiszę, bo skoro nie umiesz sie wypowiedziec (ani kulturalnie ani nawet bez tego) chociaz dobrze je wychowaj!
pamiętaj zacznij dokarmiać szczenięta i uważaj na teżyczkę (oraz patrz czy suka nie ma podwyższonej temparatury ani nietypowego wysięku parę stron dalej pełny opis) ... juz teraz szukaj domów, bo potem potencjali właściele ci sie wykruszą - gwarantuję ... to ze sa czarne moze byc wynikiem dokrycia jesli suak ci uciekła szczeniaki moga miec 2 ojców ...

Posted

to, ze pomagam nie zmienia faktu że nie cierpię bezmyślnych ludzmi, którzy najpierw dopuszczaja psa "dla zdrówka" (co kompletnie nie jest zgodne z prawdą), a potem sa ewidentnie nieprzygotowani do roli opiekuna ....
za wiel razy byłam świadkiem krzywdy psów, a banialuki typu wszystkie znajdą dobre domy :lol: ale ze złosci ... polecam zajrzyj do działu adpocje ...
Koleżanki to wspaniałe osoby tylko też dość maja głupoty ludziej przez, które cierpią psy ...

Posted

tomi-ex napisał(a):
diana 14latek

Diana nie ma 14 lat :roll:
Nie będę więcej komentować, bo żal mi nerwów;|.

Dziewczyny śliczne psiaki-i stafficzki i shar-peiki i sznaucery :)).
Marta,
ten Twój rudzielec, to mi się po nocach śni z zazdrości;):oops:

Posted

tomi-ex jesteś tak żalosny, ze szkoda się wypowiadać na twój temat. A te wiadomosci na gg to wiesz gdzie sobie mozesz wsadzić:cool3: Współczuje psom tak ograniczonego umysłowo właściciela:p Ah gratuluję pisowni. Może czas wrócić do szkoły jeśli wiesz co to jest.
Życzę szybkiego bana:diabloti:

Posted

Marta!

Śliczne te Twoje maluchy! Od razu przypomniało mi się tegoroczne lato, które obdarowało nas lisiątkami.
Wszystkie moje maluszki znalazły domki. Ostatnia sunia pojechała w sobotę. U nas jest tak pusto, smutno i w ogóle.

Honey!

Urocza ta Twoja sunia na tym zdjęciu, taka zatroskana. :)

Posted

nice_girl napisał(a):

Honey!

Urocza ta Twoja sunia na tym zdjęciu, taka zatroskana. :)

Martwi sie bidula, to wielka odpowiedzialnosc pierwszy polski miot na swiat wydac :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Martwi sie bidula, to wielka odpowiedzialnosc pierwszy polski miot na swiat wydac :evil_lol:

Pierwszy miot? O! To ja się też zatroskałam. :)
Zatem trzymam kciuki na liczny i dziewczęcy miot!

Posted

nice_girl napisał(a):
Pierwszy miot? O! To ja się też zatroskałam. :)
Zatem trzymam kciuki na liczny i dziewczęcy miot!

Nic nie mow, ja juz na wpol siwa z wrazenia i stresu jestem...

Posted

Honey napisał(a):

Bedziecie trzymac kciuki ?..

Jasne,że będziemy.Nie martw się, wszystko będzie ok.......jestem tego pewna.:lol::lol::lol:.Moje przeczucia się sprawdzają;);););)

Posted

Evita* napisał(a):
Jasne,że będziemy.Nie martw się, wszystko będzie ok.......jestem tego pewna.:lol::lol::lol:.Moje przeczucia się sprawdzają;);););)

To ja w takim razie trzymam Cie za slowo !!! :lol:
A kluska sliczna :loveu: , pisze o jednej, bo drugiej fotki nie widac...