Nesuniaaa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Dobra to teraz się przyznać kto dał koperte, że Ola się w końcu wygadała :evil_lol: ? A tak na serio to szkoda maluszków :-( I to jeszcze dwóch chłopców umrało:( Marcie i Pennulce gratuluje i życze cierpliwości do maluszków :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Dobra to teraz się przyznać kto dał koperte, że Ola się w końcu wygadała :evil_lol: ? A tak na serio to szkoda maluszków :-( I to jeszcze dwóch chłopców umrało:( Marcie i Pennulce gratuluje i życze cierpliwości do maluszków :evil_lol:Olcia dostała pozwoleństwo od Marty aby nas powiadomić .Dziękujemy Oluś .. Quote
Patka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 a ja miałam dziś sen ale myslałamże sie nie spełni :shake: tak mi przykro ... ale panny będą super kluchy piękne !!! :cool3: matus gratulacje!!! Quote
Olynda Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 bardzo prosze !!! :oops::lol::evil_lol: tak szkoda maluszków ale przeszłośc musimy zostawic z tyłu teraz najważniejszą są dziewczynki teraz kobiety rządzą w domu aż 5:evil_lol: Quote
Nesuniaaa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Kobiety zawsze górą:D! Niestety u mnie 4 cymbałów się urodziło:) Widać, że do suczek wiele im brakuje:D Quote
Olynda Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Nesuniaaa gratulki ale no co ty czego mi brakuje ??? :evil_lol::-o ja prawie niewidzie różnicy kobiety górą a tu żadnych :):) Quote
Patka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Olcu masz racje :cool3: czekamy zatem na foty pieknych panienek :) Quote
Nesuniaaa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Jakaś taka sierota z tego mojego psa:D Suczka była dużo sprytniejsza jak byla w jego wieku:) A on to takie nieporadne ciele:) Ale przy tym jest prześmieszny i przekochany:) Quote
Marta Chmielewska Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 No jestem, jestem. Było cieżko i długo. Mamy dwie sunie. W sumie było szczeniaczków 4, ale niestety dwaj chłopcy nie przeżyli porodu. Pierwszy i ostatni. :-( Wstawiam fotki naszych dziewczynek. *** Quote
Iwona Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Marta:-) gratuluję dziewczynek, jednocześnie tak mi przykro z powodu chłopczyków:-( - natura bywa brutalna. Życzę duuużo zdrówka Penny i córeczkom oraz Tobie wytrwałości i wiele radości z opieki nad maluszkami... Quote
Marta Chmielewska Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 A tak w ogóle dziękuję dziewczyny, jesteście kochane :loveu: Już pogodziliśmy się ze stratą, tak bywa w hodowli. Ważne, że jest sunia którą sobie wymarzyłam :loveu: Imges mi nie działa :angryy: Quote
Agama Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 MARTUS :lol: gratuluje i zdrowka zycze-baby super:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :lilangel: :lilangel: :lilangel: Quote
lothia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :lilangel: :lilangel: :lilangel: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: za maluchy i Pennulę , żeby zdrowe były,bo że piękne to nie trzeba :drink1: Quote
karolka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Jeszcze raz gratulacje, śliczne sunie, niech zdrowo rosną :multi: :multi: :multi: Quote
Marta Chmielewska Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Dziękuję jeszcze raz :loveu: Ale to jej należa się gratulacje, była bardzo dzielna. A tak wygląda mina mamuśki która chce mnie pogonić razem z paratem;) Quote
Marta Chmielewska Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 To na razie była jedna, ta troszkę mniejsza (350 gram) za to straszliwie żarłoczna i marudna :evil_lol: TO jest druga :-) Quote
Patka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 ależ piękna :loveu: bedzie mocno machoniowa cudowna ... wogole 2 są piękne Maruś trzyma sie cieplo :iloveyou: Gratulacje mamuśka :Rose: Quote
Agama Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 TA ruda wiewiorka chyba Martus u CIEBIE zostanie:multi: :loveu: Quote
Patka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ale maleńkie laleczki :loveu: normalnie napatrzec sie nie moge ....:cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Piękne (jak wszystkie kluski), normalnie kochać to mało :loveu: Ruda zostaje, jakże mogłaby nie zostać :loveu: Quote
acroba Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gratulacje Marta i mizianko dla Penny. :loveu: Duze dzieciaczki to i porod nie byl latwy. Najwazniejsze ze z Penny wszystko dobrz. Teraz duzo zdrowka i niech maluszki szybko rosna i rozrabiaja. :laola: Quote
Agama Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 WIEDZIALAM wiedzialam:laola: rudzielec jak ma na imie Quote
Marta Chmielewska Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Dziewczyny trzymam kciuki za wasze sunie, a ja oddaję się w ręce Morfeusza. Tylko co to za spanie, jak trzeba co 15 minut zaglądac do maluszków... Quote
Recommended Posts