Olynda Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 dziewczyny no nie moge napisac :evil_lol::lol: no jak by to bło żebym ja taką wiadomość ogłaszała poiwem tak - były drobne komplikacje ale teraz jest juz ok i są szczeniaczki a na foty to ja tez czekam z niecierpliwościa !!! :loveu::loveu::loveu: marta nie jest pewna czy poród sie już zakończył wiec moze jeszcze na USG poszła :) wszysko jest fajnie suczka jest zmęczona i jej pani też marte aż ścięgna nóg bolą od tego parcia :evil_lol::lol: Quote
Patka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 poiwem tak - były drobne komplikacje ale teraz jest juz ok i są szczeniaczki z deszczu pod rynne jeszcze bardziej sie martwie ... dziewczyny robimy składkę na kopertę dla Oli co by zdradziła tajemnice ;) suczka jest zmęczona i jej pani też bidulki :glaszcze: trzymajcie się :Rose: Quote
Evita* Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :-o:-o:-oU nas chyba coś się zaczyna dziać:-o:-o:-oSunia ziaje sapie i dyszy,dziś 63 dzień.Trzymajcie kciuki.:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Nesuniaaa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Evita trzymamy kciuki z całej siły:)! Ale przynajmiej Ty nam dawaj znać co się dzieje, bo Marta podtrzymuje chwile grozy:D 3majcie się babcie ciepło:) Co 5 min zaglądam na dgm czy już coś wiadomo:D Quote
Olynda Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Evita kochanie nie martw sie będzie OK trzymamy kciuki Patka wiesz co - całkiem niezły pomysł :evil_lol: ale...... szczerze jestem uparta więc raczej nic nie wyjdzie na jav Quote
Patka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 upartosc upartoscia a gruba koperta grubą koperta ;) Marta ja tu usycham ... no daj znać w końcu .... Quote
karolka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ":-o:-o:-oU nas chyba coś się zaczyna dziać:-o:-o:-oSunia ziaje sapie i dyszy,dziś 63 dzień.Trzymajcie kciuki.:crazyeye::crazyeye::crazyeye:" O nie, miałam być pierwasza a będe ostatnia :placz: :placz: :placz: Jak by się ktos interesowała to DEMI nadal śpi. Dziewczyny trzymam kciuki, a Marta powinna dostać karę za znęcanie sie nad współcierpiącymi :mad: Quote
Nesuniaaa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Zaraz mi rąk zabraknie! Prawa ręka ze Evite lewa za Karolke:) Za Marte już chyba nie trzeba, bo z tego co Ola mowi to wszystko ok:) Quote
karolka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Oj za DEMI możesz spokojnie puścić, jej się z rodzeniem nie spieszy :( Teraz trzymamy za EWITĘ, no i Martę aby nam maluszki pokazała wreszcie :mad: Quote
Nesuniaaa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Będe trzymała za DEMI też co by jej się rodzić zachciało:) Ale za to Wy jutro za mnie o 16 trzymajcie, bo bede się przed kierownicą pocić... Quote
Patka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ja juz trzymam ciezko sie jedną dłonia wali w klawisze :evil_lol: Quote
Nesuniaaa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 To może robimy zakłady ile dziewczynek ile chłopców u Marty:D Ja stawiam na 2 suczki i 3 psy:D Quote
agamich Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ...wchodzę w to...3 facecików i 1 babeczka... Quote
acroba Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Jezeli jest magiczna 7-ka to stawiam na 4 baby i 3 facecikow. :evil_lol: MARTA-ZLITUJ SIę !!! Quote
Evita* Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Chyba znowu zmyłka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Teraz się uspokoiła,ale trzymamy rękę na pulsie:cool3::cool3::cool3:.Myślę,że może się zacząć w każdej chwili.Dzięki za słowo otuchy:loveu::loveu::loveu: Quote
Agama Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 KAROLKA i EWITA:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cala swoja energie przekazuje WASZYM suniom i dziewczyny trzymajcie sie -musi byc dobrze Quote
Nesuniaaa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Trzeba jeszcze nagrode wymyślić dla tego kto zgadnie:D Quote
acroba Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ja mam nadzieje ze przed odbiorem miotu Marta sie odezwie...:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :crazyeye:jesu to Marty jeszce tu nie było .....:cool3: Dziewczyny wy nam chyba oszczędzicie takich emocji ....;) Quote
karolka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ja obstawiam 2 BABKI i 2 CHŁOPAKI :multi: :multi: :multi: :multi: czyli magiczna czwórka pięknych niumelków głodomorków :drinka: :drinka: a kwiatuszki dla PENULKI:Rose: :Rose: :Rose: Quote
Recommended Posts