Marta Chmielewska Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 No jasne, zaraz mi tu zaczniesz panikować to mi się udzieli. Wet z pewnością się ucieszy, że budzę go w środku nocy. Poczekam jeszcze z pół godziny i dzwonię. Sunia wygląda dobrze, nie ma gorączki, to pierwszy miot i pierwsze szczenię więc rodzi się najdłużej. Dam jej jeszcze trochę czasu a potem dzwonię i interweniujemy. :-) Quote
acroba Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 No co :roll::evil_lol: .....moj wet zawsze sie cieszy jak do niego dzwonie. Bo to albo srodek nocy,albo Wigilia,Wielkanoc ,1-3 maja i wszystkie inne mozliwe kombinacje dni wolnych od pracy . Myslalam ze pierwszego urodze razem z Toba..buuu .A tu trzeba by sie na chwile spac polozyc. :-( Moze to i lepiej bo przynajmniej nie bede Ci wiecej straszyc.... Powodzenia. !!! Quote
Olynda Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 i co martusiu i co ??!! :-o:evil_lol: jak tam czy musiałas jechac do weta ???!!! niepisałąs żadnych sms-ów Quote
agamich Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 No to ładnie....dziś chyba przybędzie duzo maluszków....a ja dowiem się wszystkiemgo dopiero po powrocie z pracy. Przecież nie wytrzymam.Pozdrawiam wszystkie babcie, mamusie i maluszki, które przychodzą /przyszły właśnie na świat. Quote
Patka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Marta i co i co?? ja tu paznokcie zjem z niecierpliwosci :evil_lol: agamich u was też już nadeszła godzina zwro?? Quote
Alicja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :razz:Marta ....no i CO?????????????????????????????? Quote
strumyk Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ja naprawde rozumiem, ze to meczace rodzic i wtedy sie nie mysli o forum,a le zlituj sie kobieto !:modla::modla::modla: Quote
karolka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 O kurcze Martusia, zaczełam się martwić o was, daj choć znak, mam nadzieję że z nadmiaru emocji tylko komp za strajkował. W takich momętach żałuje że nie mamy swoich nr. komórek. U nas cisza :( DEMI się rozmyśliła i rodzic nie ma zamiaru, jeżeli stan się utrzyma do czwatku, to o godz. 14 robimy cesarkę. Dziś jakę na kontrolne USG, czy wszystko ok. No jestem załamana , znowu pewnie same chłopaki, im się nigdy nie spieszy :( Quote
acroba Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 A ja myslalam ze foty zastane a tu nic...:roll: Mam nadzieje ze wszystko dobrze. Musze wyjsc i mnie chyba zezre ciekawosc przez ten czas... Quote
karolka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Jak nas wszystkie :evil_lol: Ale musimy się trzymać dzielnie i czekać, trzymam kciuki by wszystko było ok. :loveu: Quote
Diana14 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 karolka napisał(a):O kurcze Martusia, zaczełam się martwić o was, daj choć znak, mam nadzieję że z nadmiaru emocji tylko komp za strajkował. W takich momętach żałuje że nie mamy swoich nr. komórek. U nas cisza :( DEMI się rozmyśliła i rodzic nie ma zamiaru, jeżeli stan się utrzyma do czwatku, to o godz. 14 robimy cesarkę. Dziś jakę na kontrolne USG, czy wszystko ok. No jestem załamana , znowu pewnie same chłopaki, im się nigdy nie spieszy :( No ja jednak mam nadzieję, ze cesarka nie będzie konieczna i urodzą Ci się także jakies dziewczynki;) Quote
karolka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Dzięki DIANKA za ciepłe słowo, i obyś miała rację :) Quote
Olynda Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 marta zamorduje cie !!! :evil_lol::-o:razz: nieodbierasz telefonu nieodpiszujesz na sms-y na gg wiadomości masz juz ode mnie chyba ze 100 - wiem zapewne jestes zajęta ale ja juz nie moge... :mad::cool3: zadługo mnie trzymasz w niepewności !!! wpadłąbym do ciebie !!! ale niechce cie obudzić jeżeli odpoczywasz i jesteś zmęczona !!! poczkeam ............ Quote
cuciola Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 czytam tu i czytam i nikt nic nie pisze! Marta pisz! Quote
Olynda Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ja juz wszystko wiem wszystko wiem !!!a ja odwiedziłam państwa chmielewskich i nowych członków rodziny !!! :loveu::loveu::loveu: piękne to słowo o małym stopniu wyrażenia tego co czuje !!!!! ale niezdradze ile ich jest ani jakiej płci marta niedługo sama wam wszystko opowie narazie musi dzielnie ich pilnować sa bardzo ruchliwe i ciagle płaczą te jej dzieci :evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Olcia&Tasha napisał(a):ja juz wszystko wiem wszystko wiem !!!a ja odwiedziłam państwa chmielewskich i nowych członków rodziny !!! :loveu::loveu::loveu: piękne to słowo o małym stopniu wyrażenia tego co czuje !!!!! ale niezdradze ile ich jest ani jakiej płci marta niedługo sama wam wszystko opowie narazie musi dzielnie ich pilnować sa bardzo ruchliwe i ciagle płaczą te jej dzieci :evil_lol::loveu::pOlcia napisz .....bo mi pryszcz od czekania na języku wyrosnie.... Quote
Patka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 OLA paskudo gadaj no zaraz :evil_lol: ;) a foty?? matko nie wytrzymam!!!!! Quote
Alicja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :mad:jesu ....Marta pisz , bo ci miotłe podprowadze Quote
acroba Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 No nie....:mad: To ja tu wpadam z nadzieja ze foty druzyny piłkarskiej wstawione a tu nic....:evil_lol: Mam nadzieje ze wieczorkiem juz cos bedzie. Marta-Ty budujesz napiecie jak w niezłym filmie sensacyjnym:cool3: Quote
Patka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Marta-Ty budujesz napiecie jak w niezłym filmie sensacyjnym:cool3: to jej trzeba przyznac fakt!!! Quote
cuciola Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ojejku czyli wszystko dobrze poszlo! bardzo sie ciesze i gratuluje! a Marta pewnie nie chce zeby ani jedna sekunda z zycia malenstw jej umknela wiec pieknie czuwa i opiekuje sie maluszkami. Quote
karolka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Jak ja tobie Martuś zazdroszczę, a moja niunia nadal ma poród w duszy :mad: Pokarz nam fotki swoich cudeniek :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze raz gratulacje :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts