Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Co by wam sie za dobrze wekend nie spedzało, powiem wam, że chyba się zaczęło. :eek2:
Będę zaglądać jak coś się wykluje, ale parę godzin przed nami ;)
Miłego weekendu :evil_lol::cool3:o rany Marta .......trzymam kciukasy co byś nie zemdlała;)

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']:lol::lol::lol:
Pewnie w nocy zacznie rodzić, albo późnym wieczorem. Nie ma mnie kto reanimować :placz: ani pocieszać, ani głaskać po główce... :placz: TZ mnie porzucił, córa porzuciła, buuu...
Martuś telepatycznie bedziemy cię wspierać ....Ozzulec bedzie reanimował liżąc
:glaszcze: teraz cie pogłaszcze:calus: i przytulę

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Och dziękuję kochana :-) idę poleżeć z sukiem na posłaniu, będę ją wspierać, ale wrócę... ;);)tylko pamiętaj ...kto ma rodzić :evil_lol:

Posted

Marta -trzymam kciuki za Penny i faffiorki. Oby wszystko gladko poszlo i cala 7-ka przyszla łatwo i szybko na świat :evil_lol::loveu:.

Pociesze Cie ze moja Ambra przy pierwszych szczeniaczkach zaczela zipac i skrobac o 1 w nocy a wody odeszly jej o 19 wieczorem :roll: .

Powodzenia i z niecierpliwoscia oczekuje rozwoju wydarzeń :lol:

Posted

No to mnie pocieszyłaś Acroba :mad: Jaka 7-emka! :smhair2: U nas mija właśnie 10 godzina 1 fazy porodu, jestem już tak zmęczona, że padam na ryj, nie mam już siły zipać i dotleniać maleństwa :evil_lol::placz: ;)
Sucz odmawia jedzenia, całkowicie, nie skusiła się nawet na czyste mięsko. Na dwór muszę ją wyciągać siłą. Stęka i kwęka.
Pewnie myśli to samo co jej pańcia kilka lat temu: porzucę brzuch i ucieknę stąd jak najdalej :evil_lol: Miałam być ostatnia z tej trójki a nie pierwsza :placz::placz:

Posted

Martus:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kibicujemy WAM wytrwale ,trzymajcie sie i bez nerwow-skoro ja przezylam porod agresywnej ,gryzacej ,nie dojacej sobie pomoc szarpejki to tez dacie rade

Posted

No super, ale masz fajnie, tylko pamiętaj że róznie to bywa, DEMI już 2 razy zrobiła numer pod tytułem "rodzę" :mad:

Teraz wszystkie objawy minęły, nawet temp. wróciła do 38,1.

Byliśmy wczoraj kontrolnie na USG, maluszki mają się dobrze, kręcą się i wiercą, chyba mamy 3 maluszki.

Trzymam kciuki za was :multi: :multi: :multi:
Będzie dobrze :)

Mam już kompa spowrotem, więc gg mam uruchomione, jak coś się wykluje to pisz kobieto, bo nas cielkawośc zżera :)

Buziaczki dla PENUSI od DENARKA i ciotki Karoliny ;)

Posted

acroba Ty jej nie strasz bo padnie i kto Penny pomoze i foty na forum wklei ;) :evil_lol: Oj Matra cały dzień mnbie nie było a tu nic ;) trzymam zatem kciuki za 7 ;)

Posted

ja przez ostatnie 2 godzinki siedziałam u Marty w domu i jej marudziłam :evil_lol::lol: Penulka nawet dobrze to wszystko znosi ;):razz: no widzie martusiu że noc z głowy :crazyeye::evil_lol: - może wpadne jutro przed szkołą żeby zobaczyć jak sie czujecie :diabloti:;) no dobra ja stawiam na szczęśliwą 9 :diabloti::eviltong:

pzdr... zdjęcia super