Marta Chmielewska Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 U nas 25 dzień, apetyt umiarkowany, znacznie osłabł ale nie zniknął ;) Za to marudna jest na potęgę...:mad: Chodzi po mieszkaniu i robi minę męczennicy :evil_lol: Quote
karolka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 To trzeci miot DEMISI i ostatni, dotychczas urodziła pięciu chłopców, mam nadzieję że tym razem będzie jakaś babeczka, o ile wogóle coś bedzie :roll: Quote
Agama Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 MARTA:lol: mysle ,ze maluchy w drodze:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale fajnie:multi: Quote
Marta Chmielewska Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Też tak myślę, tylko do razu uprzedzam, tym razem nie łysole, a fafiki :loveu::loveu::loveu: :multi: Quote
Agama Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 doskonale wiem ,ze beda MALE PENULKI:multi: :multi: :multi: czytam, czytam choc nie zawsze sie ujawniam:eviltong: :lol: Quote
Nesuniaaa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Moja suczka przez całą ciąże normalnie jadła. Czasami odmawiała zupełnie jedzenia, ale u niej to się nawet poza ciążą zdarza. Gdyby nie rosnący brzuch to bym w ogole nie powiedziała że jest szczenna:) Quote
Agama Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 KAROLKA:lol: trzymam kciuki ,mysle ze w koncu doczekasz sie sunieczki:lol: :lol: :lol: Quote
karolka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Zobaczymy, chyba skuszę sie na USG, powiedz Agamo, w jakim dniu robisz USG swoim Shar Peiką, DEMI ma 31 dzień i chyba można juz pojechać, zawsze czekałam do 5 tyg. Quote
Agama Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 ja grzecznie czekam i nie robie -ponadto mialam tylko2 mioty szarpkow ,grzywaczykowych wiecej:lol: robilam na prosbe mojego weta ,kiedy studentom chcial pokazac material z prawidlowo przebiegajacej ciazy ,wtedy na pamiatke dostawalam wydruk-zapraszal mnie miedzy 4 a 5 tygodniem raz 2 tygodnie przed porodem Quote
Evita* Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Nie wytrzymałam i dziś wybieram się z moją dziewczynką na USG:razz:.Wieczorkim zdam relację,trzymajcie kciuki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:..................... Quote
Evita* Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Jest ciąża....................moje przypuszczenia się sprawdziły.Z niecierpliwością czekamy na małe sznaucerki;).Wet,który robił USG widział 2 szczeniaczki,ale to tylko w jednym rogu macicy,więc nie wiadomo ile sztukow;):multi::multi::multi::multi::multi: Skubana dalej nie chce jeść:(:(.Moja córka lata po całym domu z serkim danio i może coś tam liznie...........ech............Mam nadzieję,że apetycik szybko wróci i znowu zacznie sie dogadzanie.Będę Was informować jak sie sprawy toczą:):):):) Quote
Nesuniaaa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 To będą małe sztucerki:)! Gratuluje i trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze:)! Quote
Mek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Evita* napisał(a):Jest ciąża....................moje przypuszczenia się sprawdziły.Z niecierpliwością czekamy na małe sznaucerki;).Wet,który robił USG widział 2 szczeniaczki,ale to tylko w jednym rogu macicy,więc nie wiadomo ile sztukow;):multi::multi::multi::multi::multi: Skubana dalej nie chce jeść:(:(.Moja córka lata po całym domu z serkim danio i może coś tam liznie...........ech............Mam nadzieję,że apetycik szybko wróci i znowu zacznie sie dogadzanie.Będę Was informować jak sie sprawy toczą:):):):) Hehe no to gratulacje :multi: . U nas z jedzeniem było tak samo :evil_lol: ale w koncu sie jakos przemogła i je, że hej Quote
karolka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Evita* GRATULACJE :multi: :multi: :multi: Ja tez pojechałam dziś i ................ będą małe Shar Peiki, huraa, co najmniej 4 maluszki, jestem w szoku, mam piękne fotki z USG :) Oby były tak piękne jak ostatnio :) Quote
bajadera Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 No to gratulacje ! Zaczną jeść te suki w końcu. Znam to i przeszłam. Człowieka szlag trafia ! Quote
Marta Chmielewska Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Chyba nie wytrzymam do piątku i jutro polece na to USG w końcu. Może się wet lepiej doliczy ile maluszków, póki są takie fasolkowate ;-) U nas na bank jest ciąża, najgorsze, że nie wiem ile maluszków. Najbardziej obawiam się dużego miotu... Nie chciałabym żeby było aż 7 czy 8 jak już bywało u znajomych:roll: Apetyt wrócił do normy. Jemy tyle co zwykle. :p Quote
Marta Chmielewska Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Gdzie te zdjęcia z usg, dawajcie :loveu: Quote
Evita* Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 karolka napisał(a):Mam fotki ale na papierku :roll: Karolka wrzuć je do kompa.............plissssssssss.Gratki.......razem czekamy na maluszki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Marta Chmielewska Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Skan albo zdjęcie :cool3::loveu: Quote
karolka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Ale ja nie mam skanera, a to fotki z USG, wydruk z maszyny, postaram się je jakoś zeskanować, może na piątek. Albo spróbuję je jutro sfotografować i zgrać do kompa. A wasz wet nie robi takich fotek podczas USG ? Quote
Marta Chmielewska Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Pewnie i robi tylko ja jeszcze nie mam, dopiero jutro :evil_lol: A jak nie robi to mi namaluje bo go będę molestowała :diabloti: Quote
Evita* Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 karolka napisał(a): . A wasz wet nie robi takich fotek podczas USG ? Mój nie ma drukarki:shake::shake::shake::shake:Szkoda byłaby fajna pamiątka;) Quote
Marta Chmielewska Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 USG za nami :p Są szczeniaczki :multi::multi::multi: Widziałam jak się wiercą :-o ale nie powiem ile bo badaliśmy tylko jeden bok brzuszka i dałam suni spokój, denerwowała się. Minimum trzy na bank :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts