Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja suczka przez całą ciąże normalnie jadła. Czasami odmawiała zupełnie jedzenia, ale u niej to się nawet poza ciążą zdarza. Gdyby nie rosnący brzuch to bym w ogole nie powiedziała że jest szczenna:)

Posted

ja grzecznie czekam i nie robie -ponadto mialam tylko2 mioty szarpkow ,grzywaczykowych wiecej:lol:
robilam na prosbe mojego weta ,kiedy studentom chcial pokazac material z prawidlowo przebiegajacej ciazy ,wtedy na pamiatke dostawalam wydruk-zapraszal mnie miedzy 4 a 5 tygodniem raz 2 tygodnie przed porodem

Posted

Nie wytrzymałam i dziś wybieram się z moją dziewczynką na USG:razz:.Wieczorkim zdam relację,trzymajcie kciuki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....................

Posted

Jest ciąża....................moje przypuszczenia się sprawdziły.Z niecierpliwością czekamy na małe sznaucerki;).Wet,który robił USG widział 2 szczeniaczki,ale to tylko w jednym rogu macicy,więc nie wiadomo ile sztukow;):multi::multi::multi::multi::multi:
Skubana dalej nie chce jeść:(:(.Moja córka lata po całym domu z serkim danio i może coś tam liznie...........ech............Mam nadzieję,że apetycik szybko wróci i znowu zacznie sie dogadzanie.Będę Was informować jak sie sprawy toczą:):):):)

Posted

Evita* napisał(a):
Jest ciąża....................moje przypuszczenia się sprawdziły.Z niecierpliwością czekamy na małe sznaucerki;).Wet,który robił USG widział 2 szczeniaczki,ale to tylko w jednym rogu macicy,więc nie wiadomo ile sztukow;):multi::multi::multi::multi::multi:
Skubana dalej nie chce jeść:(:(.Moja córka lata po całym domu z serkim danio i może coś tam liznie...........ech............Mam nadzieję,że apetycik szybko wróci i znowu zacznie sie dogadzanie.Będę Was informować jak sie sprawy toczą:):):):)

Hehe no to gratulacje :multi: . U nas z jedzeniem było tak samo :evil_lol: ale w koncu sie jakos przemogła i je, że hej

Posted

Evita* GRATULACJE :multi: :multi: :multi:

Ja tez pojechałam dziś i ................
będą małe Shar Peiki, huraa, co najmniej 4 maluszki, jestem w szoku, mam piękne fotki z USG :)

Oby były tak piękne jak ostatnio :)

Posted

Chyba nie wytrzymam do piątku i jutro polece na to USG w końcu. Może się wet lepiej doliczy ile maluszków, póki są takie fasolkowate ;-) U nas na bank jest ciąża, najgorsze, że nie wiem ile maluszków. Najbardziej obawiam się dużego miotu... Nie chciałabym żeby było aż 7 czy 8 jak już bywało u znajomych:roll:
Apetyt wrócił do normy. Jemy tyle co zwykle. :p

Posted

karolka napisał(a):
Mam fotki ale na papierku :roll:

Karolka wrzuć je do kompa.............plissssssssss.Gratki.......razem czekamy na maluszki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ale ja nie mam skanera, a to fotki z USG, wydruk z maszyny, postaram się je jakoś zeskanować, może na piątek. Albo spróbuję je jutro sfotografować i zgrać do kompa. A wasz wet nie robi takich fotek podczas USG ?