giselle4 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Daniela trafiła do schroniska z interwencji.Nie wiemy czy była przeszkodą w wyjezdzie na wakacje czy tylko juz sie znudzila i została wymieniona na inny model.:mad:Suczka ma około 1-2 lata,jest odrobaczona i zaszczepiona przebywa na ogłonym boksie.Nie wszczyna awantur ,jest bardzo grzeczna i posłuszna,slicznie umaszczona.Daniela pozuje do fotek jak rasowa modelka a minki takie robi ze raz jest aniolkiem a innym razem zalotnicą uwodząca kawalera.nie rozumiem jak takie cudo zostało bezdomniaczkiem? Widac ze byla zadbana i nauczona dobrych manier-nie warczy i nie ujada na widok obcych.Ona stoi przy kracie zdziwiona zachowaniem innych psiakow,nie potrafi siebie,, sprzedac,, jak inne które ,szczekaniem czy popiskiwaniem chca zwrocić na siebie uwage:eviltong: Daniela stoi i patrzy,robi minki i pozwala sie dotykac,glaskac i słodko do siebie przemawiac. Czy takie cudo nie zasługuje na lepsze jutro?na dobrych ludzi i milosc juz do konca jej dni? Na ogólnym przepadnie w tłumie psiaków,z czasem jej blask zniknie i maniery gdzies sie zapodzieja,zacznie gasnąc jak wiele w podobnej sytuacji.stres i nostalgia zrobia swoje......nie pozwólmy jej czekac i nie zapomnijmy o niej...bo juz jest zapomniana:-( i opuszczona przez czlowieka któremu zaufała. Daniela czeka ze ten ktorego pokochała wróci i ja zabierze. Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 640x726, rozmiar 99KB. Patrzy smiało w oczy Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 550x680, rozmiar 77KB. Oczy ma piekne i wielkie...ale smutne Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 640x656, rozmiar 87KB. Daniela wierzy w odmiane losu....my tez Daniela, jej łagodnosc oraz ufnosc...rozbraja czlowieka Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 640x823, rozmiar 114KB. i jej uleglosc.... Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 640x846, rozmiar 114KB. Quote
fiorsteinbock Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Danielka :loveu: Grzeczna, kochaniutka i potulna Danielka! Trzymam kciuki za Nia :) Quote
Zofija Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Cudna! Bardzo podobna do mojej Sambki, jak ją wziełam ze schronu to też miała maniery damy. Bardzo dobrze wychowana, ten sam wzrok. Bardzo delikatna, wrazliwa, subtelna nieagresywna. Schronisko bardzo na nia źle wpłyneło- przez pół roku dochodziła do siebie. Do dzisiaj ma różne schizy. :shake: Ale ma domek i jest najcudowniejszym piesem na świecie:loveu: Dla Danielli też taki domeczek raz dwa! Quote
giselle4 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 ..Ona mało wychodzi na wybieg:placz: boje sie ze za pare dni bedziemy bic na alarm ze nie jest dobrze......:shake: Quote
kamilawa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Cholerka :placz: Czyli pilnie DT...? Tutaj pewnie każdy zapsiony... Quote
giselle4 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 kamilawa napisał(a):Cholerka :placz: Czyli pilnie DT...? Tutaj pewnie każdy zapsiony... ....raczej Dt....to sztuka znalezc.... wiesz,najgorzej z takim delikatnym pieskiem on teskni ,nie je i codziennie jest tylko gorzej:crazyeye: Quote
kamilawa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 :-( Biedulka... Eh, ja nawet na dt nie mogę wziąć mimo, że mam duży dom z wielkim ogrodem. Uroki mieszkania z dziadkami... Quote
giselle4 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 ...Daniela na pierwsza....do ludzi:loveu: Quote
kamilawa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):Danielko :loveu: hopaj po domek! na samą górę! Quote
Zofija Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ojej serce mi pęka, a w jakim schronisku jest Daniela? Jak ona taka delikatna to będzie ciężko, moja Samba też jest taka i schronisko na nią strasznie podziałało. Najgorsze jest jednak to, ze Samnba nie wpusci żadnego psa do donu, jest łagodna dobrze wychowana, byleby żaden pies nie wchodził na jej terytorium. Wziełam psa ze schroniska na tymczas i wylądował u mojej przyjaciółki z tego własnie powodu. Trzeba jej szybko domek znaleźć!!!!!!!!! Quote
fiorsteinbock Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Zofija napisał(a):Ojej serce mi pęka, a w jakim schronisku jest Daniela? Jak ona taka delikatna to będzie ciężko, moja Samba też jest taka i schronisko na nią strasznie podziałało. Najgorsze jest jednak to, ze Samnba nie wpusci żadnego psa do donu, jest łagodna dobrze wychowana, byleby żaden pies nie wchodził na jej terytorium. Wziełam psa ze schroniska na tymczas i wylądował u mojej przyjaciółki z tego własnie powodu. Trzeba jej szybko domek znaleźć!!!!!!!!! Daniela jest w Dzierzoniowie, woj, dolnoslaskie. Schroniskowe pieski sa najwdzieczniejszymi stworzeniami, ale tez uzurpują sobie prawa do wlasciciela - to zrozumiale, zazdrosniki Kochane! Nie toleruja w ich odczuciu konkurencji ;) Quote
giselle4 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 ...Daniela dzisiaj w Wyborczej i czekamy na telefony:loveu: Quote
kamilawa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 giselle4 napisał(a):...Daniela dzisiaj w Wyborczej i czekamy na telefony:loveu: kciuki zaciśnięte! Quote
giselle4 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 ..Dziosiaj pierwszy telefon i PANI MA PRZEKOJNAC MĘZA I ...PRZYJECHAC PO SLICZNOTKE oby tak się stało:loveu: Quote
Kamila_ Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 giselle4 napisał(a):..Dziosiaj pierwszy telefon i PANI MA PRZEKOJNAC MĘZA I ...PRZYJECHAC PO SLICZNOTKE oby tak się stało:loveu: :crazyeye::multi::multi::multi::multi: będziemy trzymać kciuki! Quote
kamilawa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 :-o najmocniej, z całej siły kciuki trzymam! :bigok: Oby się udało, oby się udało, oby się udało! Quote
fiorsteinbock Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Damo, jestes taka piekna, delikatna i skazana na schron?? Nie wierzę! Uda sie :loveu: Quote
giselle4 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 ...w niedziele trzymac mi kciuki Pani przyjedzie zobaczyc DANIELE.....i moze zostanie wroclawianką?;) Quote
Nadziejka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Od kilku dni juz trzymam:thumbs:Danielko :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts