kasiain Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Dingo to może w drugą stronę by się zacząć zastanawiać nie nad CC czy dogiem argentyńskim ale myślę że można podrzucić temat np. pekińczyka :lol: Koło mnie mieszka właśnie taka bestia i jest wyjątkowo zjadliwa, że ja nie wiem czy dałabym sobie z nią radę :wink: :D Quote
Alicja Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 A mnie to tak dziwnie brzmi ,,miałam asta a nie wie czy jestem ......itd,, no to albo dawałam sobie rade z pierwszym i biorę drugiego , albo jak mi sie nie uda z psem to powiem ...wy mnie nomówiliście To tak trochę jak dziewczę przed pierwszym razem: i chciałabym i boję się . Nie wiem moze zle to czuję ale takie mam dziwne baczenie na tą sprawę. Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam, ale ja już tak mam że nie owijam w bawełnę Quote
Amstaff_&_Ja Posted April 13, 2005 Author Posted April 13, 2005 Hmm... dużo dyskusji na ten temat Dałam sobie radę z poprzednim Astem ,ale miałam go tylko 3 lata, i nie wiem czy dam rade na dłużej , dlatego spytałam 8) A o APBT też myślałm, nasz znajomy ma pitka i jest świetny, więc pomyślałam " albo AST albo APBT " Słyszałam równiez ,że niektóre Amstaffy sa trudniejsze niz Pitki, więc . . . Nie każdy pitek jest "większym kalibrem " :) Tylko miedzy tymi dwoma rasami sie wacham. Quote
draka Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 niektore amstaffy sa trudniejsze iz pity, niz niektore pudle jamniki boxery rotki owczarki itd... jesli chce sie miec psa danej rasy(chce powaznie a nie chce bo tak-bo ladny czy modny :wink: ) to sie go sobie po prostu sprawia-nie slyszalam nigdy o tym zeby sie do tego specjalnie przygotowywac np kupowaniem najpierw psa troche latwiejszego :evil_lol: zawsze jest ten pierwszy raz-zanim czlowiek staje sie doswiadczony najpierw jest poczatkujacy-zycie.. tak w ogole to 3 lata z astem to wcale nie malo-i jesli mialas juz psa tej rasy nie rozumiem twojego wahania :o no i jako osoba ktora juz psa posiadala wiesz na pewno ze wybierajac szczeniaka z miotu mozesz mniej wiecej przewidzec co z niego wyrosnie-czy energiczny rozrabiaka czy raczej spokojna przytulanka-albo przynajmniej zobaczyc jak te cechy sa wsrod szczeniat rozlozone i natezone-ja sobie wybralam astke przytulke i tak jest do tej pory swini nie wybieralam niestety osobiscie ale tez jest przyjazna i wesolutka-chociaz bardziej zadziorna niz astka-ale z tym poki co daje sobie rade z mloda sie nie cackajac..i wcale nie jestem silnym doroslym dominujacym facetem :wink: aha.sprawa red nosa-z rodowodem (fci) nigdzie nie kupisz.... Quote
Amstaff_&_Ja Posted April 14, 2005 Author Posted April 14, 2005 Decyzje już podjeliśmy- kupujemy ASTa , w najbliższy weekend będę miała Ascika :wink: Quote
tufi Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Amstaff_&_Ja napisał(a):Decyzje już podjeliśmy- kupujemy ASTa , w najbliższy weekend będę miała Ascika :wink: A gdzie go kupujecie? Quote
Recommended Posts