Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyna,imię wymyśliliśmy sami tak bedzie miała wpisane w rodowód,BOOGI Bella Rosa ;) dwa inne też wymyśliliśmy dla tej Pani- Bajka i Brash :oops::p,wogóle miot liczny bo podobnie jak u Nesjanki 7 szczeniąt w miocie :-o

Posted

Kincia napisał(a):
Oo 7 :-o
Tam skad ja biore Luckiego (Dragona Night Prince) urodzilo sie 5
maluchów :D

Ja to bym chciała mieć te wszystkie 5!!!:loveu::loveu: Jeszcze tylko 10 dni i maluch w domu!!!! Masz już całą wyprawkę??

Posted

plisss wchodzdzcie:lol: na naszą galeriehttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92771&page=4
ale niestety zdjątka będą jutro albo po jutrze:roll:

Posted

Jofka napisał(a):
Ja to bym chciała mieć te wszystkie 5!!!:loveu::loveu: Jeszcze tylko 10 dni i maluch w domu!!!! Masz już całą wyprawkę??

No :D:D
Nie:shake: xD

Posted

Ja pamiętam jak się napaliłam i kupiłam i posłanko i kocyk,a teraz co spi ze mną i nic go z łóżka nie ruszy, a posłanko stoi. Może spał w nim z razy no i w czasie dnia jak był tyci tyci,bo sam nie potrafił wskoczyć na łóżko, faajnie wtedy było,bo teraz nic na łóżku zostawić nie mogę,bo wsiąka!!!:mad::angryy:...Wczoraj pogryzł mój ostatni ołówek!!!!:angryy:

Posted

Jofka napisał(a):
Ja pamiętam jak się napaliłam i kupiłam i posłanko i kocyk,a teraz co spi ze mną i nic go z łóżka nie ruszy, a posłanko stoi. Może spał w nim z razy no i w czasie dnia jak był tyci tyci,bo sam nie potrafił wskoczyć na łóżko, faajnie wtedy było,bo teraz nic na łóżku zostawić nie mogę,bo wsiąka!!!:mad::angryy:...Wczoraj pogryzł mój ostatni ołówek!!!!:angryy:

Hihi :evil_lol::evil_lol:
A moj Lucky u hodowcow spi w łozku :mad:
A ja chciałam zeby spał w posłanku którego jeszcze nie ma xD
No dobra z wyprawki mam tylko kocyk xD

Posted

Ja wszystko uzbierałam dzień wcześniej:cool3:
Wiesz zapomniałam Ci się Kincia pochawlić!!!!!!! Tolek nauczył się dawać łąpkę!!!!!!:loveu::loveu::loveu::razz::razz: Dzięki Twoim radom!!!...teraz jest fuul service...łapka,siad, daj głos hihi

Posted

pysiulka86 twoja Kika jest śliczna:loveu: ładnie wyrosła.

Kincia czyż by piesek był już u ciebie?? maluszek jest słodziutki:loveu:

Posted

Dziewczyny ale macie śliczne cudenka :loveu::loveu::loveu:

Kinus czyzby maluszek juz był w domciu?Uroczy maluszek.

Pysiulko ale twoja Kika śliczna a jak jej slicznie w tym sweterku.

Jofeczko ale fajniutki a z ta łapeczka super wyszedł.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...