Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tigrunia napisał(a):
Uszko już ślicznie stoi :multi::multi::multi::multi::multi:
Dziękujemy bardzo .. Jessi nawet teraz śpi w pościeli.. to jej ulubione miejsce. Postaram się dziś zrobić jakieś zdjęcia ze stojącym uszkiem :lol:

Ufff to fajnie,ze uszko juz stoi!!! Czekam na zdjecia ze stojacym uszkiem!!!!!!!....w ogole czekam na zdjecia Jessi!!!!!!!!!!!!!!! Tolek tez tylko spi w lozeczku..tylko w nocy go klade do jego lozka,ale usypiam go w jego poslaniu!!! Boje sie,ze go zgniote w nocy...;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale piękna dama z niej :loveu:
Ps. Z jakiej ona jest hodowli? :p

Posted

[quote name='tigrunia']No i proszę bardzo.. Uszko stoi :loveu:
http://images13.fotosik.pl/95/4a9b60aff0e3c240.jpg
http://images23.fotosik.pl/83/48b1b732f2ba30d7.jpg

[quote name='tigrunia']Bardzo proszę oto Jessi :
Tu jeszcze z oklapniętym uszkiem :
http://images13.fotosik.pl/95/37acd0890a4e6c76.jpg
Z ulubiona zabawką :
http://images12.fotosik.pl/100/12b5fe3577ca09b0.jpg
http://images12.fotosik.pl/100/2070c035d6a92bfd.jpg
http://images12.fotosik.pl/100/9847d8a2d2544e56.jpg
Brak mi slow!!!!! Ona jest przepiekna!!!!! Piekne ma wloski,takie urocze minki ma na zdjeciach!!! Slicznotka jakich malo!!!! Gratulacje dla poslusznego uszka;)!!! Zauroczylam sie tym yoreczkiem!!!
Ja jutro moze zamieszcze jakies zdjecia Tolinka,bo dzisiaj byl smutny i nie w chumorze,bo mielismy 2 szczepienie...:-( Teraz glupi i ciezki okres przed nami,bo jest czas kwarantanny,a ja juz Tolka nauczylam robienia potrzeb na dworze i nie wiem co teraz??? boje sie,ze cala nauka pojdzie w las, jak juz umie na dworzu to przeciez nie bede mu pozwalala w domu!!?? calkowicie sie zdezorientuje:placz:nie wiem co mam robic

Pozdrawiamy Tigrunie i Jessi oraz yorkomanow:loveu:

Posted

Jofka napisał(a):
Brak mi slow!!!!! Ona jest przepiekna!!!!! Piekne ma wloski,takie urocze minki ma na zdjeciach!!! Slicznotka jakich malo!!!! Gratulacje dla poslusznego uszka;)!!! Zauroczylam sie tym yoreczkiem!!!
Ja jutro moze zamieszcze jakies zdjecia Tolinka,bo dzisiaj byl smutny i nie w chumorze,bo mielismy 2 szczepienie...:-( Teraz glupi i ciezki okres przed nami,bo jest czas kwarantanny,a ja juz Tolka nauczylam robienia potrzeb na dworze i nie wiem co teraz??? boje sie,ze cala nauka pojdzie w las, jak juz umie na dworzu to przeciez nie bede mu pozwalala w domu!!?? calkowicie sie zdezorientuje:placz:nie wiem co mam robic

Pozdrawiamy Tigrunie i Jessi oraz yorkomanow:loveu:

:loveu::loveu:Wiem, wiem.. jest śliczna .. Twój Tolek też :) Hmm.. a z tymi spacerkami .. no nie wiem ja tam mojej Jessi jeszcze nie nauczyłam na dworku siusiać bo wiedziałam , ze to szczepienie przed nami więc bez sensu by było. na ładnie siusia na podkłdy Seni i nie ma problemu :)
Wieczorkiem będą następne fotki. Pozdrawiamy gorąco :loveu::loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Wprawdzie już wstawiałam Yorkowe sceniacki u Oskarcia w galeryjce, no ale nie każdy tam zagląda wiec pokaze je tutaj ;)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Na zdjęciach są 4 tygodniowe maleństwa z hodowli AKER czekające na swoich przyszłych, kochanych właścicieli :p[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

Ale słodki dziubasek :loveu:
Z jakieś on jest hodowli? Tak z ciekawości pytam :lol:

Posted

Ojej.. jaki słodziasek :loveu::loveu: Skąd jesteś Jofka ? Fajnie jakby nasze pieski się poznały :cool3: Ja niestety nie miałam jeszcze Jessi jak była taka maleńka i widze, że dużo straciłam.. ale i tak ją bardzo bardzo bardzo kocham!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:
No i Twojemu maluszkowi już uszko stoi a Jessi dopiero gdzies od tygodnia, nawet nie .
Pozdrawiamy gorąco

Posted

tigrunia napisał(a):
Ojej.. jaki słodziasek :loveu::loveu: Skąd jesteś Jofka ? Fajnie jakby nasze pieski się poznały :cool3: Ja niestety nie miałam jeszcze Jessi jak była taka maleńka i widze, że dużo straciłam.. ale i tak ją bardzo bardzo bardzo kocham!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:
No i Twojemu maluszkowi już uszko stoi a Jessi dopiero gdzies od tygodnia, nawet nie .
Pozdrawiamy gorąco

Bardzo milo mi sie zrobilo czytajac Twojego posta!!:lol: Jasne,ze chcialabym aby moj Tolek sie zaprzyjaznil z mila i piekna Jessi,ale ja jestem z Olsztyna. Troche moze stracilas,ale czas szybko mija...Tolek juz jest duzy...wazy juz ponad 1kg..lakomczuch:crazyeye::eviltong::lol:....Dzisiaj te zdjecia co wstawilam to byly z rana te pierwsze to moje ulubione slodko wyszedl,bo trudno jest mu zrobic zdjecie....gryzie obiektyw:lol::diabloti:
Pozdrowienia dla Tigruni i Jessi:loveu: od Tolinka i ode mnie

Posted

Agata_B napisał(a):
Ale słodki dziubasek :loveu:
Z jakieś on jest hodowli? Tak z ciekawości pytam :lol:

Tolinek jest z malej domowej hodowli...para miala parke i tak powstal Tolus:loveu:

Posted

Szkoda.. troche daleko :( Jessi wczoraj miała szczep.na wściekliznę i chyba dostała po niej wścieklizny :crazyeye: Wieczorem latała jak dzika, nie dała mi ani swojemu panu spać, całą noc skakała mu po głowie i do teraz szaleje :P:P hehe... Już nawet dziś zaliczyła przejażdżkę samochodem (byłyśmy odwieźć pana do pracy) i zaraz chciałabym jeszcze się położyć bo wyjątkowo na 10 do pracy ale nie wiem czy ta dzikuska da mi spać:niewiem::confused: :hmmmm::sleep2::modla:
Pozdrowionka

Posted

Troche daleko,ale moze kiedys...:cool3:kto wie...juz po wsciekliznie to masz wreszcie spokoj ze szczepieniami...no na jakis czas...bo ja tego nienawidze!!!! Tolek tak bardzo lubi biegac po dworze,a tu musi siedziec w jednym pokoju,:cool3:o babcia ma jeszcze drugiego psa....Ja jestem super szczesliwa bo Tolek spi ze mna juz co raz dluzej...dzisiaj wstalismy o 8.30:crazyeye:..faaajnie!!!! Leniwy spioszek...uuuu ale to sie skonczy przynajmniej u mnie, od pazdziernika:-(....Beatko zazdroszcze Ci mozliwosci odbywania spacerow z pocieszka....ja sama musze chodzic,a teraz taka ladna pogoda....Pozdrawiam gorąco Ciebie i wsciekla Jessi:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...