Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziasto dziękujemy bardzo....jest nam milutko:lol:....nie będę go jeszcze kąpać, macie racje jest za wcześnie,a poza tym pewnie pierwsza kąpiel nie będzie dla niego najmilsza:-(......

Posted

[quote name='Aga76']Piękne przeobrażenie :loveu:

[quote name='madziasto4']Etienne jest wspaniała:loveu: :loveu:

[quote name='koregra']Oj jaka cudowna:loveu: Zakochałam się. Jeszcze żaden ciemny york nie podobał mi się tak jak Etienne

[FONT=Times New Roman]Dziewczyny naprawdę bardzo dziękujemy za te miłe słowa pod adresem mojej kruszynki :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pozdrawiamy Ania i Etienna[/FONT]

Posted

Hej! Pisze w tym temacie,aby uzyskac Wasza szybko odpowiedz.!!! Moj maly Misio ma pchly i nie wiem co zrobic!!! zaczal sie drapac, myslalam,ze to jakies uczulenie,bo nie moglam nic znalezc,ale chyba kupilam zapchlonego szczeniaczka!!!! skandal!!! I mam pytanie jak mam sie pozbyc pchel u 2 miesiecznego yorkusia, nie moge go jeszcze kapac,a srodki chyba sa zbyt toksyczne, co radzicie????!!! Pomocy!!!!

Posted

Odpowiem w ten sposób...kiedyś przez tydzień miałam w domu yorka, to było jeszcze na długo przed tym jak w domu pojawił sie Max...odkupiłam go od ludzi, którym grzecznie mówiąc znudziła się zabawka...piesek był zapchlony, zarobaczony...miał 2 m-ce...wiozłam go z pd-zach części Polski, byłam wtedy na wakacjach- ja mieszkam na wschodzie...gdy po całym dniu podróży dotarłam wreszcie do domu od razu trafiłam z nim do weterynarza...dostał różowy płyn od robaków do mordki a od pcheł weterynarz zaaplikował mu ten typowy płyn na kark przeciwko pchłom i kleszczom tyle że dał mu połowę dawki- Tofik ważył wtedy 1kg. Nic mu sie nie stało więc i Twojemu maleństwu nic nie będzie.A dla ciekawskich Tofik po tygodniu trafił do mojej cioci i mieszka w Chełmie:) Pozdrawiam!!!

Posted

Miałysmy z Jessi tygodniowy urlop, ale juz jestesmy i wklejam fotki :)

Oto mój mały kłapouszek :
(p.s.mamy mały kłopot z tym uszkiem bo za nic w śiecie nie chce stanąć ;(
Masowalam, kleiam i nic :placz: Dzis wygolilam cale i zelatynke jej dalam..zobaczymy co z tego wyjdzie

Posted

Piekne zdjatka... Ja Tolkowi wygolilam uszka i teraz mu stoja!!!!!:razz:....dzisiaj idziemy do weta i pozdzedziemy sie tych wstretnych insektow!!!!!!:mad:....zapytam jeszcze o łzawiazce oczka,bo zawsze Tolek ma kilka mokrych klaczkow pod oczkami.....Pozdrawiamy!!!:loveu:

Posted

[LEFT]:shake:... podaję jej żelatynkę i witaminki SALVIKAL - dostałam od weta. Dziś w nocy miała to uszko sklejone plasterkiem i włoski klejem do tkanin i tak jakby trochę sie podniosło bo rano jej to zdjęłam a klej puścił :p. Wydaje mi się, że jest wyżej. Zakleje jeszcze dziś na noc i myślę, że już stanie. Dziękuję bardzo wszystkim za rady :)
Pozdrawiam [/LEFT]

Posted

A wody troszkę się bała. Spotkała nawet jednego kolegę tej samej rasy ale nie za bardzo była nim zainteresowana :razz: A wczoraj byłyśmy na wystawie Yorków w Bydgoszczy i szczekała na te, które biegały po ringu :P Mała diablica :diabloti:

Posted

tigrunia napisał(a):
:shake:... podaję jej żelatynkę i witaminki SALVIKAL - dostałam od weta. Dziś w nocy miała to uszko sklejone plasterkiem i włoski klejem do tkanin i tak jakby trochę sie podniosło bo rano jej to zdjęłam a klej puścił :p. Wydaje mi się, że jest wyżej. Zakleje jeszcze dziś na noc i myślę, że już stanie. Dziękuję bardzo wszystkim za rady :)
Pozdrawiam

Trzymam kciuki za uszko :thumbs:

tigrunia napisał(a):
A wody troszkę się bała. Spotkała nawet jednego kolegę tej samej rasy ale nie za bardzo była nim zainteresowana :razz:

A wczoraj byłyśmy na wystawie Yorków w Bydgoszczy i szczekała na te, które biegały po ringu :P Mała diablica :diabloti:

Cóż się dziwić, tyle atrakcji- piasek, woda :lol:

Dopingowała:lol:

Posted

Ach jak ja mogłam przegapić galerię szczeniaków:loveu: Śliczne maluchy! O uszka się nie martwcie. Staną prędzej czy później. Trzeba cierpliwości.

Posted

hehe fasolka....dziekujemy za "cudowna":loveu: Teraz ta cudowna fasolka harcuje i nie chce isc spac,a pancia juz chetnie by sie polozyla.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...