Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania Etienna jest przecudowna :loveu: No i jest prawdziwą damą w porównaniu z tym moim wycieruchem ;) Gratuluję takiego cudownego stworzonka!

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgodnie z obiednicą - sucha Di, choć trochę rozczochrana :) Właśnie skończyła 7 miesięcy.

Postawy się dopiero uczymy i uszka jeszcze strzyżone na szczeniaczka

Posted

Witam i ja. Oczywiście bardzo serdecznie wszystkich yorkomaniaków i nie tylko. :loveu:
Wprawdzie nie taki słodki maluszek jak powyżej, ale też szczeniaczek :
KITTY Y.T. Fangor w wieku 6 miesięcy :

Posted

Juta masz śliczną dziewczynkę! :loveu:
A masz może jej zdjęcia w postawie? Didi to mój pierwszy york i staram się zobaczyć jak najwięcej psiaków w jej wieku :)
Ta sama prośba o zdjęcia w postawie do Amix.

Posted

[quote name='Kaladan']Didi to mój pierwszy york i staram się zobaczyć jak najwięcej psiaków w jej wieku :)

Kaladan to Tanya w wieku 6 miesięcy akurat na swojej pierwszej wystawie ;)

Posted

Dzięki Nane :) Ja na razie się staram żeby Didi jakoś ustała. Później będę z nią "walczyć" o odstawianie tylnych nóżek ;) Nie wiem czy widziałaś, kilka postów wcześniej jest jej zdjęcie w postawie.

Posted

[quote name='Kaladan']Ta sama prośba o zdjęcia w postawie do Amix.
Witam
Przejrzałam swoje fotki i takich typowo wystawowych nie mam no ale nie ma problemu jutro postaram się cos wstawić.
Pozdrawiam Ania

Posted

Kaladan, przykro mi ale moja "gwiazda" :cool3: jest dość trudna do uchwycenia w nieruchomej pozycji. A że pod względem robienia fot mogę liczyć tylko na siebie, więc ciężko będzie. :shake: Jedno można jej przyznać - ma dziewucha niesamowitą ilość włosa :loveu: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...